Új hozzászólás Aktív témák

• callmeakos

veterán

Nos igazatok lett a múltkor. Valóban nem jött cseredarab a telefonból, úgyhogy én is elindultam az egyezkedés útján. Sajnos a múltkori halál jófej ügyintéző után, kifogtam az univerzum leggorombább ügyintézőjét. Konkrétan alig akarta elhinni amit mondtam neki, csak akkor kapcsolt, amikor elsétált mellettem az az ügyintéző, akivel a múltkor beszéltem, és mondta neki a szituációt.
    Azért is lecseszést kaptam, hogy a tropára ment usb kábelt (amit miután tönkrement kidobtam) mért nem vittem vissza. Na mind1 kicsit megszeppenve, és tág pupillákkal, de elértünk a választáshoz.

Elkezdte sorolni a választható telefonokat, de olyanokat dobott be a közösbe, amitől csak pislogtam (Ace 3, Alcatel Idol (nem az Idol S), Desire 300), mire én azért felbátorodva előhúztam a kis listámat, amire felírtam melyek közül választanék. Természetesen azonnal az Xperia SP-t dobtam be, amire rá is bólintott a tag, hogy rendben vagyunk, és nem is kell ráfizetni. (pedig 4000 forinttal több a listaára), csak sajna nincs raktáron, ezért minimum péntekig várni kell, de sebaj, a lényeg az hogy vihetem az SP-t :P (nem azt ;] )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés