- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB #37726 üzenetére
Én A35-tel kezdtem, annak nagy története van.
Apám megvette az A35-öt, kvázi első telefonnak, mert a töltőcsatlakozó-hibás One Touch Easy ceruzaelemmel sokra nem volt jó. Aztán elcserélte nagyapámmal a C35-re, amire rábeszélték nagyapámat, ő meg nem akart WAP-ra tévedve fizetni...
C35-öt sajna játszótéren ellopták
A35-öt én kaptam meg nagyapámtól, mikor elértem a megfelelő életkort (4-ik osztály). Röviddel utána elhunyt és az ő Alcatel E105-ösét használtam onnantól, az A35 meg apai nagyapám számával ment anyai nagyapámhoz. Na ott megalapozta a máig kitartó telefonellenességet a Domino Aktív és hogy a tartozást levonták a feltöltésből azonnal...
Hagyatéki ügyek intézésekor a fenének jut eszébe, hogy nagyapa annyit beszélt, hogy havidíjasa volt.Emiatt ki lett utálva az A35. Ha minden igaz most valamelyik doboz alján várja a szebb jövőt, remélhetőleg nem nyomja agyon semmi, egy 30 éves Tetris kijelzőjét már sikerült elintéznem helytelen tartással, de már csak viszgaidőszak után fogok ekkora volumenű ásatásba fogni.
Szóval az az A35 legalább 16 éve van a család tulajdonában.
Amúgy anyai nagyanyámnak is A35-je volt, a harmadikat most nem is tudom honnan van hirtelen. És mikor pusztult az akku, még mamának az A35 először A40-re lett cserélve, de aztán győzött a jelenkor. Mindenesetre nálam itthon most 3xA35 és 1xA40 van elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest