Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netty
újonc
Sziasztok, ma sajnos kiesett a tablet a tokból és valószínűleg a bekapcsoló gombra esett (mellette látok egy kis sérülést) és most nem tudom bekapcsolni. Ha jól látom a honlapon nincs javítás, csak kedvezményes áron lehet egy felújított eszközt venni. Van valakinek bármi tapasztalata? Vagy ötlete, hova lehetne levinni itthon javítattni? Sajnos nem szinkronozáltam és most az összes jegyezetmhez sem férek hozzá ami benne volt :-( Teljesen el vagyok keseredve és borszatóan hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest