Új hozzászólás Aktív témák

• CJ4567

nagyúr

válasz B.Á.L.!.N.T #2453 üzenetére

Ez egy annyira tipikus Stalker-es megoldás, hogy még mérges se tudok erre lenni :DDD Viszont gondolom ha nem így akarom megszerezni azt a páncélt, akkor kb. a játék végéig kéne várnom.

Proci985: A Saiga fejlesztések nélkül, buckshottal veteránon egy tárból képes leteríteni egy vérszopót, nekem a psi kutyákjal jobban meggyűlik a bajom, ha nem tudom az elején megölni az eredetit. :D Köszi, ránézek akkor Yanov-ra.

Ami kicsit nemrég az "ezt hogy gondolták" kategória volt számomra, az két dolog volt egyszerre. Az arénában ki kellett kapcsolnom a frame gen-t, hogy tudjak valamilyen szinten célozni, mert egy 5800X3D-vel volt 40-45FPS-em, mert olyan jó ötlet volt a 100 Rad bár alá betenni az egészet :DDD Azóta inkább vissza se kapcsoltama FG-t, jobb a békesség és az alacsonyabb input lag.
    A másik pedig az, hogy a Chimera-t mégis ki balance-olta?! Mert hozzá képest a vérszopó fasorban sincs, kénytelen voltam felállni egy doboz tetejére, és néha előcsalogatni, így is 6 tárat kapott egy Dnipro-ból. Értem én, hogy két feje és két szive van, de akkor is túlzás. És miért tud fedezékbe menni?

Új hozzászólás Aktív témák