Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- 
			  LOGOUT Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csoda120 aktív tag Sziasztok.Én egy Siemens A35-el kezdtem majd A50,Ericsson A2618,Siemens C60,Nokia 3410,3510i,3650,7650,Motorola E398,Nokia 6230,N70.És amit most használok egy Nokia E50-es.Mondhat bárki bármit,nekem a régi retro telefonok közzül a nokia 7650 viszi a pálmát!Az volt az első beépített kamerás symbianos nokia.Meg szerintem a külsejét is eltalálták,csak akkor kellett szétcsúsztatnod,ha sms-t akartál küldeni,am összezárva is tudtad az egész menüjét használni.na meg ami sztem igaz i kuriózum volt benne a fényérzékelő és a "mozgásérzékelő" a kihangosító kikapcsolásához!Egy isten volt akkoriban az a telefon,és még most is az a számomra  van is egy nekem csak bevan törve a kijelzője van is egy nekem csak bevan törve a kijelzője Ha valakinek lenne egy ilyen készüléke akkor ne foglya vissza magát hanem bökje ki!!! Ha valakinek lenne egy ilyen készüléke akkor ne foglya vissza magát hanem bökje ki!!!   
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

van is egy nekem csak bevan törve a kijelzője
 van is egy nekem csak bevan törve a kijelzője  Ha valakinek lenne egy ilyen készüléke akkor ne foglya vissza magát hanem bökje ki!!!
 Ha valakinek lenne egy ilyen készüléke akkor ne foglya vissza magát hanem bökje ki!!!