- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
én anno a mára elfeledett immxpc magyar csoport által crack-kelt verziót kaptam meg, amihez talán még a legújabb patch akkor nem is jött ki. emlékszem az első próbálkozásnál a szemétdombon beakadt a küldi, szóval kb 15 óra ment a kukába xD utána meg nagy meglepetés volt amikor ugyan itt egy küldi folyamán minden pénzed elveszik...
-
Laraxior
titán
572.47-es driverrel azért nekem elég sűrűn megadja magát a game.
-
heavygrip
senior tag
Szép estét.
A héten megnéztem HBO MAX-on Chernobyl-t, ennek hatására gondoltam ki próbálom a S.T.A.L.K.E.R. 2 Xbox-on. Kb. fél órát játszottam vele, eddig tetszik nagyon.
Számomra ismeretlen a világ,anno a régi gépem (AMD Athlon 64 3000+/1950GT) valahogy nem tudott kipréselni az első rész alatt értelemes FPS számot
Sajna akkor abba is hagytam és valamiért a későbbiekben nem annyira foglalkoztatott a téma.
Fentebb olvastam hogy akciósak steamen az első részek, lehet be húzom őket.
Azt valaki le tudná írni hogy mikor játszódik évszám szerint az első illetve a legújabb rész?
Lehet én voltam most figyelmetlen,de a külvilágra összpontosítottam ez alatt a fél óra alatt ami hát eléggé hangulatos -
-
Laraxior
titán
Komolyan nem lehet utána már kóvályogni? Be se fejezem akkor. -
Enton
addikt
válasz
Laraxior #4171 üzenetére
Ne kapkod el, kb majdnem minden tavaszi vagy téli vásár alkalmával leakciózzák, idén talán a 2-vel is lesz full szett talán:
Én a 2021-es téli vásár alkalmával csaptam le rá cimborának, meg nekem is, kerek 8-9 eur volt egy szett, plusz a eur is egy kicsit gyengébb volt, annyit már bőven megérnek ha csak digitálisan kell is pótolni. Bár nekem csak az egyik hiányzott steamről, dobozosan polcon lapulnak.
33 eur ért már szerintem dobozosan is összevadászhatók, ha vannak még eladóak.
Meglett a screenshot is róla:Legrosszabb esetben karácsonyra lesz csak.
-
X2N
őstag
válasz
proci985 #4184 üzenetére
Ezeket mindet felrakhatod, megmarad a vanilla érzet, nincsenek pl új fegyverek benne vagy ilyesmi csak minden szebb lesz tőle, nagyobb látótáv, a bokrokat kicsit nagyobbra cseréli, de az absolute telepítőben kiválaszthatod azt is hogy milyen évszaknak megfelelő növényzetet szeretnél, meg játékon belül az atmosfear is testreszabható, én nem állítottam, jó a gyári preset
A head-bob-ot szoktam még kicsit lejjebb venni mert az irrtáló hogy jobbra balra dülöngél a kamera.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, texturapakkok között volt ami kellett, rendes displacement mapot eredetileg nem tudott a SoC, hiaba DX9. CS 10.1, CoP DX11, szóval utóbbi valamennyire modern (bár egy textúrapakk ráfér). elsore en valamennyire maradnek a vanilla modoknal, max az UIt/texturakat raknam rendbe.
en utoljara par eve toltam vegig oket.
-
X2N
őstag
válasz
proci985 #4182 üzenetére
COP kinézete megtáltosodik ha felteszed hozzá az Atmosfear-t+Absolute Nature/Structure textúrapakkokat és ezt az OWR3 fegyver modot..ezt felülmúlni jelenleg szerintem csak a fullos Anomaly tudja a régi szériából modolás nélkül. Van azt hiszem még OpenXray mod is github-on amitől sokkal jobban fut a játék, most ezt nem tudom melyik volt pontosan, évente én 1x mindig előveszem a COP-ot ezekkel a modokkal egy újrajátszásra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Laraxior #4171 üzenetére
Hangulatra jó, ha a Far Cry 2t a mai napig élvezed, akkor ezeket is fogod.
SoC a legnagyobb, kicsit hullámzó nehézséggel. CS befejezetlen (konkrétan az utolsó három pályából kettőt kivágtak) és iszonyatosan bugos, jó eséllyel nem lehet végigjátszani. CoP gyakorlatilag egy limitált SoC, kiegyensúlyozva és bugok nélkül.
Stalker2 kb a három keveréke:
- A lesser zone kb az SoC / CoP szintjén van tele és kiegyensúlyozva
- A történetvezetési furcsaságok és SIRCAA kapcsán a baromi hosszú, trader nélküli küldetések SoCből jönnek
- Swamp, a game breaking bugok és az össze-vissza ellenségessé váló NPCk pedig CSből.
- CS ugyanúgy szörnyű volt a játékmechanikai elemek elmagyarázásában. CoPnál ez a rész már rendben volt.CoP egyébként DX11 és a mai napig meglepően elfogadhatóan néz ki. Az AI egyébként jobb mindegyikben, mint a Stalker2ben.
-
ez igaz, de akar mukodhetett is volna. emlekszem akkoriban kb hatodikos lehettem es mindenki MMO-zott, ott meg volt rendes klanhaboru stb, nekem meg net nelkul maradt a bugos clear sky. volt hogy otthagytam a gepet egy orara hatha ideer a segitseg az elfoglalando poziciora de sosem jott
-
CJ4567
nagyúr
A Shadow of Chernobyl-nak van a legjobb hangulata, a Clear Sky előzménytörténetnek jó, sok újítást hozott a játékba, viszont több sebből is vérzik a játék, a Call of Pripyat pedig összegyúrja a SoC, és a CS legjobb részeit, hatalmasat ugrik előre játékmenetben, főleg a küldetések felépítésében.
#4177 M0ng00se Szerintem összecsuklanának a gépeink és az UE5 a frakcióháborútól, nem véletlen, hogy a Call of Pripyat-ból is kivették
Nagyon durván bugos volt a Clear Sky-ban.
-
-
Laraxior
titán
Ezt megtaláltátok?
Illetve, lehet hogy van máshol is, én még nem találkoztam vele. -
Laraxior
titán
Mennyire gagyibb a régebbi részeknek a grafikája? Megvenném steamen, van csomagban 33EUR a 3 korábbi rész.
-
rup1u5
nagyúr
-
-
KD6-3.7
őstag
Én már újra kezdtem, nagyon bejön, el tudok merülni a világban, beszippant. Nem tetszett a befejezésem.
Most még jobban rámegyek a stashekre, titkos helyekre, artifact gyűjtésre. -
Új patch, új bug.
Through the Valley of the Shadow of Death küldetésben, amikor a vizen kell átkelni, Richter megáll és nem megy tovább. Repülős cheattel tudtam csak tovább menni, addig kellett menem, amíg a "hídig" el nem jutottam egy tábortűzhöz, ott már megjavult a küldetés. -
Laraxior
titán
Gaussnak nem túl nagy ellenfél ez a Chimera. 5 lövés elég bele
Elakartam adni a fegyvert, de inkább bedobtam a ládámba, hátha jól jön még valamikor így a végefelé.
-
ULPIUS
őstag
válasz
szinesz.bob #4157 üzenetére
Máshol nem is lehet bemenni jupiter felől. (
)legalábbis akik nem az anomáliás alagúton mentek át hanem yaniv főnökének adták a scannert azok csak ezen az ajtón tudnak jönni menni -
szinesz.bob
senior tag
válasz
szinesz.bob #4156 üzenetére
itt menj be:
Garry:
-
válasz
Steve198310 #4152 üzenetére
Nincs vsync
A grafikai beállításokban a teljesítménynövelés alatt az fsr3.1-et (framegent, nem tudom miért így van magyarítva) ki kell kapcsolni, így aktív lesz a vsync, de így meg ugye nincs framegen, korábbi verzió alatt ez nem így volt, ez számomra is furcsa, hogy miért lett ilyen, így csak külső programmal, rivatunerrel tudtam fps limitet beállítani, lévén, hogy a játékban csak 30-60-120-at lehet, a monitorom pedig 100hz-es. Bár látom neked Intel kártyád van, nem tudom, hogy használsz-e egyáltalán framegent, de AMD esetében csak így van vsync. Magyarul vagy framegen van vagy vsync, egyszerre a kettőt el kell felejteni.Néha eltűnik minden visszajelzés
Ez a korábbi verziókban is így volt, nem? Ha lősz egyet, akkor visszajön a hud. -
Yutani
nagyúr
válasz
szinesz.bob #4101 üzenetére
Sajnos nem működik. Sem úgy, hogy Pripjatyból sétálok oda, és úgy sem, hogy Janovból át Pripjatyba és vissza.
-
Steve198310
őstag
Ha 1.2 ről... számomra nem hozott semmit.
A rendszer az adatlapon.
Inkább vitt. És nem tudom hova.
Rosszabbul fut. (fix 60 helyett folyamat ugrál)Nincs vsync ( nálam legalább is. Hogy hol van nem tudom. A helye meg van de nem lehet állítani)
Néha eltűnik minden visszajelzés (élet csík, kondicio, stb. Újra indítom a játékot vissza jön)
Olvastam olyat "eszik iszik cigizik maszkban" JAVÍTVA. Állítólag javítva de sok ilyent láttam tegnap is. Levan szarva. Ha eszik egyen.
Ami pozitív, hogy nem olmlik össze. Vagy ebbe a néhány órában nem omlott össze.
Volt előtte friss VGA driver is. Után jött a patch.
Van az az ugráló patkány. Annak a mozgása is végre követhető.
A "faszorrú" (gázmaszkos négykézlábas) is követhető. Nem az van, hogy egy helyben előfordul 90fokot oszt mint béka ugrál.Szó mi szó patch előtt jobban futott de nem volt stabil. Voltak összeomlások (75-55 fps vsync fix 60-55 fps)
Most stabil de nem fut simán. ( nincs vsync 70-40 fps)EZ VALÓSZÍNŰ MINDENKINÉL MÁS ÉS MÁS LESZ. NINCS SENKINEK EGYFORMA GÉPE.
Amikor kiprobaltam a játékot "viragbolti" verzsöny akkor voltak betöltési gondok. Néha csak néztem mikor végez. De legtöbb esetben összeommleott vagy kiléptem. Pár alkalommal sikerült játszani vele. Aztán mivel jól fut így vásárlás lett belőle
-
Meg tudná mondani valaki, hogy milyen lett az 1.2-es nagy patch?
Javították a korábbi side quest beragadós/stash bugokat? Nem volt kedvem végigolvasni ezt a hatalmas patch jelentést.
Köszi.
-
Laraxior
titán
31/34 küldetés, bejutottam hivatalosan is Pripjatyba, mondjuk már szépen kitakarítottam, de azért maradt még eladnivaló bőven.
46h játékidő.
Levettem defaultra, igazából a 116FPS limit miatt lényegtelen az OC, még Frame gennel sincsen meg mindenhol, sőt, inkább ~80-116 között ugrál. -
errorcode06
őstag
Olyan létezik hogy nincs shader comp?
Nincs dev konzolom, és nem emlékszem hogy kikapcsoltam volna, de nekem nem csinál ilyet betöltéskor, legalábbis egy januári peccs óta. -
-
Laraxior
titán
válasz
proci985 #4145 üzenetére
Dehogyisnem. A játék ilyen kuka. Ha bekapcsolom a frame generatort, akkor is összeomlik.
100/500 van a GPUra tolva, úgy hogy 65%TDP limittel, alig lépi at a 2800MHzet a GPU.
3dmarkok alatt meg 110/700 van rajta pluszban, 3GHz és 111% tdp limittel megy.
De nem is.lenne gond, ha OC nelkul kellene hasznalni, hiszen ugyis 116ra limitalva az FPS, de ha leveszem a jatekban a 60FPS korlatot akkor utána eldobja. -
Yutani
nagyúr
Nekem az első nagy peccsig jól működött a játék, a shader is lefutott kb. 40-60 sec alatt. Aztán jött az 1.1 peccs, ami elvileg rendbe tette másoknál a dolgokat, nekem onnantól lett sz@r minden, jöttek a fagyások. Kikapcsoltam a shader compot (ja, nem ehhez kellett a devtool), igazából ez tök egyszerű, azóta nincs fagyás az elején.
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Köszi a hozzászólásokat.
Igaz töröltem pár NVIDIA programot de gyanítom nem ez volt a ludas.
Elkezd tölteni a játék pár másodperc múlva a feladatkezelővel leállíttatom.
Majd újra indítom a játékot és a szokásos szöveges tájékoztató közbe egy hiba üzenet,hogy az előző betöltésnél valami váratlan hiba lépett fel de attól még tudok játszani.A kötelező bevezető után pár másodperc múlva már ki is írja,hogy nyomjak meg egy gombot és már bent is vagyok a menübe
Na ilyet se láttam még...Talán valakinek segít akinek sokáig tölti be a játékot.
Azért ez így se tökéletes de ez a művelet 2 szeri indítással talán 1-2 percÜdv,
-
Laraxior
titán
Ez a szar két patch után sem bírja a VGA OC-t...
-
ULPIUS
őstag
Nekem is, bár vegyük figyelembe, hogy abban a 80 percben ő se játszik
addig lehet tovább dolgozni, pelenkázni, takarítani kinek mi, aztán leülsz a játékidőd elé.
Yutani
Miért amúgy neked mennyi lenne a shader? Alapból is kb 40mp kéne, hogy legyen, a többségnél sztem kb annyi de ezt már beszéltük sokszor nyilván. -
ULPIUS
őstag
Ez teljesen abnormális, azért ezzel a konfiggal bőven nem indokolt ez a lassú betöltés. Én több mint egy hónapig 16GB rammal játszottam és kb 40másodperc volt a betöltés akkor is és sose fagyott le a shader se. Januárban vettem én is még +16GB-t, hogy ne legyen annyira ram limites.
Windows mikori telepítés, legújabb frissítések fent vannak? Vagy lehet valami bioson belüli beállítás, pl a ramok kapcsán.
Ezt nem a játék okozza.
Mindenképp járj utána, ezt el se tudom képzelni, hogy ennyit vársz rá, hogy elindítsd -
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Hétvégén letöltött valami 30+Gb frissítést és az első betöltésem 80 percet vett igénybe
Előtte olyan 20perc alatt betöltött...Pedig ssd-n van a játék amit kimondottan a stalker játék miatt vettem... remélem ma délután már gyorsabb lesz
Üdv,
-
fejesg2
senior tag
Nekem nincs se fagyás, se más bug az 1.2 óta. Előtte a sawmill jelenet nem töltött be, de azt javították, így ismét miden f@sza.
-
válasz
Lac-coo #4128 üzenetére
Most már én is megelégeltem,hogy ba**nak lelassítani az időt a játékban.
Pont ma raktam fel ezt a módot. [link]
1:1 aránnyal,tehát ua. addig tart a nappal,mint az éjszaka viszont sokkal lassabban telik az idő,mint alapból. Ezerszer jobb így ...
Ma már így játszottam órákat,nem volt bug. -
ULPIUS
őstag
Nálam is brutál módón kifagyott ma délután kb fél óra játék után, ctrl alt del stb semmi se segített, win tálca feljött de nem lehetett váltani semmilyen más ablakra, csak teljes gép újraindítás oldotta meg. Azóta nem néztem. Ilyen eddig nekem sose volt.
Lac-coo
Én első menetben onnantól, hogy eléretem Prypiatot végig esett az eső, nem változott többet az időjárás, ez is valami ismert bug de sztem ezt se javították azóta se. -
Lac-coo
őstag
Semmi nagy bajom ezzel a játékkal...de hogy állandóan sötét van és esik az eső.... !
Eljutottam Pripjatba, naná, hogy ahogy odaértem este lett és vaksötét ...
-
Jó az őj frissítés, tegnap vagy 60 exo-s enemy-t rakott be elém, most meg állandóan kifagy, el se indul... Eddig működött a játék, nem volt gyakran crash.
-
ULPIUS
őstag
A legelső patch után elszállt a magyarítás, aztán frissítették, azóta nálam jó, nem kellett hozzányúlni pedig több patch is volt azóta. Lehet, hogy az van amit te mondasz, de azért fura lenne, mert patch-eléskor az összes fájlt átnézi a rendszer, simán elszállhatott volna megint a magyar ha bezavarna az updatebe. Biztos jól csináltad? (Bár nehéz elszúrni)
-
ULPIUS
őstag
válasz
Carasc0 #4122 üzenetére
Ilyen No man sky-szerű dologra gondolsz? Itt kisebb volumenű dolgok se lettek kész megjelenésre, nem hogy egy teljesen random generált világ, de ha jól emlékszem a No man sky startja is nagy csalódás volt anno az elvárásokhoz képest. (nem játszottam vele soha, csak olvastam)
Egyébként csatangolás közben a mutánsok és npc spawnolása teljesen random most is, ha ugyanazt a mentést betöltöd egymás után, akkor más fog történni 100m-es rádiuszban, lehet ledob 3 banditát, lehet semmit de lehet, hogy 2 vérszopó jön. Az artifactokat is random dobálja. Ez így nagyjából jelenleg is működik csak éppen elég uncsi, illetve pl a mutánsok mivel semmi rewardot nem adnak kár beléjük a golyó, belénk meg a medkit, bár az emberi loot se túl kecsegtető legtöbbször.
Ez sztem egy régivágású játék, itt nem működne ez a random világ dolog, itt van egy térkép, mindennek meg van a maga helye, mindent ott találsz ahol lennie kellA történet szempontjából szintén nem működne.
Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy 2024ben nem lehetne már ilyen elemekkel megfűszerezni egy játékot de úgy tűnik még nem tart itt a tech a legtöbb esetben.Az erőmű kapcsán, nem tudom én nem játszottam a korábbi részekkel, ott elérhető volt az épület? A dlc-kről meg kb semmi se tudni.
-
lsc
nagyúr
Nem megy y magyarítás, már kikerestem a fájlokat, felülírattam, játék első indítása előtt, majd utána, indítottam egy játékot is, utána írattam felül, semmi.Nem lehet hogy 1.2-re nem jó, gondolom akinél megy nem most indította a játékot, tehát még régebben felrakta.
-
Carasc0
őstag
Most, hogy már sokan végigvitték, nagyon harakiri ennél a játéknál, hogy az erőmű nincs kidolgozva. Be sem lehet menni semmi. Valaki győzzön meg, hogy DLC-ként belekerül, mert a Stalker erőmű nélkül, mint súlyemelő izom nélkül.
Amúgy ha már AI mizéria van... Miért nem csinálják meg végre akár ennél a játéknál, hogy mindenkinél más - más legyen a zóna bizonyos tényezőket tekintve? Sőt, ahány load, annyi féle generált helyzet...
Óriásit dobna. Értem én, hogy bizonyos NPC-k fixek a főstory miatt, de randomra simán lehetne NPC-k szörnyek, stash-ek.
-
virkir
veterán
A hiba az ön készülékében van
Lerántottam, nálam csak 1 kb de benne van ami kell.
A rizsát kihagytam.A magyarítás használata!
------------------------
A "Stalker2" mappát másoljad a játék fő könyvtárába és írd felül az ott lévő fájlokat.
Törölni pedig csak játék újratelepítéssel megy.
Ez egy lektorálatlan gépi fordítás! Tartalmazhat félrefordításokat, helyesírási hibákat angolul maradt szöveg részeket! -
virkir
veterán
Egyelőre ha minden igaz csak az 1.1.2-höz van fordítás
A letöltöttben benne van a mit hova, egy próbát megér. -
lsc
nagyúr
Üdv
Összeállt az új gép, újrakezdeném, jön le az 1.2 a steam mappába. Magyarítás kellene, illetve szájbarágósan mit hová. -
Steve198310
őstag
-
ULPIUS
őstag
Lassan de haladgatok a harmadik menettel, elképesztő mennyire kevés a pénz eleinte ha az ember javítgat meg fegyvert tuningol.
De továbbra is van egy hangulata a játéknak, na.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Steve198310 #4109 üzenetére
A fullscreen módban van csak vsync.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Steve198310 #4109 üzenetére
Nálam jól fut (mondjuk v syncet nem használtam eddig se) viszont a hang kimenet beállítás szaródott el. Hiába indítom BT fülessel a játékot, ahogy eddig is, hiába a windows is a fülest használja olyankor, az update óta mindig a hangfalra visszateszi a hangot alapértelmezettként és át kell állítanom fülesre. Hiába mentem el, új startnál visszateszi hangfalra megint.
-
Steve198310
őstag
Sziasztok,
Arra lettem figyelmes , hogy fűrészel. Meg nem hozza a stabil 60fpst. 40-75 köztt ugrál. Ha limitálom akkor is 60 főlé megy meg istentelenül fűrészel 55-60fps-en is
Nem tudja valaki hopva lett a Vsync? Nálam azt írja le van tiltva. Illetve sötét. Amióta feltettem (reggel) a frissítést. -
FoLey-v
addikt
Én is akkor vettem meg. Nekifogtam,de nem jutottam el sokáig,sőt azóta a kezdés is változott.
2 év után kezdtem neki újra,de végig is toltam,annyira nem volt nehéz csak bele kellett jönni.
A kettőről én is mai napon tudtam meg. Szedem is le a demoját.
Laraxior
Anno ssd kellett is neki,melleseg legalább RX 580 vagy GTX 1070-el lehetett szépen futtatni.
Kíváncsi leszek a demojára,mert szedem le,de Stalker 2-nél nem lehet rosszabb. -
ULPIUS
őstag
válasz
FoLey-v #4105 üzenetére
Anno megvettem sztem mar beta allapotban (ha jol emlekszem) Na mindegy sztem 5-6 oranal tobbet nem tudtam vele jatszani tobb nap alatt, de nem az allapota miatt, hanem annyira nem fogott meg a jatekmechanika, meg amikor meglattam h butorokat kell rakosgatni egy szobaban, mondom ez nem az en vilagom
Azota ra se neztem, de biztos picit jobb lett aztan. A kettorol nem is tudtam h jon.
-
FoLey-v
addikt
Közben
On TopikKözeledik a Chernobylite 2 és a demoját már ki is lehet próbálni 119GB
Újra nekivágok Stalkernek,hát ha javítottak az optimalizáláson,most ward oldalán. -
ULPIUS
őstag
Aha én is néztem. Nem tudom a valódi okát de arra gondoltam, hogy mivel a Generator rész még ha nem is szabadon, de egy játszható terület, talán rájöttek a fejlesztők, hogy szeretnék látni a játékosok, hogy hol járnak éppen olyankor is.
Vagy ugye közelgő dlc miatt fedték fel bár annak nem sok értelmét látom és sztem dlc se lesz egyhamar, még road mapet se kaptunk...
-
Az nektek is feltűnt, h a térképen a köd eltűnt egy két helyről?
Van eről vmi infó? -
Yutani
nagyúr
válasz
szinesz.bob #4101 üzenetére
Köszi, holnap kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest