- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a Next V3 userektől,
hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?
Én eddig mind halogattam a váltást, (még mindig B04 van a telómon
) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.
Viszont most hogy olvasgatom hogy nagy valószínűséggel a ZTE szerint a B06 a beígért új frissítés,
szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő...
Úgyis gondoltam hogy veszek a GXI-be egy 16-os kártyát (most 8-as van benne de azon már nincs sok helyem) lehet azzal együtt menne fel a V3 is, így legalább a szűz sd az adott lesz
Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataitok, a V3-al ugyanúgy jobban merül az aksi mint gyári B06-nál, illetve általánosságban mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire stabil?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest