Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mennyiben lehet vitatkozni azzal, hogy az N95 8GB az WinMO-s vasakhoz képest top 0.1%? Én mást nem állítottam.
Az egész Symbiannak az volt a veszte, hogy nem vették komolyan a hardvert, még akkor se, amikor volt csúcsmodell, és csak az aljával foglalkoztak. De ez nem ide tartozik.DOSbox-hoz erő kell, nem kevés. Még N95-ön is elég rossz, de azon már talán van valami értelme. Most ahhoz hasonló erejű WinMO-t én alig tudok mondani. Omnia II talán, de sose használták ki benne, meg HTC HD2, ahol viszont igen, de az már droid éra, HTC Desire hardver. És ezek évekkel N95 (OMAP2420) után jöttek ki.
Ahogy elnézem kb 2009-től volt olyan vas WinMO fronton, amire volt értelme a DOSbox-nak, de addigra a homebrew elfordult tőle szvsz, ott volt a droid meg a Maemo. Túl azon hogy volt rá DOS emulátor, csak fizetős.
Túl azon, hogy a film hasonlítgatás atom nagy butaság, ha mindössze a DSP-n múlik hogy mit játszik és mit nem. Pl. MT6572 elég sok fullHD-t és 720p-t tudó chipsetnél fürgébb.
Vario 2-m van, azt se cserélném el N95-re. Nem az a 15FPS-el Quake 3 minden effekttel és csicsával szint.
[link] -
quailstorm
félisten
Ahogy olvasom, nem nagyon foglalkoztak vele, még annyira se mint Symbiannál. PocketDOS mint fizetős vitt mindent.
Meg eleve WinMO-ból kb a legerősebbek voltak Nokia N95 szinten, pár modell meg fölötte. A nagy részén esélytelen DOSboxolni amúgy is.
CE6-ra meg már jobbára csak ipari appok mentek.Egyébként a CE core-ból sokminden hiányzik, ami benne van a WinMO-ban. Egy MIOPocket elég sokáig elszórakozik egy GPS-en, mire felteszi. Vagy egy AvicNet.
-
quailstorm
félisten
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nem, csak OS9 verziók jöhetnek szóba. Ott meg van minden.
(#37525) dz1989: okés, így már felfogtam. Akkor veszek egyet a listáról, ha látok normálisat. T230 is úgy lett, hogy szembejött, fullos dobozos, mondom akkor legyen. Kamerám meg már volt régről.
-
quailstorm
félisten
Technikai jellegű kérdés:
Sony Ericsson Communicam Modulról, melyet a T230-hoz "használok", hogyan tudnám PC-re varázsolni a képeket? Még a T230-ra átmásolás oké, de a net már nem megy, és csak e-mail van abban a telóban meg mms.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Értem, köszi.
Az 1.x valóban nagyon kezdetleges kis vakarcs volt. Egyedül a designja fog meg valamelyest. Meg a 2.1-nek se volt rossz, Huawei pad-on mondjuk. Ez még nem volt flat.
Biztos téma moddinggal át lehetne ültetni későbbire. Most én Xperián KK témát használok, bár azért túl sok mindenbe nem szól az se bele, pont annyit javít ami nagyon zavar. kör négyzet óvodaAz viszont biztos, hogy az alap 1.x launcherek, sőt még a 2.1-é sem ment el későbbi rendszereken.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Hanyas droid van rajta?
Mert amúgy 2.x-szel se lehet csak úgy belépni google-ba évek óta, 2.1 és alatta meg teljesen kuka.Ez nekem is gond amúgy, hogy van az RMB2. Most legyen rajta a gyári ROM és nem jó semmire, de eredeti design, vagy 2.3, és legalább pár app fut rajta...
Automata APN letöltés se ment még szerintem olyan korai droidon. Mi még kézzel írogattuk 2.x idején, vagy a szolgáltató írta bele.
-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Mert a legtöbb ember igénytelen és neki elég.
Vázolom röviden hogy honnan készülsz venni:
mennyiségi konténeres szemét bejön, kiválogatják ami még bekapcsol
kopó karcos alkatrészeket kicserélik helyi UTÁNGYÁRTOTTRA, ami anyagminőségben, betűtípusban nem biztos hogy olyan, amit szeretnél
mellécsapnak valami utángyártott akkuteladják mint "új"
ráadásul mivel mennyiségi szemét, stockfotók alapján vásárolsz, amit megkapsz az meg lottó, hogy sikerült éppen
valószínűleg a többség működik és használható, különben nem lenne olyan az értékelés amilyen, de aki telósznob és ennyit kiad érte, az lehet észreveszi az eredeti ház és az ugy közti különbséget
ami meg hazai és használt, nem volt megbontva, az meg tuti eredetién például vettem stockfotós refurbished ramot is már Kínából, na az olyan volt, hogy meg se nézték jó-e,
és csak kivettek 4 random valamit a konténerből
4-ből 4 más és 1 rossz volt
ez oda elektronikai hulladékként érkezik és abból élnek hogy újra forgalomba hozzák -
-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Az viszont drága lesz, vagy szerencse kell hozzá.
Én mindig úgy álltam hozzá a telókhoz hogy na majd most vigyázok, sose jött össze. Tönkretenni még csak a Galaxy S-t sikerült, az alaplapját, de a karc kopás az jött.
Most is Z3 compactom elöl hátul fóliás. Na hol nem? A kameralencse. Karcolódik is
-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
BB OS10-nél régebbi BB-n ne nagyon nézd a hardvert, mert annyira zárt, hogy semmi nem látszik belőle.
A BB 9800 fél giga RAMját hajadra kenheted még egy Sony G502 ellenében is, egy Xperia X8 CM7.2 ellen meg főleg.Amúgy tényleg kérdés, most luxusból inkább választanál egy ritkább/sérülékenyebb telót és használnád, vagy mivel a használat nem indokolja, elég egy egyszerűbb is?
Volt ajánlva a Nokia 6230i, arról semmi nem törhet le, szalagkábel nincs veszélyben. Ellenben egy 9800 torch vagy N95 szalagkábel bármikor beüthet. N95-nek a csúszkamechanikája is egy szerencsejáték, nekem a finn telóm jó volt, de a végére azt is zsírozni kellett. Viszont fogtam olyanokat mintha pucéran csúsznék a betonon...
Bennem is meg van az, hogy mindennapokra már sajnálnék egy ilyet. Ha mégis, akkor olyat használnék, amit előttem más már leharcolt annyira, hogy nem kár érte. Viszont a használatot nem befolyásolja.
-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Fájdalmas kapálózása volt a BlackBerrynek nagyon durván elkésve.
Ismerősömnek volt, fogtam annyit, hogy legyen véleményem róla. Buta, nagyon. És lassú.
Kamera szóra se érdemes, fos. GPU nincs, erő nincs, appos bővíthetőség nincs. J2ME viccek voltak rá csak.
Böngészője is csak valami közepesen kaka. Billentyűje nekem nem jött be, apró, nem különül el eléggé. Kinézet az tényleg korrekt, meg a szoftver felülete, de ennyi.N82 ellenében nem választanám, de ha annyit megér neked a talán még működő gmail, meg a design és a nagyobb felbontású kijelző, akkor legyen.
Nyilván retro telefonok közt ez relativizált, én arról beszélek mikor még piaci tényező kellett volna legyen a 9800.
Mikor mondtam egy másik 9800 tulajnak, aki szifont akart, hogy max 10k-t és de leginkább semmit. Aztán végigmentünk a telóboltokon, ismerős ajánlott 10k-t szájhúzva, többi meg mondta, hogy nem érdekli
Na ilyen volt a 9800.Nekem akkor még N95 8GB volt a fő teló, biztos nem cseréltem volna el. N-es WiFivel, a kijelzővel meg az USB-vel lettem volna előrébb. Cserébe bukom a kamerát, az appokat meg az Opera Mobilet és akkor még a Skype-ot.
Most ha csak telefonnak kellene használni kipróbálnám. De arra van egy BlackBerry 9320-am, ami 2000Ft volt...
YT megy rajta 240p-ben
, kényszerböngésző is, gmail is. Telefonálni lehet vele. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Igen az E6 az bevált, osztálytársamnak volt, mindent ötvöz egyben és az a felbontás akkora méretben menő. Amoled is ha jól tudom.
E72-ről meg kb az a véleményem, hogy az egy E52+qwerty úgy élményfaktort nézve. Pörgős menüje van, bár attól még a VFP és a GPU miatt N82-t se cserélném rá.
-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
N95-re nagyon kell vigyázni. Enyém egy szerencsés példány, mert jó állapotban vettem meg 2 évesen, aztán meg végig tokban volt nálam is. Összesen talán 5 évet használta valaki aktívan. Még az eredeti szalagkábel van rajta és nem láttam rajta azt a kopást, amit egy másik csúszkás mobilon igen szétszedtem zsírozni a csúszkát.
-
quailstorm
félisten
Igen az tény, a seller refurbished sokszor csak gagyi utángyártott alkatrészt jelent, akár E52 műanyag hátlappal

-
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
N95 8GB-ot évekig használtam. Abban ugye 128MB RAM van nem 64MB, ami okos funkcióknál nagyon nem volt mellékes, cserébe microSD helyett egy tetűlassú 8GBos tárhely van beforrasztva.
N95-nél még ami szar, USB1.1 csak, és nem valami fürge a menüje, főleg egy E52-höz képest igen csak gondolkozós. Nem is szép, villog, képtörik, dupla pufferelés se mindig van, pl. Documents to Go rémálom volt a villogás miatt. Bár az lehet másikon is olyan.
Egyébként Symbian^3 alatt az N95 és egyéb OMAP2420-as telók a legerősebbek. Hiába fürge a menüje az E52-nek, a procija vakarcs és GPU sincs, tehát egy Opera mobile, egy Skype felejtős volt, Quake 3 szintén.
MP3-ra, FLAC-re remek az N95, a sztereo hangszórók is elképesztően jól szólnak telefonhoz képest. (FLAC-hez külön app kell, Lonely Cat Games Jukebox)Kamera meg csak az elmegy kategória, manapság már 20k-ért is kapsz ilyet, ami akkoriban jó volt.
Sajna a LED se használható zseblámpaként.Igen az N95 az már 2013-ban is látványosan vastag volt
Kinézték az emberek a kezemből. -
quailstorm
félisten
Zárszónak ennyi: [link] [link] [link]
Agyrém az egész. 2004-re átnevezték és szétszedték az egészet.
Itt már el van magyarázva az S40. 2004
The Series 40 Developer Platform delivers the largest installed base to mobile developers. It includes Java™ APIs, an open browsing environment, and MMS. Developer Platform 2.0 builds on the capabilities of Developer Platform 1.0 by providing CLDC 1.1, MIDP 2.0 with Bluetooth (JSR-82), Messaging (JSR-120), and Multimedia (JSR-135) APIs; XHTML MP and WML browsing over wTCP/IP; MMS with SMIL; OMA DRM and OMA Client Provisioning.
Ez az, ami a 3510i-re igaz de a 3410-re nem.
Egyébként egyik buta S30-as készülék sem szerepelt soha a Nokia Developers oldalán.
-
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ezek nagyon vicces arcok hallod...
Bezzeg 2004 óta a Series 30 az egy WAP mentes és J2ME mentes telefont jelöl, mint az 1800 vagy az 1200 egész a Nokia 100-ig...
2003-ban én még az általános iskolával foglalkoztam, tehát én már csak az újragondolt nevezéktant ismertem eddig...
Nem lepődök meg, hogy jól szétbarmolták a saját nevezéktanukat. Számomra a 4 számjegyes is követhetetlen. A Sony tudott néhány évig konzisztens maradni, amúgy káosz az egész számozás.
És az általad linkelt docban is ott a 3510i a kék linkekkel...
hát, elég észvesztő hogy akkor még egy kalap alá vették a 3410-et és a 3510i-t, ami ég és föld szoftverben kb -
quailstorm
félisten
válasz
nokiauser
üzenetére
S40 vita amúgy pont a Java-n túlmutat. Van a generic J2ME, meg a gyártóspecifikus kiterjesztések. Meg van a WAP-os része.
A gyártóspecifikus API és a WAP dönti el a platformot. Aztán meg még ami jött, flash lite, témák, browser satöbbi.A tőled kapott játékcsomag is tele van Siemens only jarokkal.
-
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Igen és nem.
De hamar felkészíthető lenne.
Nem beágyazott platformnál amúgy elég tág határok közt megy a felbontás, Win10 asztali az 640x400-tól a csillagos égig támogat.S40 készült 64x96-ra, 128x128-ra, 128x160-ra, 208x208-ra és 240x320-ra is. 176-ost most nem tudom, lehet Nokia azt S40-nél kihagyta, nem emlékszem rá.
Ráadásul egy S40v3 simán volt 128x160-ra és 240x320-ra.
Szóval azon kívül, hogy 2002-ben véletlenül a felbontások egybe estek az oprendszerekkel, sok értelme nincs a táblázatodnak. -
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Kijelzőfelbontásnak égegyadta semmi köze nincs a szoftverhez még mindig.
Veszel egy fullHD monitort és Windows 10 lesz az XP-ből? Ne csináld már...2002-ben a többség még nem szoftveresen bővíthető telókkal nyomult, ami bővíthető volt 2002-ben az nem belépőszint.
Nem meghagyta, a 2004 óta S30-nak hívott valami egy 0-ról fejlesztett kimondottan buta platform ami olcsó. A többit nem ismétlem, ha nem hát nem.
2004 óta hivatalosan nem S30 a 3510i, a kódbázisa pedig jórészt közös a 3100 szoftverével.
btw milyen Nokia fan az, amelyik még a Nokia oldalának se hisz, csak magának?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
2006-ban már biztosan S40v1 volt a 3510i.
Oké, elfogadom, nem beszéltél teljesen hülyeséget.
2002-2004-ig Series 30 UI categoryként de 2003 Q2-től S40v1-es telóként hivatkoztak a 3510i-re.
Amint kijött a Nokia 2600, az első színes S30, azóta az S30 a teljesen zárt kőbuta Nokia. A 3510i-ről meg levették ezt a megtévesztő elkülönítést.Úgyhogy előfordulhat, hogy a kép amit beszúrtál, 2002-ben még igaz volt. Ma viszont már atom nagy marhaság. 2002-ben is csak véletlenül volt igaz, mert úgy alakult, SW fejlesztőt kérdezted volna az nem így szeparálja őket felbontás szerint. Csak ugye a weboldalt nem a fejlesztő írja.
És amit az első linkemről beidéztél, az pont azért van, mert az SDK szövegét már nem írták át, csak a mobil adatlapját...
3510i valóban a klasszikus S40 és az S20 között van, már meg van a mobilnetbeállítás, a WAP, a menürendszer, a J2ME. De még a gombkiosztás kétirányú d-pad és nincs témakezelés se például.
Viszont azért a két kézen megszámlálható modellért nem volt értelme szétszedni őket, főleg hogy WAP szempontjából egy kategória az S40v1-el, J2ME-ben is csak a felbontás más, de a J2ME SDK-ban amúgy se volt akkor jelölve hogy S micsoda, csak hogy 64x96-ra.Amióta viszont csináltak tényleg S30-at és nem csak egy fejlesztési lépcsőt hívtak annak, azóta nincs értelme S30azni. És ennek már 14 éve lassan.
-
quailstorm
félisten
Nokia 3510 (monokróm) az kései S20 lesz, mint a 3410, 3510i meg S40v1.
S30-as telók nem támogatnak semmit. Abban sem vagyok biztos, hogy Java rajta a játék, simán lehet, hogy C, mint a 3310-en.Angol wikipédia is S30-nak írja a 3510i-t, de ugye azt bárki szerkesztheti, sose volt mérvadó ilyen kérdésekben.
2004-ben is S40v1 volt a 3510i, meg mindig is...Nem tudom mi zavarja meg őket, mert ahogy elnézem még a Nokia se hívta soha S30-nak.
Nokia 5100 volt az első S40-es teló saját SDK-val.
Tessék,
még bizonyíték a 3510i S40-re.
(more series 40 devices lenyitható menü)Oké, csak meg lett. Arra rákattintva meg S30 fogad: [link]
Az a teóriám, hogy amíg nem volt S30, addig S30-nak hívták a 64x96-os színeseket, de ez 2 évnél nem volt több.
Az amit tényleg S30-ként ismerhetsz az nagyon durván más mint a 3510i. 3510i inkább az S20 és az S40 közti fejlesztési lépcső, ami nagyon közel van az S40-hez. -
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ami kapásból a középkategóriába repítette. A 3510i messze nem egy olcsó, belépőszintű készülék volt.
Az a baj, hogy a klasszikus értelemben vett S30 a 64x96-os kijelzőre is 2005-ös. Aki használt már S30-at (Nokia 1600) meg 3510i-t, az meg tudja mondani, hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek.
Neked azért megengedem hogy kösd az ebet a karóhoz.3510i sokkal inkább a Nokia 3100-zal ápol rokonságot. Az is S30 szerinted?
S30-ra SDK se volt a büdös életben, J2ME, webböngésző meg egyéb nyalánkságok meg pláne. Azok tényleg csak annyit tudtak, hogy telefon, sms. Még (működő) naptár se volt benne.A 2600-as Nokia vethető össze érdemben a 3510i-vel: [link]
De ez is annyira más (és nincs rá SDK ofc), hogy ki lehet zárni a rokonságot.S30 soha semmikor nem volt üzleti alkalmazások célpontja. 3510i meg igen, a kezdetektől, ez volt a lényege, mivel mást se tudott (MP3, kamera stb.), de böngésző meg J2ME az volt.
S30-nál még az is kérdéses, hogy a játék Java vagy natív.Tegyél egymás mellé egy 3510i-t, egy 3100-at szalagos menüvel, vagy akár egy 5140i-t szalagos menüvel, meg tetszőleges S30-as telót aztán csapj a homlokodra...
-
quailstorm
félisten
válasz
nokiauser
üzenetére
Őszintén már az is kisebb csoda, hogy fennmaradt valami 64x96-ra. Se BT se IrDA se warez lehetőség. Amiket az emberek véletlen megvettek, a telefonnal együtt zúzták be.
De lassan a 128x128-tól 800x480-ig menő Javakat is menthetem a netről, már ami maradt...
Nemrég lett Bada OS-es Wave-em, az kb a másik vége a Java-nak.Nálam a gyűjtés inkább a szoftverről szól, hogy mit tud futtatni.
S30-ról tudsz valamit esetleg? Ilyen Nokia 1600-ra gondoltam. MobiMB-vel az tud Javat vagy felejtsem el, esetleg próbáljam ki és ne legyen lusta

-
quailstorm
félisten
Köszönöm a 3510i-s segítséget. A gigateles kábellel és MobilMB-vel rá tudtam tenni párat a csomagból. Azért elég válogatós.
Külön örülök, hogy a raycasteres 3D (Wolf3D szerű) 3D Adventure fut rajta.Az általam nemrég vásárolt 3510i-ről leszedtem a megvásárolt WAP-os játékokat, itt vannak: [link]
Prince of Persia Warrior Within 64x96 ENG
X-bike stunts (Xendex) 64x96 ENG
és a Nokia bowling, 64x96
Ez az 5140-ről ismerős számomra.Végül az adatlapomon olvasható gépet használtam a POSReadys XP-vel. Nem kellett régebbi szerencsére.
-
quailstorm
félisten
válasz
nokiauser
üzenetére
Semmi szükség W7-re, mikor ott a W98SE

Itt van a hátam mögött, 2 perc bekapcsolni. Hálózat is van, ha akarom, meg ZIP-drive is. USB ebben pont nincs, de megoldható.Köszönöm az infót, akkor veszek egy olyan kábelt. (ez az?)
-
quailstorm
félisten
válasz
nokiauser
üzenetére
Fizikai soros port van egy tucat, gépet ugyanúgy gyűjtök mint telót. Na jó, gép kevesebb van a hely miatt...
De a 3310 kábelt én W98SE alatt használtam P3 gépen.3510i-hez nem kell akkor párhuzamos portos kábel is? Egy sorossal már lehet jávázni? Csak mert a gigatelnél van kábel és nem horror az ára.
Aki még emlékszik a nagy NIT begyűjtésre a nyáron. Bocs mindenkinek. Akkor fogok visszatérni velük,
ha rendbe lesznek rakva. Időm és/vagy kedvem semmi nem volt. Mérnökinfó+meló egyszerre elszívta mindenem.
A NIT-eket meg úgy akarom meghirdetni, hogy szoftveresen ki legyenek maxolva. -
quailstorm
félisten
Bocs a tripláért, most már ráhagyom.
A G megjelenik, valamennyit teker, aztán kiírja, hogy a kapcsolat megszakadt próbálja újra. Én nem értek hozzá. Anno édesapámnak volt mobilnetje a 3510i-n, az csak működött. -
quailstorm
félisten
EDGE megy Nokia X2-00-n, de GPRS nyista.
Nokia 3100 biztos jó gyári Telekomos beállításaival se. Leállították volna a GPRS-t? Kár lenne, akkor csak a firmware-be integrálás maradna...
A kapott csomagban van néhány játék, ami jól mutatna a 3510i-n. -
quailstorm
félisten
Nokia 3510i-vel most hogyan kell Telekom mobilinternethez csatlakozni és milyen APN-nel? Nekem nem működik.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Csak egy kérdés.
64x96-os kijelzőre van valakinek java archívuma? Elég kemény a Prince of Persia Warrior Within a Nokia 3510i-n

-
quailstorm
félisten
VCF-ben kiexportálod.
Felteszed gépre az Ovi Suite-ot vagy a 2004-es PC Suite-ot (nem tudom viszi-e a legutolsó Ovi), aztán mondjuk Bluetoothon rátöltöd VCF-ből az egészet.Ezt még olvasd hozzá.
Kelleni fog vcf splitter is, meg lehet az a verziós mókolás. -
quailstorm
félisten
Igen a kép borzasztóan megtévesztő, és én nem is a tényleges designra mondtam, hogy előremutató, hanem a designra, ami inkább a kapacitív gombokat juttatja eszébe az embernek.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez csak a saját N95 8GB-om, amit nem adtam el 3 év nyúzás után, mert 5 évesen már kutya se adott volna érte semmit, aztán csak a szilikon volt a baja.
Hét a szilikon az sokkal rosszabb lett mióta nem használom
-
quailstorm
félisten
Buborékos zacskóban tartottam az N95-öm, elreagált a műanyaggal és most foltos

Betekertem sütőpapírba, remélem azzal már nem csinálja ezt. -
quailstorm
félisten
Nekem van 3310 cuccom, de még csak az MBUS kábelt használtam élesben, és mostanában se lesz sok időm...
-
quailstorm
félisten
Hát, nem vettem Aino-t.
Teszteletlen volt, személyesen megnéztem, hang van, bill háttérvilágítás van, kép nincs. Gondolom szalagkábel, azt meg értelmes áron nem találtam, úgyhogy ígyjárás, nem vettem semmit.
-
quailstorm
félisten
LG-600 mennyire értékes? Valszleg szerzek egy Sony Aino-t, és ez is elérhető lenne. Állapota viszont ismeretlen, fénykép alapján nem karcos nem törött. 500Ft-ot ér?
LG-ből nekem csak KG110 van töltővel meg a Shine-t ismerem. Ja, van KP502-m is majd elfelejtettem... -
quailstorm
félisten
válasz
Zotykoresz
üzenetére
Elsősorban a solution a problémás, másodsorban, ez csak VID PID alapján egy kupac valami, más vendortól. Nagyon messze van a valóságtól én nem bíznék meg benne.
Múltkor nekem nem hozta be az oprendszerre lebontott listát, abból esetleg megpróbálnék valamit, ha az lenne az utolsó a neten, de olyan meg nincs.
Ez az oldal leginkább a programot akarja telepítettni veled, átverésre megy.Jó, leszedtem egyet.
Mind át van csomagolva, nem az eredeti binárist kapod meg, hanem egy trükkös vírust és benne az installert, amihez ha jóra kattintasz akkor hozzáférsz, a NOD meg instant blokkolta a netről ezt a szart.
Szóval jegyezd meg hogy ez a site egy átverés.
-
quailstorm
félisten
Azt én nem tudhatom

Amikor a kezemben volt, akkor 7 Starter volt rajta töküresen.egy csomó bejön
Realtek Audio meg GMA500 az mehet Realtektől és Inteltől is. INF driver szintén verziószám alapján.
Ha még valami kimarad, akkor marad a VID PID alapján hasonló kukázása...
-
quailstorm
félisten
válasz
Zotykoresz
üzenetére
vírust ne linkelj, ha lehet kérni
-
quailstorm
félisten
Igen ettől félek én is, használt N95 8GB-om nem fogom bezacskózni sosem. Akkor ami nem gumis, az megy habfóliába, többit meg papírral tekerem be és rétegesen lesznek bedobozolva, jobbat nem tudok.
Kösz az infót mindkettőtöknek.
-
quailstorm
félisten
Hello!
Mobiltelefonokat mennyire ajánlott hosszútávon buborékos fóliában tárolni? Átdiffundálhat-e festék belőle, kikezdheti-e az anyagot? Ti hogy tároltok készüléket, ha nincs polc meg tartó csak kartondoboz?
-
quailstorm
félisten
Nokia BP-4L eredeti akkut szeretnék venni, nem baj ha használt és nem 100-as, csak akkor az az árában is megmutatkozzon.
Valamelyik nagyon értelmes kidobta a sosem használt N810 dobozát a sosem használt akkuval együtt
Természetesen az akku egy használtabb N810-be menne, onnan meg az újba.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Még nem dugtam fel a töltőre csak azt az egyet.
Most már legalább 2 jó van. Az is sárgás bal szélen
Viszont az még kevésbé karcos, nincs ott a kopáscsík a billentyűn a sok nyitogatástól. -
quailstorm
félisten
Használt, szép állapotú, hátlapján asztalkopott Nokia N810 eladó.
Valamint használt, jó állapotú Nokia N900 eladó, sajnos se doboz se tartozék egyikhez se, csak akku.
N810-hez van gyári műbőr tok, bár elég csúnya már.Lesz normális fotó is majd. Igen N810 kijelző bal felén kicsit sárgás, azzal nem tudok mit kezdeni.
Mit érnek ezek mostanában?
Annyi kérdésem lenne még, hogy ha itt van eBay-es külföldre eladó, akkor mivel szokott postázni? Én még csak Máltára küldtem a Magyar Postával csomagot.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Az odáig oké, csak a meglévő telepítésem sérülés nélkül nem lehet átvinni. Én az újratelepítést akartam elkerülni, XP még Haswellen is megy gond nélkül. Viszont nekem csak az a célom ha XP kell, hogy 2000 körüli fosjátékok, meg a már beállított letesztelt telefonbaszkurálás menjen és ne kelljen soha többé szenvedni vele. Arra meg bőven jó a C2Q.
Jelen pillanatban a Dell 3010-et bármikor le tudnám cserélni szívfájdalom nélkül, a C2Q gépről nem mondható el, mert túl sok meló volt vele, meg 4TB belső HDD 6 oprendszer...
Viszont "bagóért" van mellette egy erőmű, ami már munkára is meg gameplayre is kellett. Párhuzamosan be lehet kapcsolva kétféle rendszerrel két gép egy asztalon, új gép pici helyet foglal, monitor bemenetválasztós. Nem bántam meg ezt a nem szokványos megoldást egyáltalán.Az i5-3470 meg az L5420-nak több mint dupláját hozza, úgyhogy én nagyon örültem

Sajna G41-es a lapom, 1333 FSB mellett húzni nem lehet. Viszont cserébe 50W TDP. Celeron E3200-nál sokkal jobb volt, így is megérte anno. -
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB
üzenetére
Működhet, nyilván világ végére nem mész vele, de én pár reménytelennek hitt Siemens akkut visszahoztam így, asszem M35-be kettőt, C45 tán nem volt ilyen rossz. M35 az 3 napig volt töltőn mire felkúszott 3,7V fölé.
Nyilván az akku rossz ha nem a telefon. Azt tudjuk hogy bekapcsol, ha tölteni is tud, akkor egyértelmű mi van...Bikázásnál jóval többet adunk az akkunak mint a gyári érték. Fogod a labortápot aztán nyomod neki ezerrel, 5-6V-ot is akár, csak 10 percnél többet ne, ha melegszik akkor se, szóval óvatosan.
Amíg az elektronika lekapcsolja a cellát, addig nem lehet vele mit kezdeni amúgy se.Fel kell hozni a cella feszültségét egy olyan szintre, hogy a védőelektronika már nem kapcsol le. Onnantól tetszőleges Li-po töltővel tölthető.
-
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ha csak simán bedugod a töltőt akkor a telefonban a sarukon mérned kell a 4,2V-ot akku nélkül is. Ha ez megvan, nem a töltésvezérlő a hibás.
Rossz Siemens akkura meg 2 megoldás van.
3nap-1hét konnektor.Bikázás egyenárammal. Sajna okostöltő ilyennel nem tud mit kezdeni.
-
quailstorm
félisten
válasz
zorzy4
üzenetére
Eredetileg 2010-ben Celeron E3200 volt benne és 2GB RAM. Nem telepítettem újra, csak raktam mellé a következőket, 7, 8, 8.1, aztán a 10-et.
XP-n kívül nincs 32-bites rendszerem (régi játékok+DOSVM és 3.11-es appok+fos driverek), szóval vétek nem vétek, DX11-es kártyával, ez van. Legalább nincs teljesítményproblémám.
De Ivy Bridgre már végképp nem akartam XP-t.Pont azt szeretem a Core2 Quad gépemben, hogy XP-től W10-ig bármi kielégítően fut és rajta is van egyszerre az összes. Most hogy mellette van egy Ivy, párhuzamos munka is megvalósítható. Nem kell a Win10-es munkát megszakítani egy XP-ért. Vagy két gép két monitor, Linux és Windows.
W98SE-t én egy 633-as P3 gépen használtam a Nokia 3310, 3410-hez, de alighanem az cserélve lesz Athlon XP-re, legalábbis fizikailag kicseréltem, de telepíteni nem értem rá.
-
-
quailstorm
félisten
Ha valakinek kell, megtaláltam a gépemen az upfone.hu-s Phoenix tutorialt. Kezdőknek egyszerű odaadni. Képek benne vannak, böngészőben jobb klikk megnyitás új lapon teljes méret lesz.
-
quailstorm
félisten
Erről jut eszembe, a Siemens COM portos kábel (vékony, gyári) kb mire jó? A Jokert találtam hozzá eddig, MC60-am van csak, Angol függő. Nemrég kaptam a kábelt még nem volt időm tesztelni.
-
quailstorm
félisten
válasz
golya32
üzenetére
Nyilván sarkosan fogalmaztam, de ez még számomra is csak egy vödör hulladék esetleg 1-2 értelmes darabbal, pedig énnekem aztán szó szerinte a selejtből van visszahozva jó pár mobilom.
Egyébként meg sok sikert az eladáshoz, vannak kétségeim, de nyilván nem ismerem a piacot. Annyit tudok, hogy ezért az állapotért én pénzt nem adok, meg már selejtből se érdekel ha ennyire el van használva.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nokia Internet Tablet. Vizsgáztam, unokatesóm meg elfelejtette azt is megkérdezni telefonon. Mára már nem lehet hívni, majd holnap.
Két okból nem akarom megosztani, egyrészt mert elkapkodjátok, másrészt mert egyelőre zsákbamacska. Pár szar fotón kívül semmi nincs. Majd bemegyek a gazdasági karra azt megnézem.
Egyébként publikus a neten, ha valaki megtalálja. -
quailstorm
félisten
Engem az érdekel most mennyi.
Selejtezés van helyi oktatási intézményben, valamiért beraktároztak az összes NIT-ből elég rendesen. Azért szeretném tudni mit ér, mert csak érzelemből nem akarok elverni több 10 ezer Ft-ot... -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem épp azért kellene többet érnie mert retro és egyre kevesebb van belőle? Szvsz pont az N900 most a legolcsóbb. 9-15k közt már egészen szépeket kapni belőle.
Megvárom a többi szakit, te nem vagy gyűjtő

-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Dobozt sajna ki lehet venni a képből, de N900-at tuti tudnék dobozosan szerezni, viszont az nagyjából reális annyiért, csak sok van.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)