- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Ez nekem is napi feladat. A reMarkablenak van androidos/iOS-es/Windowsos alkalmazása. Amikor kilépsz egy jegyzetből, azonnal leszinkronizálja a felhőbe, amit azonnal elérsz PC-n, telón, tableten. Onnan ki tudod nyomni PDF-be, PNG-be, SVG-be. Én nem ezt szoktam tenni. Teamsen megosztom a reMarkable alkalmazást, és ott mutatom meg a jegyzetemet, vagy a skiccet, amit csináltam. Ráadásul van egy béta állapotú alkalmazás is, amit ha a reMarkable-n, munka közben elindítasz, a PC-n realtime látod, hogy mit csinálsz a tableten. Nem teljesen problémamentes, de eléggé jól működik ahhoz, hogy szeressem. Ami még dilemmád: fogdésvidd tökéletesen működik az alkalmazás felhőben. És a PDF mentés a reMarkable-vel is működik (e-mailben küldheted), és működik szinkronnal az alkalmazésban is (pc, telefon). És villámgyors.
És igen, amiket leírtál, és amit Honkydoo kolléga is írt, pont ez az, ami miatt én is ezt választottam, és amiért nagyon szeretem. Letisztult, végtelenül. Nem kell keresgélni a funkciókat, mert ott van. Nem omlik össze, nem problémázik, nincs akadás. Kézbe veszed, pont arra jó, amire készült. Minden ott van, ahol lennie kell. De nem az Apple féle letisztultság, hanem a skandináv: minden felesleges sallang nélküli funkcionalitás. Iszonyú sok prémium termék volt már a kezemben, de ez... nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest