Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
KerryVTR
tag
Én abban biztos voltam, hogy a Skindred szarul fog szólni (ami egyébként nem is értem mit keresett a repertoárban!), meg eleve szar is. Igaz, ízléseken kár lenne vitatkozni.
Bár pont azért kellett volna jobban szólni, mert tele van digitális dolgokkal, de nem...
Mindegy, az egyébként is értékelhetetlen számomra. Úgy is érkeztünk, hogy abból csak a végét kaptuk el szerencsére, amikor a fekete kendőt lobogtatták, ami nem tudom mire akar utalni.
Aztán alíg vártam, hogy megdörrenhen a Volbeat...és elsőre a hangzás csalódás volt. Később valamennyire azért megszokta a fülem, de szerintem nem lesz túl jó koncert helyszín a Dome.
Viszont tény, hogy nem mindegy hova áll az ember, és aki most volt először, annak tuti nagy élmény volt a showal együtt. Nem kérdés!
Mi a keverő bal elején álltunk. A cimboráim sem panaszkodtak a hangzásra, pedig együtt voltunk. Lehet velem van a baj?! Azért érdekes, hogy Helloweenen a Papp Laciban nem volt ilyen probléma. Ott bárhova állhattam, levitte a hajam.
Olvastam egyébként másoktól is, hogy a hangzásban volt kivetni való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest