- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Notepad++
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Ismeri esetleg valaki a Proscenic V10-et? Most láttam egy cikkben, olvasgattam róla, kb. hasonló tudású, mint az S7. Így elsőre egész jónak tűnik. Hekka oldalán EU raktárból kuponnal (ha még működik) 74e Ft, de geekbuying-on is 77e. Kíváncsivá tett!
-
FerNandor
őstag
válasz FerNandor #23397 üzenetére
Ja végülis csak a mop tartón is rajta van, hogy ha azonnal használjuk, nedvesítsük be, amúgy hagyjuk szárazon. Úgyhogy ez a kérdés tárgytalan.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Hali,
Roborock S7, ti hogy indítjátok a felmosást? Benedvesítitek előtte a mopot? Szerintem így van értelme amúgy, mert ha szárazon indítottam elég gyenge volt a feltörlés. Viszont nem olvastam, hogy be kéne nedvesíteni.Továbbá tudna valaki linkelni mondjuk Alin bevált/eredeti tartozékokat? Mop, szilikon segédkefe, vagy mi ez stb?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Kizarolag porszivozasra keresnek egy robotot. Nagysagrendileg kettot talaltam, ami elsore szimpatikus, a Roomba i5 es a Mop 2 Pro. Van lenyegi kulonbseg a ketto kozott? Alkatresz utanpotlas mennyire problemas ezeknel? Jobb vetel az egyik, mint a masik?
E30 (oo=[][]=oo)
-
fizzdani
tag
Sziasztok,
tanácsot kérnék, vásároltam egy Eta navaggio 4228 gépet, maga a gép teljesen rendben volt viszont az app borzalmas, így visszavittem. Hasonló arkategoriaban (140k körül) keresnék alternatívát, ahol az applikáció is rendben van.
Ezt néztem ki, de nyitott vagyok bármi másra is:
Dreame L10 ProViszont a play storeban a Dreame appnak sem látom a ratingjeit, ahogy az etanak sem.
A személyes tapasztalataitokra lennék kíváncsi.Köszönöm.
-
veterán
Nekünk van egy régi Dyson DC45 az kb a fél lakást kibírja porszívózni... szőnyeg nem sok van nálunk... 6-7eves és csak akut kellett cserélni benne...
2 éve vettünk egy Dyson V11et azóta még nagytakarításnál sem vettük elő a vezetékes porszívót... és a dysont szinte mindig minimum fokozaton használjuk úgy vagy 1 órát bír... a 90nmes lakást 15 perc alatt végig lehet porszívózni vele...
-
Eclips21
őstag
válasz windlord #23386 üzenetére
Dreame markat vettem(nagyon jo minosegu), mert tordeke a Dysonnak. Az tuti hogy 110nm nem fognak birni. Ettol fuggetlenul en imadom es szerintem egy alap tisztasag tartasara tokeletes. Viszont rendes nagytakaritasra alkalmatlanok, a szivo erejuk egy vezetekes toredeket tudjak. A hirdetett szivo ero amivel reklamozzak altalaban turbo fokozaton tudjak, ami annyit jelent hogy 10-20perc hasznlat! Amugy a megadott reklamozott porszivozasi ido ECO fokozatra ervenyes ami altalaban 60-90perc.
Csak akkor javaslom ha nem kivaltani akarod a vezetekest, maskulonben nagy csalodas lesz!
-
prisz
senior tag
válasz windlord #23386 üzenetére
Nekünk is dyson volt. Kb. Fél évig szenvedtünk ezekkel a vezeték nélküli vackokkal. Értelmes szívóteljesítmény ( értsd majdnem max. fokozat) mellett, kb 20-25 percig bírta az akksi. 86 négyzetmétert képtelen volt egyszerre végigvinni. Apósomnál kötött ki, 40nm2-t még épp kipórszívóznak egyszerre. El sem tudom képzelni, ha idővel gyengül az akksi mennyit bír. Ha jót akartok, maradtok a vezetékesnél.
[ Szerkesztve ]
-
kocsisdavid5
aktív tag
Xiaomi mi mop pro-hoz ki hol szokott venni hepa filtert és főkefét?
-
senior tag
-
adm
őstag
válasz atos30 #23384 üzenetére
A mostani tudásom szerint igen. 2 szennyfogó szőnyegen és egy saját lábtörlőn keresztül lehet a helyiségbe jutni. Akkor sem volt tragédia amelyik héten elmaradt a takarítás, értelemszerűen ha plusz szennyeződés van az nem marad ott. Jelenleg egy hátránya látszik a robotporszívónak hogy a falszegélyek rögzítése borzalmas.
Eddig megoldott volt irodaházon belül a takarítás, de eszközökre ennek az összegnek a harmadát lazán el lehet költeni és főleg tárolni csak más rovására megoldható.
Ha a takszer raktárba le kell menni minden alkalommal akkor már inkább 25-30 perc. Ehelyett elmenni a 20 méterre lévő mosdóba 2-3 naponta feltölteni és itthon bedobni a mosógépbe a 4-5 mopból egyet nem tűnik megoldhatatlannak.16core - 32thread - 64gb
-
nemethsza
tag
-
windlord
őstag
A feleségem vezeték nélküli porszívót szeretne.
Csaladi haz, 110nm vegyes burkolatok.
Dyson V8 -at szeretne, mert allítólag az a jó.
Tudtok ajánlani tényleg jó kütyüt normál felhasználásra?! -
atos30
aktív tag
Biztos fel is akarsz vele törölni?
Kicsi a helyiség. Több idő és macera előkészíteni és utána eltakarítani a moppot, mint kézi felmosóval feltörölni.
Én kis irodába a legolcsobb lidaros készüléket venném. Ha bekrepálna vennék egy másikat, adóból szerintem leírható.
Azt vedd ,amelyiknek a legnagyobb a portartálya. Kevesebbszer kell az ürítésével foglalkozni.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
adm
őstag
válasz BlackJack21 #23381 üzenetére
Mindig visszaolvasással kezdek, szinte minden a két végletről szól: tele vagyunk kisállattal, hosszúszálú szőnyeg van a lakás nagy részén, a gyerekek berohangálnak a kertből, földön eszünk és max 15 percet mehet a gép naponta állapotra keresek gépet 40ből nekem nem segít és 600ezerre feltornászásban sem látom az értelmet. magyar számla kell róla.
Az eddigiek alapján a legegyszerűbb feladata lenne a gépnek, nincs küszöb-szőnyeg-konyha-gyerek-állat, ez egy iroda. 1 tér, 4db csillaglábas irodai szék, 4db rakásolható vendégszék, 4db irodai asztal T-lábbal, meg még 12db csőláb. Nincs semmi a padlón, naponta fixen 6-8 órája van akárhányszor átmehet az irodán tölthet is közben. Egyből vennék hozzá 2-3 mopot hogy be lehessen dobni a mosógépbe, az irobotnak konkrétan van saját tisztítószere hozzá, de habzás mentesben bőven van választék.
16core - 32thread - 64gb
-
Queen
tag
Az sem mindegy, hogy az asztalok, székek közé befér-e a robot. Milyen a láb? Ha szánkótalpas, átmásszon-e rajta a robot? Ha nem, mi az elgondolásod, no-go zónába teszed? Ez már ez is egy új szempont lehet a választáshoz. Mindennap töröltess fel a porszívózással együtt, ez csak nedves feltörlés igazából. Olyat válassz, ami szivattyús, akkor nem folyat tócsát a lamináltra. Desztillált vizet ajánlott beletenni.A 25 m2 és az, hogy nem számít a takarítási idő alapján bármelyik olcsóbb xiaomi megfelelhet neked, amelyik tudja, amire szükséged van. Rendeld neten, ha nem tetszik, visszaküldöd. Nekem 2,5 éve essential van(itthoni rendelés), hiba nélkül dolgozik 36 m2-en, igaz nincs no-go, no-mop rajta, elbóklászik 50 percet is heti 2x, de távolról indítom, így nem számít. Ha visszanézem itt, több embernek nem jött be, nekem meg igen. Ezért is nehéz olcsóbb kategóriában konkrét gépet ajánlani.
--- Az ember egyedül okos, tömegben buta.----
-
BlackJack21
tag
Nem felvágás szerintem. Ilyen keretből drága ipari hulladékokat lehet venni. Ha visszaolvasol 5-10 oldalt ezen a topikban, rájössz, hogy igazunk van. Van 1-2 alkalmi vétel itthonról, ami ajánlott. Alapvetően mindegyikkel, amit választottál van valami, ami miatt nem ajánlott.
Ki fogja a mopot takarítani?
A 2 naponta feltörlést hogy gondolod megvalósítani? A felmosószert egyik gyártó sem ajánlja, hogy előre bekeverd a tartályába.
A nem szisztematikus robotok meg nem hatékonyak, sokkal több idő lenne egy takarítás és a teljes lefedettség sem garantált. A nagyobb igénybevétel az akksit is jobban amortizálja.
Egy ekkora területet a robotok kb. 15-20 perc alatt felporszívóznak, feltörölnek.[ Szerkesztve ]
-
adm
őstag
válasz Luigi962 #23379 üzenetére
Köszi srácok, de az egyik 1,5x a másik meg 2x.
25 m2 irodatér laminált parkettával, házi állat nélkül és minimális növénnyel. konyha nincs, kábel-számítógép nincs a földön. 2 fő napi szinten, 2 fő ritkán használja. 8-10 órája van fixen erre a robotnaj, tőlem bármilyen mintában közlekedhet, 3x is tölthet közben. Az is egy infó ha ennyiért ez megoldhatatlan. Nem felvágni kell, hanem ár értékben jó megoldás.16core - 32thread - 64gb
-
sbeela
csendes tag
Nekem meg hiba nélkül müködik...
-
adm
őstag
sziasztok,
egy ~25m2-es irodába keresek felmosó és porszívózó robotot.
- laminált parketta burkolat - csak szék és asztalláb van a padlón,
- irodaház legfelső emelete, folyosó legvége - kb háztartási por a szennyeződés
- elvárás a programozhatóság: minden éjszaka porszívózzon fel, 2 naponta töröljön fel,
- habzásmentes mosószerrel tapasztalat,
- eredeti keret plusz 2-3 feltörlővel ~ nettó 90-100e, itthoni számla
- ioson legyen értékelhető app, alkatrész ellátás,amit néztem;
1. irobot roomba combo - most 99e+10e
2. mi robot vacuum mop 1 pro - eddig volt 110e körül, de most már csak pár ezer ft-tal többért van 2 pro,
3. gyakorlatilag most a kaercher rcv3 is ennyi,papíron az irobot-nak van a legnagyobb kapacitása, szoftveresen oldalon a xiaomi-t sokan dicsérik, a kaercher meg egy megbízható márka. mit javasoltok?
köszi, adm16core - 32thread - 64gb
-
pooty
tag
válasz madmike #23373 üzenetére
Ezen a Linar szenzor nélküli, buta robot robotporszívók, hogy jutnak el egyik szobából a másikba?Mert ahogy a videókban láttam csak pattognak faltól-falig. Szóval csak szerencse kérdése, hogy bejár e minden helyiséget?
igen, bár azért jó eséllyel bemegy mindenhova...Illetve hogy talál vissza egy másik szobából a dokkolóra?
valószínűleg a szobaszélét végig követi amíg meg nem látja a dokkoló infra jelét.Én már ilyen robotot nem vennék, legalább egy giroszkópos navigációjút. Még annak is sokkal jobb a lefedettségi aránya a felporszívózandó területen.
-
madmike
őstag
válasz madmike #23371 üzenetére
Bár nem kaptam választ, de azt hiszem ennyi pénzét bevállalom ezt a gépet.
Egy dolog viszont nem világos. Ezen a Linar szenzor nélküli, buta robot robotporszívók, hogy jutnak el egyik szobából a másikba? Mert ahogy a videókban láttam csak pattognak faltól-falig. Szóval csak szerencse kérdése, hogy bejár e minden helyiséget?
Illetve hogy talál vissza egy másik szobából a dokkolóra?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
ACE-
addikt
Hali, az S7 még mindig a legjobb deal, ugye?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Bangoodon az iLife v7s plus 29000 ft-ért elhozható EU raktárból.
2023-ben megéri még egy ilyet megvenni?
40nm-es lakásban kéne sepregetnie."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
STYJ02YM xiaomi mop pro.
Egy-ket hete nem használtuk a gépet, folyamatosan a töltőn volt. Pár napja elkezdett villogni a led a gombokon. Ma meg teljesen sötét, hiába tolom a töltőre. Nem reagál semmire. Van ötletek, hogy mi érte, és mit kellene csinálni vele?
-
FerNandor
őstag
-
seger
addikt
Tegnap megjött az Ilife T10S. Eddig pozitív véleményem van. Tesztelgettem. Akadályokat elég jól kerülgeti. Viszonyításom csak a vacumm mop 2 pro-hoz van. (Sok bajom volt vele).
-
Lampard19
tag
Sziasztok!
Azt jól gondolom, hogy egy előző szériás S7 pro ultra jobb választás, mint az új széria középső ajánlata, tehát egy s8+?
A lakás 1 szinten 90nm, amiből 30nm parketta, többi, mind csempe. Tehát leginkább a csempe tisztán tartása lenne a feladat, minél jobb feltörléssel, tehát ne csak porszívó funkciót lásson el.
Vagy van más alternatíva ami jobban ajánlható, mint egy S7 pro ultra esetleg?
Köszi a választ!
-
-
Eclips21
őstag
válasz richkan #23363 üzenetére
Minden képpen valami jobb kamerás képességgel rendelkezőt javaslok. pl.: Roborock S8
Amúgy minden porszívó érintketik a butórokkal és falakkal, ezt nem tudod elkerülni. Konkrétan nincs olyan ami érintkezés nélkül takarítana.Elvileg tiszta vízen kívűl nem lehet semmit beletölteni a tartájukba, amúgy ne úgy képzeld el hogy ez most egy felmosórongy ami után várni kell 20 percert hogy felszáradjon.
3 fokozatban lehet állítani a viz mennyiségét és még a legnagyobb fokozat is inkább feltörlés mint mosás, szám adatilag saccra 45m2-n 3 decit fogyaszt el.Én megpróbálnám 1-es fokozaton a feltörlést is és még talán a felmososzert is bele lehet önteni mert pH semlegesnek kell lennie. Heti 1x talán belefér egy feltörlés, de ezt te biztos jobban tudod.
Amúgy az nem baj hogy a porszívók 100%-ban kefések? Szóval igazából végig keférik a padlót.
-
richkan
csendes tag
Sziasztok,
az alábbiakra kérném a segítségeteket, tanácsotokat:
-Adott egy két szintes ház cca. 75m2/szint, a robotporszívót alapvetően a lenti szintre szeretnénk.
-A fürdőszoba kivételével mindenhol svédpadló van, amit nem szabad sima vízzel felmosni
-Adott egy babából gyermekké cseperedő poronty, aki szereti ledobálni a kaját evés közben, mi pedig kezdünk belefáradni az állandó napi többszöri porszívózásba utána...
-Több helyiségben is van szőnyeg
-A gyerekjátékok bizony néha szétszórva vannak a földön, alapvető, hogy a robot érzékelje a körülette lévő dolgokat, ne menjen ezeknek neki, ne menjen neki a bútoroknak, álló hangfalaknak stb.Kérdésem, hogy van-e olyan robot, ami tud felmosni és porszívózni is, de úgy, hogy a felmosószer a svédpadlón is használható?
Ha ilyen nincs, akkor igazából nekünk elég lenne egy sima - felmosni nem képes - robot is, de ha azt is tudja, akkor legfeljebb a fürdőszobát felmosatnánk vele, nem probléma.
A koncepció az, hogy inkább többet ruházunk be most, minthogy elégedetlenek legyünk és aztán újat kelljen venni.Ti milyen gépet választanátok?
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Sziasztok!
Van egy 4 éves Mi Robot Vacuum készülékem, ami az utóbbi időben azt csinálja, hogy takarítás közben egyszer csak megáll, nem reagál semmire, majd amikor vissza teszem a dokkolóba felébred és újra kommunikál. Ilyenkor 50% körül jelzi az akkut, de ettől függetlenül én arra gyanakszom, hogy az lehet már nagyon gyenge. Egyre kevesebb időt megy, mielőtt a fenti jelenség bekövetkezik.
Kérdésem, hogy másnál is előfordult-e hasonló, valóban az akku okozta-e? Illetve honnan lehet jó akkut rendelni hozzá, ami nem az eredeti kapacitásának a fele, miközben a címke szerint a duplájának kellene lennie?
Előre is köszönöm a segítséget!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használ bármilyen folyadékot Roborock S7 felmosásnál? Ez jó lehet?
-
MBalu0001
csendes tag
válasz Eclips21 #23355 üzenetére
Főleg, hogy most már nem úgy működik roborock-éknál hogy megveszed a robotot, aztán később a dokkoló-állomást, hanem egybe kell, mert így már nem kompatibilis..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
A németek, a német amazonra ápr. 27-re írták a megjelenést, gondolom az európai megjelenés csúszik. Meglátjuk.
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
Eclips21
őstag
válasz Geo19870322 #23351 üzenetére
mondjuk 360 S8
-
tranceplanet
addikt
Amelyik Xiaomi porszívó nevében szerepel a Mop szó, azt kerülni kell! Ebben a topikban szinte szitokszó lett. És ez sajnos nem vicc!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
szonti
aktív tag
válasz Geo19870322 #23346 üzenetére
Most az Auchanban lesz akcios Xiaomi robotporszivo 80k körül, azt esetleg nézd meg, nem néztem meg pontosan milyen, de lehet jo.
-
Eclips21
őstag
válasz Geo19870322 #23346 üzenetére
remélem azt tudod hogy ez alap esetben csak porszívó és száraz feltörlést tud végezni!!!
pluszban meg kell venni(10ezer Ft) hozzá a 2in1 por és viztartályt hogy nedves feltörlést is tudjon végezni(weblapon a megjegyzések), plusz egy kis bemutatában még magyarul is megemlítik [link]
Kezelő pogramja is butának tűnik.Én személy szerint nem venném meg.
[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Robotporszívót vásárolnék nem horror áron, lehetőleg LIDAR-os nem pedig 'bolyongós' érdekelne.
Szakikat kérdezném szerintetek ez milyen vételnek számít?
https://realmestores.hu/realme-techlife-robot-vacuum-robotporszivo-rmh2101-1919
Köszi a válaszokat előre is! -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Roborock S8-hoz szeretnénk kiegészítőket. Van valakinek egy jó linkje ezekhez? Főleg mopping clothból szeretnék párat, hogy tudjuk rotálni ha kell.
S8 Pro Ultra-ról van már hir, hogy mikor lesz elérhető?
-
veterán
Sikerült kérni jobb árat S7-re. Pár darab van, akit érdekel írjon üzit.
Banggood, $435.99 + postaGeekbuying
ILIFE T10s
$310.19Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
BlackJack21
tag
válasz ITI-san #23329 üzenetére
Igaz nem én lettem megszólítva, de pont a hétvégén mértem egy TDS-t a szárítóból kijövő vízre, 5-öt mutatott, ez ugyanannyi, mint az RO vízkezelőből kifolyó víznek. Ez az egy paramétere alapján a víz alkalmas lenne a porszívóba, de ugyanebben a tartályban, a felületen vékony nyálkaszerű réteg van(öblítőszer maradvány, alga, ki tudja...). Így ha vegyileg meg is felel, az még biológiailag még nem biztos. Előbb már írták, de ezzel én sem szeretnék felmosni, még ha fertőtlenítőszeres a mop, akkor sem.
Ha felforraljátok a vizet, akkor meg amiatt lesz költséges a sztori.
Egy 5 literes kanna ioncserélt víz 6-700 Ft , ebből 20-25x lehet feltölteni a tartályt, egy tartálynyi meg akár több felmosásra is elég. Így elenyésző a költsége a javíttatáshoz, cserealkatrészek árához képest.
De ez a Ti döntésetek, azzal használjátok, amivel akarjátok... -
racskobalazs
senior tag
Igen, át szoktam törölni mindig, kifejezetten nem néztem de most szemrevételezve nincs.
A nap az egy jó kérdés, de szerintem a kép készítésének időpontjában borús volt az idő. De akkor megfigyelem majd, köszi a tippet!Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
veterán
válasz ITI-san #23333 üzenetére
És mennyire jó a levegőből összeszedett, rendszeresen baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal teli vízzel felmosni?
Minden vízújrahasznosítóhoz: Amúgy nem értem miért szükséges ezen vizek újra felhasználása... egy vízszűrő kancsó pár ezer forint és tökéletes lágy vizet tud csinálni a felmosáshoz, kávéhoz fillérekért.
-
ITI-san
tag
Kedves seger és zoleeno1.
Szóval hogy tisztában tegyük. A szösz nem vízkő okozó molekula.
És igen, azt valóban nem tudom hogy a szárító gép vize mennyire szöszmentes.
Én páraelszívó gép vizét használom.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Akinek 360 S8 gépe van, azok hozzá tudták kapcsolni a google homehoz? V probálták egyáltalán?
Amikor kiválasztom a google homeban a 360 Lot-ot a listábol, akkor probálja chromban megnyitni az oldalt, h bejelentkezzek, de nem tölt be az oldal, ha a linket átmásolom másik böngészöbe az meg azt irja menjek vissza az appba... -
ITI-san
tag
válasz doriath #23234 üzenetére
Szia! Természetesen lehet. Az a víz gyakorlatilag Desztillált víz. Alig van benne CaCO3 és MgCO3.
Kipróbálhatod te magad is. Elforralsz kb 2dl vizet a párologtatóból és ugyan annyit a csapvízből. Ugyan abban az edényben. Meglatod mi marad az edény alján.
Én is azt használom.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
farkas26
Topikgazda
válasz racskobalazs #23306 üzenetére
Lidarnál nézted, hogy van e kosz, vagy a nap ekkor tájt nem tűz be a szobába?
"A jövő sem a régi"
-
humigabi
aktív tag
válasz phoenix1989 #23324 üzenetére
Szia!
Ezt nem ismerem, de valószínű ennyiért nem is fogom megismerni. Jól beárazták.
De köszönöm, hogy belinkelted, mert sose tudhatjuk!
Üdv:
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz FerNandor #23300 üzenetére
Szia!
Bocs, pár napig nem néztem fórumot. Kb 5 cl-es a flakon kupakja (nevét majd egy másik válaszban elküldöm, mert nem tudom fejből) azt 1/3-ig töltve megy a 600ml-is tartályba. Korábban Ajax soda+lemon felmosót használtunk, de mostanában mifelénk nem kapható.
humigabi
-
MBalu0001
csendes tag
válasz tranceplanet #23320 üzenetére
Rendben, úgy lesz!
Péntek este rendeltem, de még semmi..Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz tranceplanet #23317 üzenetére
Sikerült 300$- ra lekuponozni egy kedves ismerőssel, berendeltem, kíváncsi leszek. Még nem indult el.
-
tranceplanet
addikt
Nocsak: ~110K kuponnal: [link] - ILIFE-T10s
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Salex1
őstag
válasz alexandrosz #23315 üzenetére
Egyszerűen takarítsam le a lézert?
-
Salex1
őstag
Van valakinek 360 S8 porszívója. Még csak 3 hónapja használom, de a szenzorokra az app-ban 50%-ot ír. Kb. minden takarításnál lemegy 2-3%-ot. Ez azt jelenti, hogy ha 0 akkor szervíz/kuka? Vagy koszolódást jelentene?
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Roborock porszívót hogy érdemes beállítani, hogy én is és a feleségem is tudja mobilról vezérelni?
Neki is csináljunk egy regisztrációt? Lehet egy porszívóhoz két felhasználót rendelni?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom mi van a lakásban de már a második robotporszívó kezd furán viselkedni, pontosan ugyanúgy és ugyanannyi idő után mint előző társa.
Volt egy Robo-Mop P-nk, amit visszavitettünk mert 1. nem szedte fel a dolgokat, 2. össze vissza, körbe-körbe ment a lakásban. Lecseréltük egy másfél-2x annyiba kerülő Roborock S5-re, mondván majd az jó lesz. Eltelt 3 hónap, UGYAN AZT kezdte el csinálni mint az elődje, és ami a legfurább, hogy pontosan ugyanannyi idő után. Eleinte király volt, csinált mindent szépen, az utóbbi időben meg már alig szed össze valamit, és már nem egyszer robbant le a szoba közepén, mondván ő nem tudja hol van.
Mi a fene bajuk lehet? Takarítva vannak, a keféket ki szoktam hajazni, egyszerűen nem értem.
(a kép azután készült már, hogy 1x kiírta, hogy beragadt, holott semmi nincs nagyon körülötte, csak egy asztal amibe nem tud beragadni, utána meg 2x, hogy nem találja a dokkolót)Lassan tényleg ott tartok, hogy ezt is visszaküldöm és veszek valami sima vezetéknélkülit feleennyiért azt hetente végigmegyek a két szobán és csókolom, mert ez így inkább csak idegesítő mintsem hasznos.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
babus.csaba
újonc
Sziasztok!
200 000 Ft-ig milyen porszívót ajánlanátok, az alábbi preferenciákkal?
1 szintes lakás, kevés küszöbbel, főleg melegburkolat, leginkább macskaszőrrel kell küzdeni.
Fontos, hogy ne kelljen pátyolgatni, oldja meg a kábelek, zsepik... kikerülését
Felmosás előny, de kevésbé fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Milyen autót vegyek?
- Witcher topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával