Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz Peter_Pan #613 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszodat, és a hasznos infókat! :R :R

Nagyon jól hangzik amit írtál, (+ megnyugtató az is, hogy a többieknek akiknek már megvan szintén jó tapasztalatai vannak) az FM rádió az tényleg működhetne azért, de ez számomra se nagy érvágás, mert a mostani telefonomban van ugyan, de nagyon ritkán használom. Bár azt nem értem hogy ha a ZTE-nél gondolom tudták hogy nem fog menni, akkor egyáltalán miért rakták bele, lehetett volna azt is csinálni mint a sima (Tegra2) GrandX-el, ott nincs is alapból FM rádió, viszont pont emiatt bízom benne hogy ezért egy frissítést minimum kapni fog, és ha lesz rá JB, akkor abban már biztos javítják ezt a dolgot.

A ledet mint zseblámpát inkább sajnálom, de ha tényleg nincs hűtése a led-nek, akkor ez így még mindig jobb, mintha pár világítás után tönkremenne. Viszont az érdekelne engem is, hogy mi az a rövid idő, mert ha 1-2 percig bírná, akkor az pont elég hogy megtalálja az ember a kulccsal a zárat este stb...

A képek és a videók meggyőzőek szerintem is, részemről is köszönet érte, :R már most ott van egy kis vigyor a szám szélén, hogy mit fognak szólni a barátaim, ismerőseim, ha pár videót mutatok majd nekik Full HD-s tévén, és majd lazán közlöm velük, hogy telefonnal csináltam... :DD

Ha nem lesznek megbízhatósági gondjai, és az általam használt alkalmazások menni fognak rajt (Intel proci miatt) akkor szerintem nagyon szeretni fogom ezt a telefont, már alig várom hogy jövő 7-en nekem is meghozza a futár :) :)

• Keeperv85

nagyúr

válasz Peter_Pan #613 üzenetére

A ZTE Atlasban pl. mindjárt két rádió chip is lapul a specifikáció szerint, ugyanis elvben van benne egy si4708 és egy bcm4330-as is. A bcm4330-as nem csak rádió modul lehet, hanem ebben csücsül a három sávos WiFi is. Ott a Spirit FM meg sem próbál megnyikkanni sem.

Igen valószínű, hogy itt (is) kernel modult kéne írni, amit zárt kódban ad a Boardcom és így az emuláció miatt (ha létezik, ahogy elmélkedtél is) a modul valószínűleg nem működik megfelelően. Mivel újraírni nem tudták, így inkább kikapták az alkalmazást még időben.

Én az ICS felőli oldalát le tudom kódolni, de a kernel modult nem tudom megírni. Pláne nem tudok készülék nélkül tesztelni, szóval várakozó álláspontra válthatunk amíg:

a, Nem lesz ilyen készülékem vagy
    b, Nem érkezik frissítés
    c, Más meg nem oldja vagy ki nem jelenti hogy soha sem fog menni. (Ez utóbbi egy "vicc", mert ilyen nincs, hacsak nem hibás a panel is...)

Egyébként az Atlasom éppen akkor távozott a túlvilágra, mikor megoldottam volna ezt a problémát végre custom rom alatt is... :O

Új hozzászólás Aktív témák