Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

én most engedtem el, végleg

Zalissyába visszatérve alig lehetett elvégezni a questet, annyira nagyon tele volt buggal, már a yt is csak ilyen tartalmakat dobál fel annyiszor keresek rá hogy tényleg bugba vagyok-e vagy csak én vagyok ennyire hülye :D

1.0.3-al már crashel is, de úgy hogy vesznek a mentések, csak akkor maradnak meg ha kilépek, ha bent vagyok a programban és 2 óra után kidob akkor veszik minden amit azidő alatt csináltam.

ma délután 2 órát azért játszottam hogy a tegnapi crashben elvesztett dolgokat visszanyerjem, most este ismét bő 2 órám ment a kukába, manuál mentést, gyorsmentést is csinálok, de nincs mit tenni, elindítom és a legutóbbi mentés 18:47-kor volt :D ott sétáltam el megjelenéskor a virágüzlet előtt, lehet azzal jobban járok mint a gamepassal.. (bár lehet megpróbálom kíváncsiságból hogy ugyan mit szól ha bemásolom oda a mentést ami a fájl szerint 22:42-kor volt)

de ezt leszámítva is, ilyen bugos játékhoz még életembe nem volt szerencsém, és a gépet is izzasztja, csak nem igazán látszik mire fel
    nem tudom mik voltak legendásan sok hibával indulók, talán CP, AC unity amik ehhez képest atomstabilak voltak, de hogy azok mi savat kaptak..

Új hozzászólás Aktív témák