Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi

addikt

válasz Peterhappy #20069 üzenetére

Izé, kicsit összemostad a dolgokat. A Live Beneath The Waves 2 éve jött ki és a 01011001 konceptlemeznek a koncertváltozata, '23-ban vették fel. [link] Arról linkelted a The Day That The World Breaks Downt. Meg a spoty, yt link is arra mutat. Közben rájöttél, már látom, azt meg én nem olvastam időben...
    Az Everybody dies pedig a tényleg most májusban megjelenő új koncertvideóról van, aminek 30th Anniversary - An Amazing Flight Through Time a címe és lefedi a teljes munkásságát (mint Ayreon). Arról még a Loser jött ki yt-n, spotin: [link] . Az is elég ütős, bár az amúgy is nagy kedvencem.
    A The Theater Equation volt még nagy királyság, ami a The Human Equation színpadi változata, vagy hát musical. Az Love onnan még a nagy kedvenc: [link] . Az albumon még Mikael Akerfeldt játssza (énekli) Feart, de itt Anneke van Giersbergenre cserélték, ami elég meglepő azért. De igencsak bírom őt is, szóval megbocsátottam ezt Arjennek. Még régebben megvolt valahonnan letöltve a teljes koncert. Lehet még be lehet most is szerezni olyan módon vagy máshogy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés