Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Irtam regebben az ugyintezesemrol. En is positekkel kontaktoltam. Amazonon alapbol ket ev a gari ami nekem éppen lejart. Ok szoltak hogy regisztrálni kellett volna vasarlas utan a plusz egy ev garira de jopofisagbol megadjak nekem es kuldtek egy ingyen aksit. Elotte meg gariidobe kuldtek egy toltot meg egy toltoallomast is. Az akku ha jol emlekszem 17 euro volt akkor akcioban. Erdemes toluk venni mint magyar szerviztol. Pont az ews kft garancian tul 8500+3000 szallitasert adott volna egy koszmarofejet egy aldis nagynyomasu mosohoz. Ez a moso gyartojatol nemetbol ugy nezett ki hogy fej 2500ft szallitas 4500ft igy olcsobban lett ket koszmaro fejem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest