Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz Gaborpecs #35143 üzenetére
Ez nagyon durva gyűjtemény. Ez kemény fanatizmus a jó oldaláról nézve.
( Nekem is van itthon k.b 30-40 darab készülék,de már ezekért is csúnyán nézett az asszony. És messze nem ilyen minőségűek/kerültek ennyibe.)
Meg is jött a kedvem egy 6110-hez vagy 7110-hez,de sajna egyik sincs itthon. Lehet a 2 közül valamelyiket használni a mostani kártyákkal?"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
draco31
veterán
De azért mindjárt megmondják a többiek is biztosra.
A többieket kérdezem, csak teljes előlappal tudnám cserélni a mikrofon érintkezőit, ami itt van a sarokban? Abból van beragadva nekem az egyik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek. Az elet szivas.
Beszereztem egy karcmentes, hibatlan, matt 7110est. De tenyleg kotta, csattan, ahogy kell, flip sarka se kopott ki. De Telenoros kartyaval mar NEM tudom hasznalni es az a ceges kartyam... (telekommal mukodik jol)Kenytelen leszek eladni, mert en tenyleg hasznalni szerettem volna. Este mutatok kepet, ha erdekel Titeket.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
A telekomos kartyammal megy, mint a huzat. De jo nosztalgiazni. Nemsokara osszeall a 6310i-m, meglatom, hogy melyik marad, illetve melyiket adom el :-)
Tudom, kommersz, de imadom ezt a ket tipust :-)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
orion1025
őstag
Van két eladó Nokia 540-es (Westel900) csodakütyüm, mindkettő dobozos, az egyikhez van kézikönyv, az egyik ismeretlen működésű (töltést veszi, de nem kapcsol be), a másik elketyeg negyed órát akkuról is.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
operátor logot hogyan lehet törölni 7110-en?
a biztonsági kód nem 12345...I humbly and respectfully decline™
-
stufen2
aktív tag
válasz ferret77 #35182 üzenetére
A két bal szélső: DCH-14 asztali töltőben J-Phone J-NM01, mellette DoCoMo NM706i a másik kettőt meg fentebb írták. Ha lesz erőm időm csinálok szebb képeket, de sötétbe megyek el és jövök haza.
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
allando
tag
Egy kis gyors segitseg kellene:
Vennek egy tokeletes allapotu nokia 8890 et.
Mennyit erdemes erte adni?
KoszonomMotorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
KSparrow
őstag
Jó telefon, jó zene, jó emojik. Finnország.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
arkades
senior tag
Szerintetek egy E52-es és egy E90-es egy árban lehet?
Каждый дрочит как он хочет.
-
KSparrow
őstag
válasz arkades #35198 üzenetére
Hát az E90 olcsó 10-12-ért, egy szép E52 reális. Egy lelakott E90 lehet. Az E52 nem olyan komoly, de az is nagyon jó telefon, mindkettőt használtam, használnám is, harmadik cégesnek. (Súlyból adódóan inkább E52, de legjobb 9 hónapom E90-nel volt, imádom.)
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok