- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A
kefén nem láttam hajvágós dolgokat a tesztben, de lehet nem voltam elég alapos
Megvan, de az X20 Pro nem kamerás akkor, hanem hasonló a Q Revo érzékelőjéhez.Viszont nincs Flexiarm
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
A kamera pl a Dreameben a biztonsági kód megadása után működik, de ha ez a félsz oka, akkor Valetudo. ( Vagy legragasztás.
Vagy akkor X20+ esetleg Q Revo S, mert utóbbi 45 fokos levegővel szárítja a mopot, de úgy is kell neki azért 3 órás szaritasi idő.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Kormi76
aktív tag
"ennél az is egyszerűbb és hatékonyabb lenne, ha simán odébb tolná"
Ebben a Roborock QRevo S egyébként nagyon jó, nálunk a karácsonyfát is arrébb tologatta, átgázol mindenen, ha elől hagyod. Ha nincs szerencséd viszi magával. A rongyokat is kimossa, ha a földön megtalálja.
Megelőzte a korát. Precíz alapos, kipucol a tárgyak alatt is.
-
Graphics
Jómunkásember
Pedig A kamerás nagyon hasznos is tud lenni.
Akadály elkerülése során, pl kábeleket felismeri.Ha viszont negatívan állsz hozzá , akkor a hibát fogod keresni az X20+ban is.
Ez meg hogy elromlik, hát nekem van kismillió kínai eszközöm, a robotporszívó a jobbak közé tartozik, nekem 4 évig volt az első Xiaomi robotom, amit eladtam 2 éve, tehát 6 éve megy gondtalanul.
Ha te ezeket kínai vacaknak tartod, akkor ne vegyétek meg. Mert az első dolog, amikor valamit nem úgy csinál, akkor már is rafogod, hogy na megmondtam...szar kínai.
Ha akarsz valami kínai Vackot venni, akkor a Jonr P20 Pro kitolja a mopot. De nincs vele személyes tapasztalatom.
Illetve ha az a gondod, hogy kimegy a netre, luciferc tud segíteni a Valetudos megoldással is.
."minek ennyit kiszórni egy ilyen marhaságra? "
Ha marhaságnak tartod, szintén nem javaslom a vásárlást.De van már robotporszívótok nem? Hasznos a feleséged számára?
Vagy a Roidmi EVA végül vissza lett küldve?Kínai vackok itthon, air fryer, robotporszívó, kamerarendszer( Annke, Hikvision), beltéri kamera, csavarozókeszlet elektromos, szakállvágó, kínai ssdk... Mind működnek.
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
Minden az elvarasok, igények függvénye.
Nem kell megvenni a drágább eszközt, ha az olcsóbb verzió is kielégítő.
Az hogy 2 év alatt elromlik.
Nálam 2+3 év teljes körű garancia van, így nem félek a meghibasodástól.
Kamera, megfigyel az NSA?
Nem kell neki folyamatosan netet adni, és kész is vagy. -
abw6291
tag
Ha nem drágítja meg nagyon, akkor jó lenne ha fel is mosna
Azért nem csak 20-30 ezret szánok rá, de valóban nem is 2-300 ezret.
Látom pl a Xiaomi-nak is van 60-80 ezres megoldása, nem tudom ezek már mennyire használhatóak/ezek közül melyik használható, de igazából ilyen 50-100 között lenne a limit. -
macii97
senior tag
vihar a biliben
Mondom, van megoldás. Valetudo [link] Keress olyan robotot, amivel működik. Elég sok van, xiaomi, dreame, roborock. Változó, van amihez szét kell borítani a robotot elég jól, van amihez annyira nem, de hackelni mindenképp kell.
Pont azt tudja, amit keresel, szervermentes, offline, app sem kell. -
macii97
senior tag
Amikor megveszed a robotot, telepíted az appot, abban is elfogadod a policyt.
Az iRobot akciót development fázisban lévő, beta teszt alatt álló robotok követték el, a klotyón ülő nő ezt tudta. Nem összekeverendő a polcon lévő termékekkel!
Szerintem minden robotban (1C, illetve S7 biztos) van egy opció, amivel kikapcsolható a térkép mentés (pl. Stop map uploading vagy ilyesmi a neve) amivel megszűnik a kommunikáció a szerverrel, de az összes térkép funkció megszűnik létezni.
Az app és robot közé muszáj egy köztes szerver, ami a kommunikációt biztosítja az eszközök között. Anélkül neked kéne beállítani otthon a robotot szervernek meg portokat nyitni a routeren hogy elérhesd külső hálózatról, ez valszeg még nagyobb biztonsági problémákat vetne fel.
Egyébként van megoldás a problémádra - Valetudo-t kell hegeszteni a robotra és offline lesz.Ja, akkor egy gmail vagy apple id fiókod sincs a telefonhoz? Azt is megvetted, majd elfogadtad az adatkezelési tájékoztatót elolvasás nélkül Ide is regisztráltál bármely weboldalt meglátogatod, a google analytics figyel rád és gyűjti az adataid.
Nyomkodós telefonod van? Azt is lehallgatják. Online kassza + bankkártya? Állambácsi azonnal tudja, hogy mit vettél a tescoba.
Sőt! A tesco clubkártyát sem azért találták ki, hogy kedvezményt adhassanak. Vásárlói szokásokat figyelnek vele. No nem az egyén szokásait, hanem a nyájét. Ha eddig nem tetted, nézz utána a Big Data-nak.Ezek elkerülhetetlen dolgok. Règóta így van, így is lesz sokáig.
-
macii97
senior tag
Tudtommal a térképek a roboton (is) tárolódnak, legalábbis Roborock esetén biztosan onnan tölti be az app minden egyes alkalommal.
Nyilván a lehetősége megvan hogy elküldik Kínába, de vajon mennyire probléma ez, amikor minden social media tevékenységünk, sőt, képeink, névjegyeink, lokáció mind-mind felkerülnek a google/apple szervereire és utazhatnak Amerikába. A mentalitás hasonló, csak a máz egy kicsit más rajta.
Az adat lett a legnagyobb érték, ebből élnek. -
tomy_cz
senior tag
-
tranceplanet
addikt
Írj üzenetet neki kuponért, hátha van most: [link]
Amennyiben számodra fontos a szervíz háttér, akkor magyar webshop-ból vásárolj, de ennek nem kis felára lesz. A sima Q7 Max jó áron van az alzánál most, de nem ürítős. A Roidmi és a Dreame is jó alternatíva olcsóbban, viszont a Roborock készülékei nagyon megbízhatóak, nem fogsz bennük csalódni. Én ha most vennék Roborock lenne, megérik a felárukat és jópár évre veszi az ember. Igen az a Q7 Max+ robot most jó áron van ürítővel, de kuponozni kellene mindenképp, le lehet vinni az árát. Az akadály mentesítést nem nagyon lehet megúszni, kábelek egyéb dolgok, igen vannak a kamerás változatok erre hivatottak, de azok sem svájci bicskák, van még hova fejlődni ezen a téren. [link][ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Eclips21
őstag
Abszolut megbizhato, en tobbszor vettem dragabb dolgokat is pl most a roborock s8-t, korabban rollert.
Szerintem probalj meg valami kedvezmenyt szerezni es akkor egy Roidmi EVA is nagyon jo valasztas lenne. Silent77 kollega szokot ilyen kuponozasban dobj neki egy PM-t.
Aszem uj reggel ad kezdesnek 2%-t az oldal plusz ha most paypal-t hasznalod fizetesre meg 15 dollart, ugy 690dollar a vege.
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
-
Eclips21
őstag
1. Ha igazi öntisztítós verziót veszel akkor havi 1x kell hozzányúlni, de ezek 400k körül vannak. Ezek feltöltik vizzel a gépet, kiposzívózzák a portartályt, elmossák a mop-t.
2. Amiket itt felsoroltál azok a dokkolók csak kiporszívózza a gépet, szóval vizet nem tölt vissza, így ha felmosni akarsz mindig hozzá kell nyúlni.
Én személy szerint ilyen "fél" dokkolót nem vennék, ha már megy a porszívó akkor már mosson is fel, főleg ha 200nm fog járni sok kerámia felülettel akkor szinte kötelező a felmosás.
-
Eclips21
őstag
Van aminek az appja engedi hogy élőképet nézzél, de konkrétan az Roborock S8-ban ezt megszüntették.
Viszont nem tudom hogy azért mert változott a kamera rendszer vagy más okból, de az tuti hogy infra fényt bocsát ki és azt figyelik a kamerák, szóval míg a régi színes kamera volt és normál látható fényt bocsátott ki így éjjel zseblámpázott maga előtt addig az S8 látható fény nélkül megoldja de így nincs élő kamera kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm