- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem teljesen tiszta egy dolog, világosítsatok fel lécci
Nem nagyon találok infót, vagy csak hézagosat az akadálykikerülés funkciókról az egyes típusoknál. Többen is tettetek már fel rajzokat és fotókat, illetve doksit is, hogy pl. egy fánál hogy kell a kábelt elhúzni. Én alapvetően úgy gondoltam előtte, hogy ez a megoldás kát dologra kellhet: az alapterület kijelölésére, valamint olyan dolgokhoz, amikben kárt tehet a robot (pl. egy virágágyásnál nyilván mire ütközés alapján észrevenné hogy akadály van, már régen ledarálta a felét, így azt érdemes a kábellel "kizárni").
Ezek szerint az nem fog menni, hogy körbehúzom a kábelt a gyep szélén (ezzel kijelölve neki az alapterületet), és a rajta levő 5-6 fát ütközés alapján kikerülgeti, mint pl. egy butább robotporszívó? Esetleg létezik ilyen típus, vagy netán szinte mindegyiknél alap ez, csak én értem félre? Azért is bizonytalanít el a dolog, mert egyáltalán nem látok "bumper" szenzorokat egyiken sem, talán egyedül az újabb Worx-öknél van ez az ultrahangos szenzor, amit külön lehet megvásárolni jópénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Unraid
- Könyvajánló
- Robogó, kismotor
- Milyen autót vegyek?
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest