Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoartus
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszotokat!
Az alapján, amiket írtatok tovább gondolkodtam. Elképzeltem, hogy nálam van mondjuk egy Ipad Air és a Remarkable 2, és hogy az adott szituációkban, amikben nekem szükségem lenne egy készülékre, mi a benefit a az Ipad és a Remarkable esetében.
Először is, nem tudtam elképzelni, hogy egy teljes multifunkcionális eszközt kihasználnék. Nem fogok ledőlni a tablettel filmet nézni, mert kivetítem a TV-re és kész, nem fogok a tablettel böngészgetni az ágyban, mert erre bőven elég a telefon, nem fogom az asztalnál ülve a kisebb méretű tabletemet használni a laptopom vagy a munkahelyi gépem helyett, mert nincs túl sok értelme.
Marad az írás/olvasás funkció, amire nekem kell. Ha egy meetingen vagy egy online órámon szeretnék jegyzeteket írni, tökéletes. Ha találok egy cikket, vagy az egyik oktatóm átdob nekem egyet, hogy olvassam el - ha jól láttam a honlapon a tutorialt -, egy kattintás és a Remarkable-re kerül, már olvashatom is. Gyorsabb, mintha kinyomtatnám.
Egy szituáció jutott az eszembe, amire valahogy eddig nem találtam jó megolást a Remarkable esetén, ezért szeretnélek megkérdezni titeket. Mi is Teams-et használunk a munkahelyemen, ott tároljuk az adatainkat is. Tegyük fel, hogy a főnök bejön az irodánkba, hogy menjek be hozzá prezentálni egy anyagot. Alap esetben 2 kattintás, a nyomtató kinyomtatja a dokumentumot, már mentem is a főnökhöz. Az Ipad esetén megnyitom a Teams alkalmazást, 2 kattintás és már mehetek is az előkészített dokumentummal. Remarkable esetén nem tudom, hogy ez hogyan működne.
Ahogyan én elképzelem: Teams-ből letöltöm az anyagot, átkonvertálom PDF-be (ugye főleg word-del és excel-lel dolgozunk), feltöltöm a Remarkable felhőalapú rendszerébe, onnan átdobom a Remarkable-re. Ezt mire abszolválom, lehet, hogy elment 5-10 perc. Valóban ilyen körülményes a Remarkable használata egy ilyen szituációban, vagy én gondolom túl?Továbbra is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- VLC Media Player
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest