- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LOGOUT - ezmiez?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Így van, pont nálam is ez a helyzet!
Nekem sem változtak a felhasználói szokásaim, és már jó ideje küszködök ezzel a problémával én is.
Pedig több FR és a V3 is megvolt de semmi változás, még magára az aksira is gondoltam már, de akkor nem lenne ilyen magas az Android OS ill a kernel részaránya elvileg...
Pedig a V3 elég jól bírta még belakatkanul, nem tudom lehet megérne egy Factory Reset úgy hogy utána az appokat visszarakni de nem frissíteni semmi google cuccot, vagy inkább az összes google rendszer appnak eltávolítani a frissítését és utána restart, mit gondoltok?
-
heidricha
őstag
Volt azóta rengeteg Google app frissítés! Nem változtatott valami alapértelmezést?
Nálam a helymegosztás mellett pl. egy napot is csak akkor bír, ha hozzá se érek. Amúgy sem hiszem, hogy 3 nap alatt 50%-ot hozná valaha, de egy munkanap (10 óra mindenestül) 15%, az létezhet.
Ha a hálózati helymeghatározást sem használnám, még nyerhetnék - kivéve, ha valami appnak kell hely-adat, mert akkor az GPS-t fog használni, így meg csak az 1mp-es GSM/WiFi helyet kéri, ha az is elég - és időjáráshoz pl. elég kell legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Németország - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Társasjáték topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest