Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Most magam ellen beszélek, mert én nagyon szeretem a ReMarkable 2 tabletemet, létezik hasonló eszköz Androiddal is. Sőt! lesz olyan ami színes kijelzős is.

Ezek az Android miatt, jóval többet tudnak mint a ReMarkable 2.
Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mi a létjogosultsága a ReMarkable 2 tabletnek?
Erre én csak szubjektíven tudok válaszolni. Megszerettem.. És nem akarok az Androiddal szívni.. Nem akarok millió funkciót, vírusokat, google áruházat stb..
Jegyzetelni és olvasni akarok, mint egy papíron. Elsőre nekem is fura volt ez a szemlélet. (IT-s vagyok egyébként) De tényleg jó az a filozófia, hogy az ember ki tud szakadni az okos kütyük világából. És mégis minden könyv/ jegyzet megvan egy helyen.
Apró, tényleg jelentéktelen "hiba" hogy a RM2 nem színes. De ez a legkevesebb, tényleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest