Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Hail,
Hamarosan kezdenék újra MMO-zni és szomorúan kellett konstallálnom, hogy az Age of Reckoning szinte halott - azért ezt majd az endless trialban lellenőrzöm, biztos van pár szerver ahova a hithű playerek tömörültek és az nem vesztett régi dicsfényéből. Az már más kérdés, hogy milyen hatással lesz rá a házon belüli rokon, a Play4Free-s Wrath of Heroes. Én még így is bátran előfizetnék rá, hogyha legalább egyetlen szerver üzembe maradna az idők végezetéig. Tehette volna az EA ezt ingyenessé, felesleges volt emiatt egy új Warhammer Online-t kreálnia.
Próbáltam a free-to-play MMO-kat is, de szinte mindben csalódtam. LOTRO-ban elveszettnek éreztem magam, a Runes of Magic összhatása nem jött be, a Free Realms gagyi volt (de jó), a Metin2 és Mu Online kritikán aluli, stb.
Most bátran nyitnék a Rift felé, mert igen tetszetős. Pár dolog ködös még nekem, ezek az anyagiak. Dobozosan venném meg, hogyha visszakapnám az Age of Reckoning minőségét. De sajnos itthon nincsen hazai forgalmazója...
Originen fincsi 20€, 25-ért extrákkal vehetem meg, de mennyi a havidíj?
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest