- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
Flashback #575 üzenetére
Zipit Inc. FAQ-ja ezt írja:
Note: If there is a software update for your Z2 you will see a window called System Update.
a) Your Zipit may not go though the system update until the next time you power your Z2 on.
b) The system update has several parts and will go through several variations of updates.
c) Once all the parts of the system update are completed your Z2 will reboot.Szerintem hagyd próbálkozni estére... Még valami. Nekem itt három Z2-m van (IZ2S, uboot és blob verziók
), és amikor az uboot és a blob egyszerre vannak bekapcsolva, néha nem megy egyiken sem a hálózat, pedig csatlakoztatva vannak. Kiderítettem, flasheléskor ugyanazt a MAC címet kapták. Namármost elvileg az összes gyárinak külön MAC címe kellene legyen... kivéve ha mégse. Nézd meg a routered DHCP listájában, hogy tényleg csatlakozott-e, illetve hogy nem ugyanaz-e mindkettő MAC címe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest