Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nalam a worx megy mar egy eve, amirol az elejen irtam. Szisztematikus nem fogja jobban lenyirni a fuvet csak hamarabb vegez egy menettel. Ha a boschra erted hogy gps modulos az szinte biztos nem az. Szerintem az al szistematikus. Szinte biztos vagyok benne higy ezekben nincs centi pontos katonai gps hanem inkabb foltokat nyir veletlenszeruen szisztematikusbak latszoan. De nem olvastam nagyon utana csak meg a worx vetele elott egy videoba hallottam ilyesmit. A worx szoftvere picit jobban kezeli a szabalytalan kertet nekem vannak benne egybefuggo meg kacifantos reszek is. Wifi akkor jo ha elakad a gep es jelez az telefon. Amit a worx appja nem csinal. Utemezni lehet a nyirast meg tavolrol inditani hazakuldeni. A worx app nagyon alap de sokkal tobb nem kell a notificationon kivul.
Ami talan a legfontosabb ezeknel szerintem a hangero. Hisen ezek nem egysze mennek hetente hanem naponta 4-5x az enyem 10-18ig nyomja a muszakot hetkoznapJa meg amazon.de olcso es ingyen szallit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest