Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz quailstorm #37497 üzenetére

* adatokat. Csak munka közben nem tudtam figyelni az autocorrectre. :U

Telenor oldalán találtam ezt (ki tudja meddig lesz fent, kimásolom inkább):

Csatlakozás beállítása
    A Mobilhálózatok menün belül be kell kapcsolnunk az adatkapcsolatot. Enélkül a telefon nem képes a GPRS hálózatra felkapcsolódni.

Ennek az almenünek a neve lehet Mobilhálózat/Adatkapcsolat/Adatszolgáltatás, és a következő útvonalon található meg:

(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati beállítások/Vezeték nélküli vezérlés > Mobilhálózatok > Adatforgalom/Adatszolgáltatás/Adatok engedélyezése: pipa

Mobil adatkapcsolat, mobilportál
    (Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati beállítások/Vezeték nélküli vezérlés > Mobilhálózatok> Hozzáférésipont-nevek/Hozzáférési pontok neve > (Menü) > Új hozzáférésipont-név/Új hozzáférési pont

Név: Telenor Online APN/Hozzáférési pont neve: online Hozzáférési pont típusa/Hozzáférésipont-név típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen)

A beállítások elvégzése után: (Menü) > Mentés

Miután formáztam, kérte, hogy érintsem meg az androidot. (Azért élmény volt látni, hogy milyen is volt régen). Ekkor vagy bemutatta a telefont, vagy persze át lehetett ugrani a belépésre. A gondom ott volt, hogy nem kért semmilyen csatlakozási módot előzőleg, csak a belépést (de eddig is csak SIM kártyával lehetett eljutni). Viszont mivel nem volt beállítva semmi, nem volt semmilyen internetkapcsolat. A menü gombbal ugyan elértem, hogy milyen kapcsolódási opciók vannak, de csak mobilinternet volt, wlan nem. Itt kellett manuálisan beállítani a hozzáférést, és ment.

Új hozzászólás Aktív témák