Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huha81
tag
Sziasztok,
melyikkel jarnek jobban? iRobot 776 pet vagy Xiaomi (van egy macskank). Arban nincs nagy kulonbseg koztuk.
-
veterán
válasz Turbobacsi #708 üzenetére
Várjuk!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Steady74
addikt
válasz Turbobacsi #708 üzenetére
mikor rendelted?
-
farkas26
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #707 üzenetére
Értem,nem túl meggyőzőek .
Bár robotgurunál van róla teszt:[link]Turbobacsi
Kíváncsian várjuk.."A jövő sem a régi"
-
Steady74
addikt
válasz Turbobacsi #713 üzenetére
én 25. a héten akkor lehet hozzánk is megjön Köszi
-
hati
addikt
A4S -hez hol lehet kiegészítőt rendelni (kefe és szűrő)?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Turbobacsi #717 üzenetére
valamelyik nagyobb pakkban nem akar osztozkodni velem valaki? 2-3 hepa szűrő kellene nekem, meg egy hengerkefe.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hati
addikt
válasz Turbobacsi #717 üzenetére
A 4A és a 4AS azonos kellékeket használ?
Pl. ez jó 4AS-hez?
-
Turbobacsi
senior tag
-
Turbobacsi
senior tag
NA az A6 unboxing megvolt: a szürke gyári kartondobozon belül volt egy hófehér kartondoboz, abban "tojástartó" kartonban minden cucc:
- robot
- táv
- AA és AAA elemek
- virtuális fal
- töltő+dokkoló
- +1 garnitúra HEPA és forgókefe
- forgókefe, amilyen az A4s-ben van, a robotban a szilikonos kefe van gyárilag
- tisztítókefe
- egy elég vastag könyv
Komoly cuccnak tűnik, a dokkolóra helyezést hálás csippantással vette tudomásul.
(a macska bizalmatlanul körbeszaglászta....)"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
bloggiold
tag
Ismét jóárasítva van az ILIFE V5 Pro EU raktárból V5SEU kódot használva 140 dollár (164 dollár helyet). Korlátozott darabszámban pár napig. Egyre én ismét lecsapaptam egy ismerős részére. Hamarosan megérkezik az új rabszolga robot egy hosszú rávú kapcsolatra. Kíváncsian várom az Alexa Voice Controllal felszerelt néhztüzérséget Andy személyében.
[ Szerkesztve ]
https://fontecone.blog.hu/
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #699 üzenetére
Sajnos az applikációt még mindig nem sikerült magyarítanom, cserébe legalább angol és jól működik.
Ez volt a második napja a porszívónak, a cica még mindig fél. Szerencsére az itatótálját nem löki fel, a kajás tálját csak arrébb tolja, aztán ott hagyja.
2cm-es küszöbbel simán bejön. Bár kicsit logikátlan nekem, mert először a közlekedő folyosón megy, és miközben azt takarítja, bejön az egyik szobába úgy 30 cm-t, megy pár kört, majd kimegy folytatja a folyosón, utána, ha ott végzett, újra bejön a szobába és akkor az egész szobát megcsinálja. Ezt a részét nem értem, azt hittem érzékeli, hogy ott küszöb van és talán szoba is lehet, helyébe nem így csinálnám.
Persze a végeredmény ugyanaz, de ez felesleges kör. Szépen takarít. A lakásban látszólag tisztaság volt, mégis egy maréknyi macskaszőrt és főleg sok port, nagyon sok port összeszedett.
Nagyon megvagyok elégedve vele. Ennyi pénzért meg főleg. Nem bánom, hogy nem "hülye" robotot vettem, mert ebben a kissé szar elrendezésű lakásban szerintem csak szenvedne.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
wierra
senior tag
válasz Atomgeszi #723 üzenetére
Tök egyszerű magyaritani, ha követed a leírást, amit linkeltem. A plugin mappában a letöltött 7649.apk-t bemásolod, aztán átnevezed 8198.apk-ra.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Turbobacsi #721 üzenetére
elengedtem a hálószobánkban, nem nagy terület (15nm kb.), fele szönyeg, fele meg a franciaágy. Szépen összevissza járta, az ágy alatt is ahogy kell, fél óra bóklászás után tele piszoktartállyal állítottam le. (por és porcica hegyek) a szilikon fő seprűjére semmilyen hajszál nem tekeredett fel, jó választás volt az A4s-hez képest. Utána kézzel kivittem a nappaliba (a küszöbön kifele nem ment át), a nappali közepén elengedtem, és megnyomtam a távon a DOKK-ra gombot. 10mp múlva rajt is volt: szvsz. valami irányfényt bocsájt ki a dokk, mert gyanúsan hamar megtalálta. Egyenlőre ennyi, majd még ismerkedem a további funkcióival (virtuális fal, üzemmódok stb.)
ha valakit érdekel, itt az unboxing video... [link][ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
V.Stryker
nagyúr
Most kaptam gearbest-es hírlevelet, ami ilyen Half Price -ot hírdet. A hírlevél egyik képén egy iLife robotporzsívó van. Remélem lesz elérhető olcsóbban az akció keretében.
-
-
törölt tag
A4S-nél hogyan működik rendesen a schedule?
Beállítottam, hogy minden nap 2-kor induljon el, és ma szépen pihent a töltőn, meg sem moccant.
Amikor felmegy a töltőre akkor narancssárgán világít, majd kialszik, mintha kikapcsolt volna. Hogy lehet így rendesen beállítani, ha egy idő után bekapcsol és nem indul el automatikusan? -
-
Mosqu!to
addikt
válasz Turbobacsi #725 üzenetére
Nálam is csinál ilyet, ha nézed a térképet közben a telefonodon, akkor érted is: ő lineáris egységeket jelöl ki, amiket elkezd takírítani, és ha épp egy szoba fala kereszülhúzza az ő területét, akkor oda-vissza fog járkálni a kettő között.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
wierra
senior tag
válasz Atomgeszi #726 üzenetére
Ne felejtsd el kikapcsolni a plugin frissítést is, mert automatice visszaáll kínaira frissítés után az adott plugin.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Ha China raktárból rendelem eu expressel, akkor ott elveszhet a csomag? vagy valamennyire biztositott?
-
-
farkas26
Topikgazda
Megérkezett tegnap a Ilife A4s,de csak ma tudtam kipróbálni. Elsőre nagyon megvagyok elégedve vele.
Rengeteg koszt össze szedett,pedig elsőként én takarítottam (porszívóztam),a lakásban,és csak utána engedtem útjára .Meglepő,hogy takarítás után is még mennyi koszt össze tud szedni..
Legnagyobb meglepetésre még a rongyszőnyeg se volt nagy akadály neki,kicsit küzdött vele,hogy felmenjen rá de megbirkózott vele(jó néha kifogott rajta). A 3cm shaggy szőnyeg pedig nem okozott problémát neki.Itt a lakás alaprajza x területeken kivűl mindenhova eljárkál,és elég sokáig bolyon egy területen.
A tartály: már a második ürités, elsőre teli volt csak elmaradt róla a fénykép.
[ Szerkesztve ]
"A jövő sem a régi"
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz #54715584 #729 üzenetére
no, tesztelve:
tehát
1. időzítő pitypity - ON
2. bármit nyomsz, clean, stb. az törli az 1-est, újra meg kell nyomnod.
3. kivéve ha sárga, vagy piros hibával megáll terepen, akkor puckera után HOME gomb, semmi más -> megmarad az időzítő aktívan."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest