Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThomBoy101
csendes tag
A feleségem szerint is hülyeség a feltörlés, azt mondta nem kell, de hát én meg szerettem volna mert jókat olvastam róla az s5max meg tudja.
Ha azt nézem milyen lesz a mop rongy miután felporszívózott akkor semmi esetre sem mondanám parasztvakításnak. Abszolút jó funkció, az egyedüli bajom csak az, hogy nem tudja a szőnyegeket is takarítani ha rajta van, pedig csak úgy kéne megterveznie az útját, hogy a szőnyegen kezd majd mindenhol máshol ahol feltöröl.
-
Leon77
őstag
Google, sok youtube videó van róla, hogyan kell javítani. Szerintem ezekkel kéne kezdeni. Nem nagy dolog szétszedni, sok a szájbarágós videó, én az s50-emet már kétszer megjavítottam saját magam. Két ritka típus hiba, nálam mind a kettő előjött. Kellett alkatrész is nekem, az 75 forint volt.
Na mindegy, szerintem ezzel érdemes kezdeni, mert a Hegedűs Gyula utcai szervizben nekem 30k-t mondtak a javításra és 75 forint lett a vége.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest