Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Xiaomi roborock s50-hez keresek hepa filtert. Több internetes oldalt végignéztem (banggood, ebay, ali) de nem vagyok meggyőzve a látottak alapján. Sokszor a hepa filter oldalához nincs hozzáragasztva a szűrőbetét ami így semmit sem ér. Ki honnan szokott rendelni ami biztos hogy jó.
A xiaomishop.hu-n sajnos nem rendelhető státuszban van a mosható hepa szűrő. -
ezsolti
tag
Sziasztok!
Most vittem szervizbe az S5 porszívómat (xiaomiszerviz.hu). Januárig garanciás lett volna ha a Turbado meg nem szűnik, de megszűnt. Így most zsebből fizetem a javítást. Tehát a garancia ugrik. Nem gyári termék garancia van rá hanem a forgalmazó vállal a termékre garanciát. Az mondták a szervizben is, hogy: "Persze, ilyenkor lehet menni a fogyasztóvédelemhez..."
-
ezsolti
tag
válasz wierra #13947 üzenetére
Kb. 2 perccel a bekapcsolás után figyelmeztetett, hogy cseréljek szűrőt mert az vagy koszos vagy vizes. Ha cseréltem akkor is figyelmeztetett kb. 2 perc használat után.
A szerviz szerint lehet motorhiba is akár. Holnap vagy holnap után tudnak foglalkozni vele, akkor kiderül.A fenti tünetnek lehet az az oka, hogy a szoftver nem figyelmeztet, hogy kapcsold vissza turbo módról a készüléket. Én úgy felejtettem ki tudja mióta. Lehet, hogy e miatt ment tönkre a motor ha egyáltalán tényleg az a baja.
-
ezsolti
tag
-
ezsolti
tag
válasz wierra #14028 üzenetére
Minden ok, csak annyi történt, hogy androidos mobilról is megpróbáltam a wifit beállítani, ment mint a villám. Így már megy és most már az asszony iphone-ja is látja. Azzal próbáltuk eddig de nem ment. Mindig mondom neki, hogy ne vásároljon össze minden sz@rt de nem hallgat rám! (csak vicceltem)
Egyébként a szervizben állítják, hogy a turbo mód tette tönkre. Most beszéltem velük telefonon (feleségem vette át, eddig részleteket nem tudtam) a magasabb fordulatszám miatt a kent alkatrészek kiszáradnak és tönkremegy a motor. Csak erősebb szennyeződés miatt érdemes a turbót használni, akkor mehet hosszabb ideig is néha-néha lehet az egész lakást így takarítani de állandóan ne menjen! Többször előforduló user error, nem egyedi probléma.
-
ezsolti
tag
válasz wierra #14032 üzenetére
Nyilván a szervizes pongyolán fogalmazott a kiszáradással, nem tudhatja, hogy éppen kivel beszél és próbált közérthető lenni.
Valójában arról van szó, hogy a megemelt fordulatszám miatt és az ezáltal megemelkedett hőmérséklet miatt a kenőanyag elveszti a kenőképességét. Ez simán előfordulhat. Ez vezethet a csúszófelületek berágódásához (vagy gördülőfelület, kinek hogy tetszik). Rövidebb vagy kevesebb ideig használva a turbó módot ez nyilván nem történik meg mert a hőmérséklet nem emelkedik meg annyira, hogy a kenőképessége elvesszen a kenőanyagnak.
És mindig elég csak egy kicsi berágódás ami miatt legközelebb még hamarabb melegszik fel az a csapágy és kenése (a berágódás okozta megnövekedett súrlódás miatt), majd e miatt megint egy kicsit jobban vagy több helyen berágódik és a legközelebbi használatnál újra és újra ez történik amíg hibát nem dob. Ez akár nagyon hosszú idő lehet. Visszapörgetve a használatot abban maradtunk a feleségemmel, hogy kb 1,5 év alatt jutott ide a dolog azóta lehet bekapcsolva a turbo. Heti 1x megy 130 nm-en.A turbo üzemmóddal nincs gond, nagy jó ötlet és fícsör, de most lehetne tenni egy javaslatot (ahogy Zoller83 tette), hogy tegyenek bele egy szoftveres korlátot ami figyeli a turbo használatát és kritikus idő után vagy figyelmeztet vagy kikapcsolja azt.
A legjobb lenne egy csapágyhőmérséklet figyelő szenzor ehhez. Gondolom ott az is van occoért mint minden is.@lord.lakli
Persze az sem kizárt, hogy hétfői első műszakban készült gépet vettünk vagy pénteki utolsó műszakosat. Ez van!És az is lehet, hogy a szerviz kamuzott.
Mindenesetre köszönjük a jókívánságot, eddig is megelégedéssel használtuk ez után is így lesz. Szeretjük nagyon, jó választás volt!
[ Szerkesztve ]
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Roborock S5 oldalkeféje nem forog. Egyértelmű, hogy a motor halt meg vagy lehet más oka is? Nem tekert magára fel semmit, azt már megnéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest