- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
én most engedtem el, végleg
Zalissyába visszatérve alig lehetett elvégezni a questet, annyira nagyon tele volt buggal, már a yt is csak ilyen tartalmakat dobál fel annyiszor keresek rá hogy tényleg bugba vagyok-e vagy csak én vagyok ennyire hülye
1.0.3-al már crashel is, de úgy hogy vesznek a mentések, csak akkor maradnak meg ha kilépek, ha bent vagyok a programban és 2 óra után kidob akkor veszik minden amit azidő alatt csináltam.
ma délután 2 órát azért játszottam hogy a tegnapi crashben elvesztett dolgokat visszanyerjem, most este ismét bő 2 órám ment a kukába, manuál mentést, gyorsmentést is csinálok, de nincs mit tenni, elindítom és a legutóbbi mentés 18:47-kor volt
ott sétáltam el megjelenéskor a virágüzlet előtt, lehet azzal jobban járok mint a gamepassal..
(bár lehet megpróbálom kíváncsiságból hogy ugyan mit szól ha bemásolom oda a mentést ami a fájl szerint 22:42-kor volt)de ezt leszámítva is, ilyen bugos játékhoz még életembe nem volt szerencsém, és a gépet is izzasztja, csak nem igazán látszik mire fel
nem tudom mik voltak legendásan sok hibával indulók, talán CP, AC unity amik ehhez képest atomstabilak voltak, de hogy azok mi savat kaptak..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest