Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Peter_Pan #613 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat, és a hasznos infókat!
Nagyon jól hangzik amit írtál, (+ megnyugtató az is, hogy a többieknek akiknek már megvan szintén jó tapasztalatai vannak) az FM rádió az tényleg működhetne azért, de ez számomra se nagy érvágás, mert a mostani telefonomban van ugyan, de nagyon ritkán használom. Bár azt nem értem hogy ha a ZTE-nél gondolom tudták hogy nem fog menni, akkor egyáltalán miért rakták bele, lehetett volna azt is csinálni mint a sima (Tegra2) GrandX-el, ott nincs is alapból FM rádió, viszont pont emiatt bízom benne hogy ezért egy frissítést minimum kapni fog, és ha lesz rá JB, akkor abban már biztos javítják ezt a dolgot.
A ledet mint zseblámpát inkább sajnálom, de ha tényleg nincs hűtése a led-nek, akkor ez így még mindig jobb, mintha pár világítás után tönkremenne. Viszont az érdekelne engem is, hogy mi az a rövid idő, mert ha 1-2 percig bírná, akkor az pont elég hogy megtalálja az ember a kulccsal a zárat este stb...
A képek és a videók meggyőzőek szerintem is, részemről is köszönet érte,
már most ott van egy kis vigyor a szám szélén, hogy mit fognak szólni a barátaim, ismerőseim, ha pár videót mutatok majd nekik Full HD-s tévén, és majd lazán közlöm velük, hogy telefonnal csináltam...
Ha nem lesznek megbízhatósági gondjai, és az általam használt alkalmazások menni fognak rajt (Intel proci miatt) akkor szerintem nagyon szeretni fogom ezt a telefont, már alig várom hogy jövő 7-en nekem is meghozza a futár
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Peter_Pan #613 üzenetére
A ZTE Atlasban pl. mindjárt két rádió chip is lapul a specifikáció szerint, ugyanis elvben van benne egy si4708 és egy bcm4330-as is. A bcm4330-as nem csak rádió modul lehet, hanem ebben csücsül a három sávos WiFi is. Ott a Spirit FM meg sem próbál megnyikkanni sem.
Igen valószínű, hogy itt (is) kernel modult kéne írni, amit zárt kódban ad a Boardcom és így az emuláció miatt (ha létezik, ahogy elmélkedtél is) a modul valószínűleg nem működik megfelelően. Mivel újraírni nem tudták, így inkább kikapták az alkalmazást még időben.
Én az ICS felőli oldalát le tudom kódolni, de a kernel modult nem tudom megírni. Pláne nem tudok készülék nélkül tesztelni, szóval várakozó álláspontra válthatunk amíg:
a, Nem lesz ilyen készülékem vagy
b, Nem érkezik frissítés
c, Más meg nem oldja vagy ki nem jelenti hogy soha sem fog menni. (Ez utóbbi egy "vicc", mert ilyen nincs, hacsak nem hibás a panel is...)Egyébként az Atlasom éppen akkor távozott a túlvilágra, mikor megoldottam volna ezt a problémát végre custom rom alatt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- Horgász topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest