Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
Keeperv85 #19367 üzenetére
Visszavittem, egy év után. A T szerint hibátlan a készülék, de azért egy gyári visszaállítást kaptam, úgy, hogy a root megmaradt...és olyan szinten hülyének néztek, hogy mit akarok itt egy hibátlan telefonnal, hogy már majdnem szégyelltem magam. A csóka tuti hogy olvasta ezt a fórumot, mert anélkül, hogy bármit mondtam volna azon kívül mi a bajom, azt mondta idézem: "nem kell mindent elhinni, amit a fórumokon írnak".
3000 pénzembe került az, hogy potyára vittem be a szervizbe. Azon csodálkozom, hogy nem törtem apró darabokra. Valószínű az volt az egyetlen szerencséje, hogy nincs hasonló kaliberű cserekészülékem.
Egyébként annyira nem gyártom az elméleteket, mert nem egy fórumtagtól olvastam, hogy mennyire örült, mikor megszabadult tőle. A sok szerencsés, akiknek meg sem nézték, rögtön cserét ajánlottak neki más típusra...
A B05 miféle? A 04 után 06 jött hivatalosan, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- iPhone 15 Pro, Max / 16 Pro Max APPLE EREDETI tokok eladó!!
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest