- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Ez nekem is napi feladat. A reMarkablenak van androidos/iOS-es/Windowsos alkalmazása. Amikor kilépsz egy jegyzetből, azonnal leszinkronizálja a felhőbe, amit azonnal elérsz PC-n, telón, tableten. Onnan ki tudod nyomni PDF-be, PNG-be, SVG-be. Én nem ezt szoktam tenni. Teamsen megosztom a reMarkable alkalmazást, és ott mutatom meg a jegyzetemet, vagy a skiccet, amit csináltam. Ráadásul van egy béta állapotú alkalmazás is, amit ha a reMarkable-n, munka közben elindítasz, a PC-n realtime látod, hogy mit csinálsz a tableten. Nem teljesen problémamentes, de eléggé jól működik ahhoz, hogy szeressem. Ami még dilemmád: fogdésvidd tökéletesen működik az alkalmazás felhőben. És a PDF mentés a reMarkable-vel is működik (e-mailben küldheted), és működik szinkronnal az alkalmazésban is (pc, telefon). És villámgyors.
És igen, amiket leírtál, és amit Honkydoo kolléga is írt, pont ez az, ami miatt én is ezt választottam, és amiért nagyon szeretem. Letisztult, végtelenül. Nem kell keresgélni a funkciókat, mert ott van. Nem omlik össze, nem problémázik, nincs akadás. Kézbe veszed, pont arra jó, amire készült. Minden ott van, ahol lennie kell. De nem az Apple féle letisztultság, hanem a skandináv: minden felesleges sallang nélküli funkcionalitás. Iszonyú sok prémium termék volt már a kezemben, de ez... nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest