Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
farkas26
Topikgazda
Megérkezett tegnap a Ilife A4s,de csak ma tudtam kipróbálni. Elsőre nagyon megvagyok elégedve vele.
Rengeteg koszt össze szedett,pedig elsőként én takarítottam (porszívóztam),a lakásban,és csak utána engedtem útjára .Meglepő,hogy takarítás után is még mennyi koszt össze tud szedni..
Legnagyobb meglepetésre még a rongyszőnyeg se volt nagy akadály neki,kicsit küzdött vele,hogy felmenjen rá de megbirkózott vele(jó néha kifogott rajta). A 3cm shaggy szőnyeg pedig nem okozott problémát neki.Itt a lakás alaprajza x területeken kivűl mindenhova eljárkál,és elég sokáig bolyon egy területen.
A tartály: már a második ürités, elsőre teli volt csak elmaradt róla a fénykép.
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Ha China raktárból rendelem eu expressel, akkor ott elveszhet a csomag? vagy valamennyire biztositott?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Turbobacsi #725 üzenetére
Nálam is csinál ilyet, ha nézed a térképet közben a telefonodon, akkor érted is: ő lineáris egységeket jelöl ki, amiket elkezd takírítani, és ha épp egy szoba fala kereszülhúzza az ő területét, akkor oda-vissza fog járkálni a kettő között.
-
törölt tag
A4S-nél hogyan működik rendesen a schedule?
Beállítottam, hogy minden nap 2-kor induljon el, és ma szépen pihent a töltőn, meg sem moccant.
Amikor felmegy a töltőre akkor narancssárgán világít, majd kialszik, mintha kikapcsolt volna. Hogy lehet így rendesen beállítani, ha egy idő után bekapcsol és nem indul el automatikusan? -
V.Stryker
nagyúr
Most kaptam gearbest-es hírlevelet, ami ilyen Half Price -ot hírdet. A hírlevél egyik képén egy iLife robotporzsívó van. Remélem lesz elérhető olcsóbban az akció keretében.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #721 üzenetére
elengedtem a hálószobánkban, nem nagy terület (15nm kb.), fele szönyeg, fele meg a franciaágy. Szépen összevissza járta, az ágy alatt is ahogy kell, fél óra bóklászás után tele piszoktartállyal állítottam le. (por és porcica hegyek) a szilikon fő seprűjére semmilyen hajszál nem tekeredett fel, jó választás volt az A4s-hez képest. Utána kézzel kivittem a nappaliba (a küszöbön kifele nem ment át), a nappali közepén elengedtem, és megnyomtam a távon a DOKK-ra gombot. 10mp múlva rajt is volt: szvsz. valami irányfényt bocsájt ki a dokk, mert gyanúsan hamar megtalálta. Egyenlőre ennyi, majd még ismerkedem a további funkcióival (virtuális fal, üzemmódok stb.)
ha valakit érdekel, itt az unboxing video... [link] -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #699 üzenetére
Sajnos az applikációt még mindig nem sikerült magyarítanom, cserébe legalább angol és jól működik.
Ez volt a második napja a porszívónak, a cica még mindig fél. Szerencsére az itatótálját nem löki fel, a kajás tálját csak arrébb tolja, aztán ott hagyja.
2cm-es küszöbbel simán bejön. Bár kicsit logikátlan nekem, mert először a közlekedő folyosón megy, és miközben azt takarítja, bejön az egyik szobába úgy 30 cm-t, megy pár kört, majd kimegy folytatja a folyosón, utána, ha ott végzett, újra bejön a szobába és akkor az egész szobát megcsinálja. Ezt a részét nem értem, azt hittem érzékeli, hogy ott küszöb van és talán szoba is lehet, helyébe nem így csinálnám.
Persze a végeredmény ugyanaz, de ez felesleges kör. Szépen takarít. A lakásban látszólag tisztaság volt, mégis egy maréknyi macskaszőrt és főleg sok port, nagyon sok port összeszedett.
Nagyon megvagyok elégedve vele. Ennyi pénzért meg főleg. Nem bánom, hogy nem "hülye" robotot vettem, mert ebben a kissé szar elrendezésű lakásban szerintem csak szenvedne. -
bloggiold
tag
Ismét jóárasítva van az ILIFE V5 Pro EU raktárból V5SEU kódot használva 140 dollár (164 dollár helyet). Korlátozott darabszámban pár napig. Egyre én ismét lecsapaptam egy ismerős részére. Hamarosan megérkezik az új rabszolga robot egy hosszú rávú kapcsolatra. Kíváncsian várom az Alexa Voice Controllal felszerelt néhztüzérséget Andy személyében.
-
Turbobacsi
senior tag
NA az A6 unboxing megvolt: a szürke gyári kartondobozon belül volt egy hófehér kartondoboz, abban "tojástartó" kartonban minden cucc:
- robot
- táv
- AA és AAA elemek
- virtuális fal
- töltő+dokkoló
- +1 garnitúra HEPA és forgókefe
- forgókefe, amilyen az A4s-ben van, a robotban a szilikonos kefe van gyárilag
- tisztítókefe
- egy elég vastag könyv
Komoly cuccnak tűnik, a dokkolóra helyezést hálás csippantással vette tudomásul.
(a macska bizalmatlanul körbeszaglászta....) -
hati
addikt
válasz
Turbobacsi #717 üzenetére
A 4A és a 4AS azonos kellékeket használ?
Pl. ez jó 4AS-hez?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Turbobacsi #717 üzenetére
valamelyik nagyobb pakkban nem akar osztozkodni velem valaki? 2-3 hepa szűrő kellene nekem, meg egy hengerkefe.
-
hati
addikt
A4S -hez hol lehet kiegészítőt rendelni (kefe és szűrő)?
-
Steady74
addikt
válasz
Turbobacsi #713 üzenetére
én 25. a héten akkor lehet hozzánk is megjön Köszi
-
farkas26
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #707 üzenetére
Értem,nem túl meggyőzőek .
Bár robotgurunál van róla teszt:[link]Turbobacsi
Kíváncsian várjuk.. -
Steady74
addikt
válasz
Turbobacsi #708 üzenetére
mikor rendelted?
-
válasz
Turbobacsi #708 üzenetére
Várjuk!
-
Huha81
tag
Sziasztok,
melyikkel jarnek jobban? iRobot 776 pet vagy Xiaomi (van egy macskank). Arban nincs nagy kulonbseg koztuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Politika
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest