Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferatue
tag
Véleményem szerint a Rift tetszene neked, a felsorolt játékok közül csak a Mu Online ismeretlen számomra. Azonban az ingyen hétvége tapasztalatai alapján nem vagyok benne biztos, hogy alacsony szinten lesz aki segítse utad. Nagyon kevés játékossal találkoztam 20+ körüli szinten, ami igen kellemetlen, ha esetleg rifteket is szeretnél bezárni (a.k.a.: public quest) és nem csak a questelés a cél.
Gondolom a nemrég megjelent swtor következtében is megcsappant a Rift játékosbázisa, bár ahogy nézegettem a véleményeket, híreket a játékról, ők hamarosan visszatérhetnek.
A játék maga abszolút korrekt, folyamatosan bővítik, fejlesztik és az elmúlt hétvége alkalmával én is úgy álltam hozzá, hogy ismét befizetek és folytatom ahol abbahagytam, amennyiben van benne potenciál. Sajnos ez nem fog megtörténni, mmo-ban nem szeretek egyedül kalandozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 11
- Apple iPhone 17 - alap
- Diablo IV
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest