- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz BlackJack21 #22299 üzenetére
S7 onurito ha jol tudom nem mossa a mopot, igy sok ertelme nincs. porzsak urites nem nagy cucc... S7 maxV onurito mar tudja mosni a mopot, az mar jobb lehet egy fokkal
-
BlackJack21
tag
válasz joysefke #22298 üzenetére
Mindenképpen van értelme. Kicsit több vele a munka, mert le kell venni, (elő kell készíteni), ki kell mosni használat után.
Én még most sem vagyok meggyőzve, hogy az önürítős tartály olyan jó dolog, mint ahogy azt eladják. Ha ki is mossa a mopot a felmosás után, az nedvesen következő használatig ott fog lenni a porszívó alján és állott/büdös lesz. Így meg nem szívesen kergetném át a lakáson, csak több gondot okozva. De ez lehet csak az én képzelgésem... -
joysefke
veterán
A Roborock S7 mop funkciójának van értelme ürítőtartály nélkül? Vagy ha valaki a moppra is szeretne építeni, akkor mindenképpen kell a drága ürítőtartályos verzió?
-
humigabi
aktív tag
-
mimic1979
aktív tag
S7 megrendelve...
-
qqzs
őstag
válasz Luigi962 #22290 üzenetére
Milyen hibakra gondolsz? Mop 2 ultra is erintett? Most kuzdok ugyan ahogy lathatod lejjebb de fel evig egy alom volt hogy legot se kellett elpakolni mert kikerult mindent kamerak alapjan. Azt hiszem van benne 3d (dupla) infra es egy normal kamera is amivel felismeri 3d dolgokat maga elott
Eladó: GTS450
-
humigabi
aktív tag
válasz temppro #22287 üzenetére
Valószínű az, hogy az EU verzióra 1x jött frissítés, azoknak akik letöltötték téglásította a gépet, aztán visszavonták azt az fw-t és azóta sem jött másik, meg már nem is fog. Kihozták az újabb változatokat, azoknak majd biztos lesz. Sokaknak okozott nem kevés fejtörést és mérget a különböző hibáival, de vagyunk páran, akik a mai napig hibamentesen használjuk, mi pl. 2,5 éve és valószínű még fogjuk is jó ideig.
humigabi
-
eastsider
nagyúr
-
sirály69
őstag
válasz racskobalazs #22284 üzenetére
Nekem viomi v2 pro van. Ilyen hibákkal nem találkoztam.... , pedig szőnyegen is szokott járni....
Szerver Hosting Debrecenben
-
mimic1979
aktív tag
Akkor most melyik S6 vagy S7? Az S7-nél van némi aggályom mivel láttam tesztet , amiben elbukott. Leraktak egy töltőkábelt és simán feltekerte, míg S6 kikerülte. A kamerás felismerés kimaradt az S7-ből pl. cipő... Simán áttolta a lakás másik felébe.
S7-nél csak pusztán a + felmosási funkció van ami esetleg mozgat, de ha az is csíkoz akkor csak vakítás. -
temppro
tag
Xiaomi Vacuum Mop Pro-bol rengeteg van eladó. Mi a baj ezzel a robottal? A vacuum mop 2 pro már jobb?
-
-
bcsarli
tag
A "felmosás" területén nem lehet hogy a jövő a pörgő mop lesz?
Roidmi Eva, Yeedi Mop Station és társai az első hírnökök e téren. Legalábbis én ezekkel találkoztam.
Ezekre kellene még egy "makacs folt" vagy "beszáradt folt" érzékelő. Ha ilyet látna addig menne amíg el nem tünteti. Szerintem 1-2 éven belül eljutnak ideáig. Addig jó lesz az S7 is[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Elvittek tőlünk javításra egy Xiaomi RoboMop P-t, javíthatatlannak titulálták és most választhatok, hogy pénz vissza vagy abban az árban valami más (105.000 forint). Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan ropotporszívó, ami rövid, tömör szálú szőnyegre is jó lenne, vagy ilyen igényemmel inkább forduljak még a hagyományos modern (pl Philips) porszívók felé?
A xiaomival több gond is volt, ebből az egyik, hogy a szőnyegen SEMMIT se szedett fel, még a sima felületes darabos port/morzsát se.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
-
mimic1979
aktív tag
válasz DeathAdder #22279 üzenetére
Én személy szerint az S6 MaxV néztem...
Talán jobb a navigációja, és a felmosás tekintetében sem hinném hogy jobb ha riszálja a hátsóját.
Az automata ürités nem érdekes, sőt, én személy szerint elismerően nézek az összegyüjtött szemétre, mert akkor legalább látom hogy mennyire hasznos.
Roborock felé hajlok, de ha van jobb amit ajámlotok azt mindenképpen megfontolás alá vetem. -
DeathAdder
veterán
inkább foltokat csinál nem hogy feltörli azt S7 ugyanúgy csíkoz mint az 50 ezres essential, hiába rázza a mopot, raktam már rá felmosót, ecetet is (mármint a mopra) desztillált vizet, szűrt vizet.. ez is arra jó hogy fenntartsa a tisztaságot, de ha besüt a nap látszik hogy iszonyú hologramos tőle a parafa padló
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok!
Volt eddig egy std. robotporszívónk, amit a "gyerek" elkért maguknak, ezért úgy gondoltuk hogy veszünk egy másikat, ami megbízható, "okos" és tényleg jó a felmosó része is. (az utobbi tényleg fontos hogy jó legyen.
A keret max. 200e ungarise valuta.
Javaslatokat szivesen vennék, tapasztalatokkal meg támogatva.
A takarítandó terület, durván 80m2. Lenne néhány no go zóna.
Akkora a választék hogy elveszek benne... Xiaomi, Rowenta stb..
Elég nagy a káosz... -
qqzs
őstag
A Mop 2 Ultra problema folytatodik. Teljesen veletlenszeu helyeken kezdi a koválygast es erdekes modon a kamera es a oldalszenzor megtorlesevel helyreall. Ami erdekes hogy fel evig egyszer sem fordult elo most meg veletlenszuren a semmibol bekoszolodik ketnaponta??? Ja es helyere megy es elmegy celteruletre siman tehat jol tajekozodik.
Most mar irtam szerviznek mit szolnak hozza[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz alexandrosz #22272 üzenetére
nálam is előfordul, de ritkán és csak küszöbnél!
-
alexandrosz
aktív tag
S5Max tulajokat kérdezem:
A gép fenomenális, jól takarít. Egy apróságot művel, mégpedig, ha pl. egy kisebb küszöbön áthalad és zöttyen egyet a hátulja, egy kis inkontinenciát tapasztalunk mögötte . Ez ilyen, vagy számíthatok valami hibára, illetve orvosolható, kell-e foglalkozni a dologgal? Lehet a vékonyabb mop "rongy" miatt is akár? Víztartály szivároghat?
Pár cseppről beszélünk, de a takarítás során a küszöbök 80%-nál megtörténik - azt magam is észrevettem, hogy felgyülemlik a víz a mop tartály alsó-hátsó részénél, ha csak leveszem a robotról valami miatt, akkor is kicsöppen némi víz.Köszi, ha valaki tudja a megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Shocker
csendes tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, szuperek vagytok. S5Max bezsákolva!
-
Shocker
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni szisztematikus robotporszívó vásárláshoz.
1. A tisztítandó terület igen tagolt, 65 m2
2. Felület: járólap, de rajta itt-ott szőnyeg (rövid szálú és hosszú szálú is)
3. A helyiségek között 2 centis küszöb van
4. Van lépcső föl és lefelé, amit szuper lenne, ha elkerülne, mert mindkét irányban le tudna zúgni
5. Külön öröm, ha be tud bújni a kanapé (8cm), dohányzóasztal (10 cm), vagy legalább a fotel (15 cm) alá
6. Kutyás ház, ezért elképesztő mennyiségű kutyaszőrrel kell megbirkóznia.
7. Jó, ha tud felmosni.Ahogy olvasgattam, ezek jó ajánlatok lehetnek, de el vagyok veszve a sok márka, típus és tulajdonság között
Xiaomi Mi Robot (BHR5217EU) Vacuum-Mop 2 Lite
ILIFE V8 Plus
S5 Max 290 USD-ért (feltételezve, hogy megkapom az említett kódot )Előre is köszönöm a segítséget!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Pótalkatrész téma. Nektek is gyengék az oldal sörtés kefék?
[kép] [kép] [kép]
Az első képen van a vadiúj, a másodikon két törött, az utolsó pedig a doboza. Nálatok is hamar eltörik a tartalék oldalkefe? Amúgy innen rendeltem, nem volt olcsó és original alkatrészek: Roborock&Mi Store [link]S7-hez is vannak, de nem a legolcsóbb: [link]
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tobi92
újonc
válasz tobi92 #22212 üzenetére
Sziasztok,
Körbenéztem és konkrétabb tanácsot kérve: az alábbiak közül ti melyikre voksolnátok? Személy szerint a Sencor SRV 2230TI illetve a Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite a szimpatikusabb ebből a négyesből, feltéve hogy tényleg tudnak annyival többet mint amennyivel többe kerülnek. Ha igen, kettejük közül melyiket ajánlanátok inkább? Vagy ilyesmi ársávban mi az amit érdemes venni szerintetek?
https://euronics.hu/robotporszivo/sencor-srv-2230ti-robotporszivo-p232979
https://euronics.hu/robotporszivo/xiaomi-mi-robot-bhr5217eu-vacuum-mop-2-lite-robotporszivo-p265884
https://euronics.hu/robotporszivo/sencor-srv-1000sl-robotporszivo-p232978
https://www.aldi.hu/hu/p.easyhome-robotporszivo.000000000000273286.html -
Luigi962
őstag
-
CragON
aktív tag
S7-hez akarok venni tartozékokat.
A roborockshop.hu-n elég drágák a kiegészítők külön-külön, de pl az emag-on találtam készletben jó áron. [link]Ez a készlet utángyártott lenne azért olcsóbb?
Érdemes ezt venni vagy inkább vegyem roborockshop.hu-ról? -
sirály69
őstag
A lakásban le lett cserélve a WIFI rendszer és változott A WIFI ID és a jelszó is.
Viomi V2 robin ezt hogyan tudom átállítani?
Van videó, vagy leírás?[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
Bandus99
őstag
na jo szo sincs hatalmas szintrol, csak lővésem sincs meddig birja, illetve mi alapjan hagyja abba ? Az előző azt csinalta, addig ment amig bírt. Vagy lemerült es visszament dokkolóra, vagy tele lett a porzsák vagy elakadt. Igaz sok okosság nem volt benne ment mindnefelé.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
ACE-
addikt
válasz Bandus99 #22255 üzenetére
Arra a szintre rakd a dokkolót, ami nagyobb, a másik szintre meg feltöltve vidd fel, és hadd menjen. Ha akkora a kisebbik szint a házban hogy nem elég a nafta kitakarítani, akkor olyan kő gazdag vagy hogy igazán vehetnél egy másik porszívót arra a szintre is...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Lehet volt mar, de nem tudok ennyit atbongeszni.
Szoval adott egy uj Q7es. 2 szinten szeretnem hasznalni. Ezt hogy szokas megoldani? Van 2 fix helye a dokkolonak es a porszivoval egyutt hurcolom a 2 szint kozottí, vagy egyik szinten nem lesz dokkolo megy ameddig bír? Ha hurcolom akkor mi van ezzel a hozza adott muanyagos "alátéttel" Egyáltalán arra szükség van ? Nomeg elvileg ugye le kellene ragasztani.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok szeretném a segítségeteket kérni:
Roborock S7-ünk van, sajnos ma letört a portartály szűrő felőli (felső) ajtajának a záró retesze. Így most újat kell venni hozzá, de eddig a webáruházakban csak utángyártottakat találtam.
Aki cserélt már S7-ben portartályt, mit javasol, az utángyártott is jó? Van ajánlott, bevált webáruház?
Előre is köszönöm! -
balpeter04
tag
válasz #46372352 #22250 üzenetére
Nem tudom használtok-e valamilyen felmosószert a mopoláskor, de mi akkor vettünk észre csíkozódást amikor véletlenül túl sok tisztítószert raktunk a benedvesített mopra.
Azóta befogtunk egy ilyen IKEA-s "fufu"-t (ez a pisztolyos szórófejes cucc) abba víz és ecet kombót rakunk és feltörlés előtt ezzel fújjuk be a nedves mopot, és deep-clean modeban ráküldjük a járólapra - így nekünk teljesen csíkmentes mindenhol.
-
Lenry
félisten
válasz minoristic #22249 üzenetére
akkor várd meg a válaszukat, addig fölösleges bármin agyalni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
minoristic
csendes tag
semmit
Tudtok esetleg most valami jó vételt? Hasonló árkategóriába? (100-150)
Rowentával van valakinek tapasztalta? -
Lenry
félisten
válasz minoristic #22247 üzenetére
erre mit válaszoltak?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
minoristic
csendes tag
Azt írtam, hogy szívesen megvárom, amig újra elérhető. Csak felment bennem a pumpa, hogy utóbbi két hétben 1000 helyen rengeteg BF akció volt, ezeknek vége és most jöttek rá hogy nincs annyi amennyit eladtak.
-
Lenry
félisten
válasz minoristic #22245 üzenetére
mit szeretnél?
ha elfogyott, nem fognak tudni a semmiből teremteni egyet.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
minoristic
csendes tag
Sziasztok! Először is köszi a sok segítséget amit kommentek olvasgatása alatt kaptam. Itt tanultak alapján 2hete rendeltem Gshopper-ről egy Roborock Q7 porszívót (valami különleges akció keretében), ki is fizettem. Most küldtek egy mailt, hogy bocsi elfogyott Valaki tapasztalt ilyet? Lehet ezzel kezdeni valamit? Felajánlották, hogy visszautalják a pénzt de ezt nem fogadtam el. Érdemes beleállni vergődni vagy engedjem el szerintetek?
-
veterán
Sikerült S5 maxra kupont kérni Banggodon.
VIP3-tól $289.99
Akit érdekel írjon privátot.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Leon77
őstag
jellemzően pókhálót szed össze a szenzorra, nálam is előfordul ritkán, újjal megtörlöd és kész (ahogy csináltad)
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
temppro
tag
Thx mindenkinek, maradok az s50-nél.
-
-
qqzs
őstag
Na tessek. Kezdi ujra. Valahogy osszefughet a koszos szenzorral, de azert erdekes hogy a konyhaban kezdte addig mindent megcsinalt rendben es elotte fel evig egyetlen egyszer se volt baja. Mikor eszrevettem felkaptam és a kamerajat es az oldal szenzort megtorolten. Leraktam es a maradek helyet mar rendben savosan csinalta.
[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
Van egy Xiaomi vacuum mop 1C-m , ami eddig hibátlanul tette dolgát. Viszont egyik naprol a másikra a mop funkcio megállt működni. Ennek egy elektronikusan vezérelt vizadagoló rendszere van, amiben a kezdetek óta csakis desztillált viz volt benne. Egy deka vizet nem ad ki magából mop közben.. Általában ilyenkor mi ezeknek a bajuk? Rossz a vezérlés vagy a viztartályban valami kis elektronika meghalt?
"Mr. Salieri sends his regards"
-
bcsarli
tag
Ha én most vennék robotporszívót ezt venném, ezen az áron, magyar raktárról: [link]
[ Szerkesztve ]
-
wassermann
addikt
Ami nekem volt Samsung mindig szisztematikusan ment. Az első alkalommal (feltérképezés) elindult egyenesen, majd mindig jobbra "fogott" egy következő sort, amikor már abba az irányba végzett, visszament és feltérképezte az ismeretlen területeket. Miután megtanulta hol, mi van az asztallábakat pl. külön körbe pucolta... nekem soha nem zavarta meg a napfény, pedig napos a lakás és mindig simán visszatalált a töltőre
-
pooty
tag
Az egy másik dolog, hogy mennyire megbízható a kamerás navigáció. Te a szisztematikus működést kérdőjelezted meg, ami nem igaz, mert ezek is térképezés alapján szisztematikusan dolgoznak.
Amúgy itt is olvasható jó pár pozitív tapasztalat ezekre a gépekre is. Akár ezzel a dreame f9-el is. -
Steady74
addikt
két mondat a leírásból:
A porszívó 360°-os szkennerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy valós időben térképezze fel a lakást a porszívó.
Funkciók: takarítás megtervezése, öntöltés, távirányítás
Vajon ezeknél akkor mire lehet gondolni? Illetve ez.Laurh: A Xiaomi "almárkája", "testvérmárkája" vagy nem tudom hogyan fogalmazzam meg, de szerintem ua.
-
tobi92
újonc
Sziasztok!
A párom már egy ideje táplál plátói szerelmet a robotporszívók iránt, aminek kiteljesedésére a karácsony remek alkalom lenne. Viszont csak úgy random nem akarok lekapni valamit a polcról, mert több százezer forint nincs rá, de annak se látom értelmét, hogy veszek egyet ötvenezerért ami aztán munkaideje nagy részét egy szék lábai közé beszorulva vagy valamin felakadva tölti takarítás helyett. Elolvastam az összefoglalóban linkelt logut-os általános leírást (illetve a példaként említett típusokat is, de mintha azok már nem lennének forgalmazva, vagy átbrandelték őket, vagy én vagyok teljesen béna hogy nem találom őket),
Ideális egy olyan gép lenne ami legalább tud annyit, hogy nem kell a szabadon engedése előtt otthon egy óráig pakolni hogy ne akadjon el semmiben (nem tudom mennyire kényesek a rendetlenségre); munka mellett elvan a háttérben; nem kell folyton kísérgetni hogy beszorul-e valahová, maximum ajtót rázárni és dolga végeztével átrakni egyik szobából a másikba. Két kérdésem lenne:
-Elég lehet-e ilyen célra egy véletlenszerű mozgású porszívó úgy, hogy a bútorzat a "klasszikus" vonalat követi, szóval van négylábú szék a lakásban, szőnyeg, szárító, stb., tehát nem a letisztult modern minimalista vonal ahol a négy fal között trükkös akadályok nélkül lehet mozogni? Ha kell tudok képet mutatni
-Igazából az első kérdéstől független, mind véletlenszerű, mint szisztematikus esetén mely típusok azok és ezek ára hol kezdődik, amelyeket már érdemes megvenni? Gondolom márkák terén az összefoglalóban említettekhez (iRobot, iLife, Xiaomi) képest nincs változás, de ahogy írtam, típusokban mintha elévült volna a lista, de javítsatok ki ha én vagyok bénaElőre is köszönöm a segítséget!
-
Bakus
tag
Sziasztok, egy megbizható robotot keresek lehetőleg 150 ezer alatt ami képes Alexával együtt működni. Eredetileg iRobotot néztem de az itteni vélemények miatt elbizonytalanodtam. Válaszotok köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"A víz örök, de a gép változik"
-
wassermann
addikt
Több év után ezért váltottam vissza sima porszívóra. Az egész nem sokkal hosszabb idő, mint a lakás (75 m²) teljes átnézése, rendezése a robot porszívó elindítása előtt. Így nincs beszorul, elakad, magára teker... A legjobb sztori: egyszer lerántotta a feldíszített karácsonyfát :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős