- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézegetem én is a Worx-öket (megint), de nem bírok eligazodni rajtjuk. Addig oké, hogy legkisebb modell méretben és akkuban is kicsi (WR13*), de az nekem nem is lenne jó. Aztán jön az m500/m700/m1000 (WR14* sorozat),. Ezek speci, méret és súly alapján tök ugyanannak a gépnek tűnnek, azzal az eltéréssel, hogy az m500-ban 2 Ah-s akku van, a 700-asban meg 4. Nade az 1000-esben is 4 Ah-s van, az miben tér el, több kábelt adnak hozzá, és ennyi? Azt látom, hogy az M1500, M2000 méretben is más már (WR15* sorozat).
Ha igazak a fentiek (és tényleg nem állítom, hanem kérdezem, szóval pls. fix me, ha van valakinek több infója), hogy az m500 és az m1000 közötti kb. 400 EUR-os felárért adnak +2 Ah-t, meg némi vezetéket? Tehát itt annyi csak a koncepció, hogy nagyobb akkuval kevesebbet van töltön a gép = nagyobb felület adnak meg. Vagy van még valami, amiről nem írnak a speciben?
Ha jól gondolom, akkor viszont az m500-ast kell venni + ezt az akkut. Vezetékből meg gondolom ok ehhez is a random olcsó mt kábel.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Welock Smartlock u81
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest