- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netty
újonc
Szia! Vissza kell nekem is küldeni a készüléket. Kérhetek ezzel kapcsolatban privátban segítséget? Nekem is volt problémám a beszürküléssel, de azt hittem ez normális. De sajnos közben leejtettem és nem lehet bekapcsolni. Tudunk esetleg privátban egyeztetni? Köszönöm, Netty
-
Netty
újonc
Sziasztok, ma sajnos kiesett a tablet a tokból és valószínűleg a bekapcsoló gombra esett (mellette látok egy kis sérülést) és most nem tudom bekapcsolni. Ha jól látom a honlapon nincs javítás, csak kedvezményes áron lehet egy felújított eszközt venni. Van valakinek bármi tapasztalata? Vagy ötlete, hova lehetne levinni itthon javítattni? Sajnos nem szinkronozáltam és most az összes jegyezetmhez sem férek hozzá ami benne volt :-( Teljesen el vagyok keseredve és borszatóan hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!
-
Netty
újonc
Sziasztok!Uj Remarkable 2 tulajdonos vagyok alap felhasznaloi tudassal.Keresek tapasztalt felhasznalot aki szemelyesen es/vagy telefonon tudna segiteni nehany kerdesben.Halasan koszonom a segitseget!
Elso korben erdekelne,hogy az normalis,hogy a kijelzo nehany perc hasznalat utan atvalt szurke szemcsesre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest