Új hozzászólás Aktív témák

• r3pl4y

aktív tag

Sziasztok!
    Olvasgatom, hogy még mindig van olyan aki folyamatosan írogatja a hibákat, hogy folyamatosan fagy a lock screen, újraindul a telefon, GPS stb...
    Szerintem az lenne a legjobb ha végre visszavinnétek cseréltetni a telefont mert simán lehet, hogy pont kifogtatok valami hibás darabot (a mai tömeggyártás minősége mellett ez egyáltalán nem lehetetlen sajnos).

Én még december közepe fele vettem meg és szoptam is vele rendesen mert folyamat újraindult, randomra, 20x kellett megpróbálnom rátenni egy romot mire tovább jutott az aláírás ellenőrzésnél... visszavittem, megnézte a szervizes, nála is előjöttek ilyen random újraindulások, ő sem tudott romot frissíteni stb.. és hardver hiba miatt szinte azonnal cserélte a telefont (ott volt 2 napig, hogy tesztelje, mert elmondtam neki, hogy én mire gyanakszok, és mondtam, hogy miket próbáljon ki...).
    Ezután megkaptam az újat, és nagyon semmi bajom nincs vele... lock screen fagyásom talán 1x volt ha jól emlékszek de azt sem tudom melyik rommal már. Nekem a sima Next van fenn még mindig...
    Olvasom, hogy RIL hibára gyanakodtok, hát én szoftveresen abszolút nem értek ehhez sajnos, de leírom, hogy én mivel találkoztam még hátha segít.
    Volt olyan 2x eddig, hogy fogta magát és 'újra bootolt" a rendszer, de nem úgy kell elképzelni, mint amikor kikapcsolt állapotból bekapcsoljuk a telefont... egy pillanatra láttam az intel logót, és ennyi tehát kb 3mp alatt felállt a rendszer... és az uptime számláló is ment tovább, tehát nem kifejezetten újraindult a telefon. Ebbe az az érdekes, hogy mind a 2x olyankor csinálta ezt meg amikor abszolút semmi hálózatot nem talált huzamosabb ideig... (pince helyiségben voltam, ahol semmi térerő nincs semmilyen mobilon).
    Normál körülmények közt nekem semmi bajom a telefonnal, nincs locksreen fagyásom wifi mellett sem, és a hang is teljesen normális, sőt ez az 1-2mp -s némaság sincs a telefonálás elején, abszolút semmi hibája nincs neki. Valami szoftveres hiba biztosan van persze, mert mint mondtam a hálózat keresésnél nekem is csinál érdekes dolgokat...
    Sima next -ről meg azért nem váltottam, mert a next V1 -ben ahogy olvasom már abszolút nincs MTP mód... az Mass Storage emuláció viszont bug -os... bár legszívesebben én is ezt használnám, csak éppen egyetlen gond van vele, hogy gépről másolok valamit a kártyára és azt a telefon mindaddig nem látja amig nem remount -olom a kártyát. És olyan is volt már, hogy miután gépről másoltam rá, azután a telefonnal fényképeztem és a képek ott voltak a kártyán mindaddig amig nem volt újraindítva a telefon, azután szépen eltüntek... szóval valami baj van azzal a Mass Storage móddal... vagy ez csak nálam van jelen?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés