Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Jól tudod, és én is ezt írtam le. (Első mondat és a második bekezdés első mondata.) Azt hiszem nem véletlenül lett Vakegérke a neved.

(#7) C4mp3r
Nem egy átlagos párttag. Az az ember a miniszterelnök-helyettes.(#12) Szatyor95
Egyetértek, máshogy kellene tanítani. Azt a könyvet is el kellene dobni a francba. Egy idézet az egyik erkölcstankönyvből:
"A fiatalok érzik, hogy nincs rend és közbiztonság körülöttük a világban. Erre jó példa, amikor a gyerekek csak kísérettel közlekedhetnek a lakásuk és az iskola között. Az egyház értéket, rendet, biztonságot nyújtó közösségével viszont kevesen keresik a kapcsolatot."(#15) bambano
A hittan oktatása nem állami, hanem egyházi feladat. Nincs igazam? Attól függetlenül, hogy az állam pumpálja a pénzt az egyházakba, az iskolákban semmi keresnivalójuk nincsen. Tudom, hogy mennyibe kerülnek ezek a szekták az adófizetőknek és ha lenne rá lehetőségem, elzárnám a pénzcsapot. Egy 8 fős csoportot heti 24 órában oktató hittantanár havonta több, mint 300 ezer forintjába kerül az államnak. -
Reinkz
senior tag
Én is így tudom h választható.
Ennek az lenne lényege hogy ne csupa tajparaszt emberrel legyél körül véve,
lényegtelen hogy mivel érik el erkölcs tan vagy hittan.vallás volt,van,lesz fogad el, senki nem kényszerít téged ahogy az iskolában sem fogják a gyerekeket innentől kezdve fölösleges ezt feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest