Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Router gondok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-04-10 12:39:33

LOGOUT.hu

Router gondok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31943) MDanny válasza ArthurShelby (#31942) üzenetére


MDanny
senior tag

De morcosak vagyunk így korán reggel. :)

Nem, nem csak így kerek, ezzel együtt sem lenne az, de ez magánügy. :)

Van egy rendszer, amiben bizonyos eszközökkel csak ezen az úton lehet kommunikálni, egy biztonsági rendszer hosszútávú tesztjének része. Nem csak azért, mert ettől olyan nagyon jó nekem. :)

Nem gondoltam volna, hogy probléma, ha valaki használ egy rendelkezésre álló szolgáltatást és problémát tapasztal vele (ami 99%, hogy eszköz vagy beállítási hiba), akkor "ne használd" legyen a megoldás és hülyének nézni a másikat (személyeskedő megjegyzést tenni rá), ha teszi. Főleg úgy, hogy más routerrel nem tapasztalható hasonló gond és nemrég még ezzel sem volt. Reméltem, hogy belefér ebbe a topicba a kérdésem és a beszámoló a saját közben felmerülő ötletemre, hátha valaki egyszer ilyet tapasztal majd. Ráadásul ha jelentkezett volna pár ember, hogy nála is ez a jelenség és ne is foglalkozzak vele, mert az egész hibás, akkor én is másképpen állok hozzá.

De köszönöm szépen, peace! :) :R

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Router gondok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.