Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
válasz inf3rno #19923 üzenetére
Nem mondtam hogy az alzából kell venni, csak onnan linkeltem konkrét cuccokat... A ramot meg nem kell kicentizni, mivel nem tudni a jövőben mi mennyit fog megkajálni, gondolom nem szeretne örökké azzal a 3 játékkal gémelni... Bár igen lehet venni most 2x4 modult aztán később még 2x4, de 2x8 job mert akkor mehet 4x8... stb stb...
-
tag
válasz inf3rno #19906 üzenetére
Én is csak álltam mikor mondta, és "lestem mint borjú az új kapura"...
Eléggé jártasnak tartom magam az informatikában és hirtelen még én éreztem hülyének magam, de utána akárhányszor gondoltam át, csak arra jutottam, hogy nekem van igazam...
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
Grass
aktív tag
válasz inf3rno #19783 üzenetére
Windows 10 került rá, mindent leszedett magának. Az elejétől fogva ilyen, nem volt szabálytalan leállítás.
Most vettem észre hogy a táp ventilátora is tovább forog.@pet007
Ezen a tápon nincs hátul kapcsoló. Érdekes, hogy volt 1-2 alkalom amikor az áramba dugva rögtön el is indult a gép, de ez a jelenség közben megszünt."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Sn4k388
tag
válasz inf3rno #19747 üzenetére
Bios hibára még nem is gondoltam
Az alap gyári amd hűtő volt rajta és régen működött azért lett használaton kívülre helyezve mert egyszer csak elkezdet kikapcsolni cpu hőfok miatt.
A gammaxx 200T hűtőt már én raktam rá próbaképp. (Ez volt a polcon) nekem i3-6100 at vitt 4.3 ghz-n
Néztem ezeket az amd procikat kb 3-5 ezerért lehet venni (Első ötletem az volt hogy veszek egyet és belepróbálom)
csak utána jutott eszembe a kupaktalanitás bár nem hiszem hogy ekkora hőmérséklet növekedést tud okozni a kiszáradt paszta.
A hőfokokat core temp és AIDA val néztem.
Nulladik lépés bios frissítés
Első lépés kupaktalanítok hátha alapon
Második lépés használt cpu 4 ezerért
És ha mindig rossz akkor az alaplap hibás -
-
mcs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest