Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Jól tudod, és én is ezt írtam le. (Első mondat és a második bekezdés első mondata.) Azt hiszem nem véletlenül lett Vakegérke a neved.

(#7) C4mp3r
Nem egy átlagos párttag. Az az ember a miniszterelnök-helyettes.(#12) Szatyor95
Egyetértek, máshogy kellene tanítani. Azt a könyvet is el kellene dobni a francba. Egy idézet az egyik erkölcstankönyvből:
"A fiatalok érzik, hogy nincs rend és közbiztonság körülöttük a világban. Erre jó példa, amikor a gyerekek csak kísérettel közlekedhetnek a lakásuk és az iskola között. Az egyház értéket, rendet, biztonságot nyújtó közösségével viszont kevesen keresik a kapcsolatot."(#15) bambano
A hittan oktatása nem állami, hanem egyházi feladat. Nincs igazam? Attól függetlenül, hogy az állam pumpálja a pénzt az egyházakba, az iskolákban semmi keresnivalójuk nincsen. Tudom, hogy mennyibe kerülnek ezek a szekták az adófizetőknek és ha lenne rá lehetőségem, elzárnám a pénzcsapot. Egy 8 fős csoportot heti 24 órában oktató hittantanár havonta több, mint 300 ezer forintjába kerül az államnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest