- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Irtam regebben az ugyintezesemrol. En is positekkel kontaktoltam. Amazonon alapbol ket ev a gari ami nekem éppen lejart. Ok szoltak hogy regisztrálni kellett volna vasarlas utan a plusz egy ev garira de jopofisagbol megadjak nekem es kuldtek egy ingyen aksit. Elotte meg gariidobe kuldtek egy toltot meg egy toltoallomast is. Az akku ha jol emlekszem 17 euro volt akkor akcioban. Erdemes toluk venni mint magyar szerviztol. Pont az ews kft garancian tul 8500+3000 szallitasert adott volna egy koszmarofejet egy aldis nagynyomasu mosohoz. Ez a moso gyartojatol nemetbol ugy nezett ki hogy fej 2500ft szallitas 4500ft igy olcsobban lett ket koszmaro fejem
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips HU4813 párásító - jön a téli száraz levegő, leárazva!
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Új Teendow D10S Plus robotporszívó
- SecretLab TITAN Evo - Medium - SoftWeave Plush Pink - Garanciás, gyönyörű állapotban
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest