- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoroT
újonc
Sziasztok!
Műhelyben pakolás közben találtam rá a Zipitemre. Sajnos a SD kártya halott volt benne.
Nem találok hozzá a neten semmilyen image-et amiből másik kártyára fel tudnám húzni a rendszert.
Minden fellelhető link már olyan szinten nem él, hogy a web.archive.org -on sincsnenek meg.
Ki tudna valaki segíteni egy SD image-el, flash-elve anno OpenZipit-tel volt. -
tanzen
csendes tag
Üdv mindenki! Van egy ilyen gépem de én nem értek hozzá! Szeretném eladni! Ezen az emailcímen megtaláltok! gtanzen/kukac/gmail/pont/com
-
mpeti3
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nemrég találtam rá erre a kis masinára, aztán megakadt rajta a szemem...
Gondoltam megkérdezem, hogy van-e valaki aki eladná a gépét, mert láttam hogy többen írák, hogy már nincs idejük bütykölgetni sajnos...
Szóval ha van valaki, akinek van eladó az dobjon egy privátot, mert érdekelne egy ilyen.Köszönöm és B.Ú.É.K. Mindenkinek!
-
Dhampir
félisten
Végül sikerült valakinek egy pupletet felgyömöszölnie rá?
-
randras
veterán
Hogy mik vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest