Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
algira37
újonc
sziasztok viomi se és s5 max között gondolkodom, 66m2, macerás csempe ( meglátszik bármi folt és kosz), ne legyen hangos, és a lehetőleg ne tévedjen el.. probáltam keresni vlmi összehasonlító táblázatot nem találtam sajnos a neten..
-
mobilizmo
addikt
válasz knoxhu #16049 üzenetére
Úgy látom itthon 150. Lehet ez lenne a megoldás a problémánkra, de ennyit semmiképpen nem szeretnék kiadni rá. Mert emellett van rendes porszívónk is ami szintén nem két fillér volt.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
kmarci25
veterán
válasz Pozsi85 #16052 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, én is vettem ilyen szilikon gyűrűt. Nem vettem észre, hogy visszaesett volna a szívás hatásfoka. Előtte pucoltam a kerekeket, lemostam, alkohollal is, nem segített az sem, alumínium burkolatvátón nem ment át.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
lehella
senior tag
Köszönöm a tippeket az Xiaomi Mop Essentiallal kapcsolatban, a kerék az nagyon jó ötlet, rendelek belőlük egy párt, illetve futok még egy kört egy küszöbbel, hátha. De akkor jó volt a megfigyelés az "elbutulással" kapcsolatban.
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
knoxhu
senior tag
válasz mobilizmo #16054 üzenetére
Nem itthon kell venni, hanem aliexpressről rendelni. :)
Mindenkinek a maga döntése mit vesz, szerintem nézz te is utána mit ajánlanak állatszőr mellé, nem akarlak rábeszélni semmire.
Nekem bőven megérte ezt az összeget, rengeteg időt és energiát spórol azzal, hogy nem nekünk kell porszívóval végigmenni 2 naponta, hogy ne bokáig járjunk a kutyaszőrben. -
mobilizmo
addikt
válasz knoxhu #16059 üzenetére
Nem lényeges különbség az árban a 30000 Ft, miközben gyakorlatilag a garancia elveszik (tudom hogy technikailag nem, de valójában igen). Általában nem ódzkodom a kinti rendeléstől, sőt elég sok mindent hoztam már be, de ezt nem fogom. Kösz a tanácsot, de a kutyaszőr helyzet sem annyira tragikus, hogy bokáig gázolnánk benne. Szóval egy fél milliós porszívó mellé nem vennék még egy 150 ezrest is.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
m4rk.89
aktív tag
Roborock S50 EU verzióhoz hol érdemes venni tartozékokat most?
Filter érdekelne, de ha jó áron lenne akkor rendelnék hozzá mindent tartalékba. -
ezsolti
tag
Sziasztok!
Roborock S5 oldalkeféje nem forog. Egyértelmű, hogy a motor halt meg vagy lehet más oka is? Nem tekert magára fel semmit, azt már megnéztem.
-
hkari
őstag
Végül a Roborock S5 Max mellett döntöttem Úgy látom ár érték arányba nem igazán van jobb.
Ha valaki lát jó áron ne tartsa magába
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Addig vartam a feher S6 maxV-re mig megjelent as S7...
Ket kerdesem lenne:
- van/volt-e hir esetleg egy "Pro" verziorol (ala S6 vs S5 maxV)?
- ha nem akkor lehet elgondolkoznek a valtason az elkovetkezendo 2 hetben. Honnan lenne erdemes rendelni? (megbizhato webshop, esetlegesen vamgaranciaval) -
veterán
Roborock S5 Max
Eu raktárból!
Kupon: ESDAY30 + $36.39 store kupon.
$382.02Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
VViktor2020
újonc
Xiaomi mi vacuum mop pro porszívónk egy hete a víztartály behelyezése és a mop felhelyezése után azt írja, hogy nincs installálva a mop. Eddig működött, egy hete csak a porszívó funkció működik, felmosni nem lehet vele.. ( Gyári alkatrészek) Valami ötlet, hogy mit csináljak? Köszi
-
S@c@
őstag
válasz VViktor2020 #16073 üzenetére
A mop Proval sok a baj?
-
gery dee
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha találkozott valaki már ezzel a problémával és/vagy tudja rá a megoldást.
Tehát adott egy Viomi SE robotporszívó ami egy pár hétig rendben üzemelt majd elkezdett hülyeségeket csinálni.
pl.: a konyha kellős közepén elkezdett forogni vagy az y felmosást nem csinálja meg rendesen , össze vissza megy a térkép egy káosz amit rajzol és fél órákat botorkál ilyenkor az 5-10 perc helyett.
Néha nem tudja hogy hol van, ilyenkor is kóvályog össze vissza meg teljesen máshova rakja magát a térképen pl a szobán kívülre vagy nem abba a szobába.
Persze van amikor jól működik de egyre többször csinál ilyeneket .
Valakinek volna ötlete mi a csuda van vele ?
Reset , frissítés vagy újbóli betanulás segíthet a problémán vagy máshol keresendő a baj?Köszönöm előre is segítséget
Abban a pillanatban aláírás.
-
nessh
tag
Az alábbi linken van az a kék henger. Gondolom mop-hoz. Próbálta már valaki? Lehet vmi értelme?
-
Tom60
csendes tag
Sziasztok!
Roborock S5 készüléknél valaki találkozott e az alábbi hibával.
Takarítás közben megáll a kefék pörögnek, pár perc után "Error:106 left wheel open circuit". Nagy ritkán tovább megy magától, de olyan is van ha közelben vagyok csak megbököm és tovább halad.
Köszi a segítséget! -
AssAssynn
őstag
Üdv!
Amikor utoljára foglalkoztam a robotporszívókkal, akkor még 100e felett volt a normálisabb szisztematikus gép, az alatt pedig csak ilyen random mozgásúak voltak. Most azonban azt látom ÁK-n, hogy vannak már bőven 100e alatt Xiaomi robotporszívók, (van egy 60-ért is), amik ha jól látom szintén szisztematikusok.
Kérdésem, hogy mivel tudnak ezek az olcsóbb modellek kevesebbet, mint a drágák? Vagy fordítva, mivel tudnak azok többet?
Konyhacsempe, laminált, meg valamennyi lapos szőnyeg van itthon."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
give3
tag
Sziasztok!
Néhány napja vásároltam egy Xiaomi vacuum Mop 1C készüléket, és azóta nem boldogul a térkép elkészítésével. Egy 68m2 -es lakásban használnám.
Mikor már majdnem végzett a lakás bejárásával, úgy csinál mindha arrébb pozícionálódna a térképen. Ezután újra talál felfedezetlen területeket, amit persze már korábban bejárt. Ilyenkor elkezdi kibővíteni a térképet. A legnagyobb baj az, hogy mivel nem a valós térképet látja, nem talál vissza a töltőre, így nem menti el a térképet sem.
Próbáltam resetelni, alkalmazást újra telepíteni, de nem lett jó.
Másnál is előfordult már ilyen? -
give3
tag
válasz bandigno #16083 üzenetére
A rootertől kb 5m-re is téveszt, nem gondolom hogy a gyenge jel lenne a baja.
Egyik hibája a térkép készítés. A másik hogy nem találja a dokkolót.
Próbaképen elindítottam a takarítást, és kb 15 mp múlva, amikor még csak 1,5 méterre volt a töltőtől, vissza küldtem dokkolóra, de nem találta meg. Kevergett minden fele, végül szólt hogy vigyem haza.
Milyen működési elv alapján kellene hazatalálnia? -
give3
tag
Próbáltam már, hogy becsuktam a háló szoba ajtókat, kb 30m2-re csökkentve a teret de úgy sem boldogult.
Azt figyeltem meg, hogy szűk helyen (széklábak között) néha elkezd tolatni, és ha hátrafelé akadályba ütközik, akkor elkapar.
Vajon ilyenkor is számolja a mértereket? (miközben valójában áll, csak a kerekei forognak)
Elképzelhető hogy ezért téveszti el a valós pozícióját? -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni, hogy egy roborock s5 max (vagy hasonló kategóriájú robotporszívó) kb. mennyi idő alatt végez 40-50 nm-el?
Illetve milyen egy ilyen robot összehasonlítva egy hasonló árú dyson kézi porszívóval?
Nagyon vonz egy robotporszívó, de nem tudom megéri-e.
Kicsi a lakás, kb. 10 perc alatt végeznék egy kézi porszívóval, kérdés ehhez képest mennyivel lassabb egy robotporszívó, illetve tudásban mennyi a különbség a kettő között?
Arra gondolok, ha úgyis át kell menni egy rendes porszívóval a robot után, akkor nem látom sok értelmét.Előre is köszi!
-
MBalu0001
csendes tag
válasz reflxx #16088 üzenetére
A másik hogy lehet hogy Te 10 perc alatt végiérsz, de ha nem vagy otthon nem tudsz végig érni, magyarul a robot akkor is takaríthat ha nem vagy otthon, és mint elöttem mondták nem kell utána takarítani..
Dyson is tud nélküled takarítani?Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
give3
tag
Valaki esetleg kipróbálná nekem azt, hogy egy papírlappal letakarva a dokkoló infráját, vissza talál-e a gép a töltőre?
Gyanús, hogy az én készülékemen nem működik megfelelően az infra.
Köszi. -
MBalu0001
csendes tag
-
-
ciripjan
újonc
válasz VViktor2020 #16073 üzenetére
Hello!
Nálunk ugyanez a probléma jelentkezett. Nem emlékszem pontosan mióta működik felmosás nélkül, de feleségem szerint kb 1 hete rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest