Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni a Next V3 userektől, :) hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?

Én eddig mind halogattam a váltást, (még mindig B04 van a telómon :B ) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.

Viszont most hogy olvasgatom hogy nagy valószínűséggel a ZTE szerint a B06 a beígért új frissítés, :DD szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő... :)

Úgyis gondoltam hogy veszek a GXI-be egy 16-os kártyát (most 8-as van benne de azon már nincs sok helyem) lehet azzal együtt menne fel a V3 is, így legalább a szűz sd az adott lesz :)

Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataitok, a V3-al ugyanúgy jobban merül az aksi mint gyári B06-nál, illetve általánosságban mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire stabil?

Bármilyen infót előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés