Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Mégiscsak felraktam a 11.04-es Ubuntut. Szoknom kell az Unity felületet, de muszáj lesz hozzászokni mert az Ubuntuban ez a jövő, ez az alapértelmezett. Mindenesetre furcsa, mondjuk logikus, és ha elfogulatlanul gondolkodom akkor még még jobb is mint az eddigi klasszikus Gnome 2.32 felület, csak hát mindent, vagy majdnem mindent elölről kezdeni, nem egyszerű feladat. Direkt szoktatom magam hozzá, mert a következő Ubuntu kiadásokban csak ez lesz. Az idegesít hogy minden máshol van, mint eddig. Bár azt mondja a haverom, hogy ő három nap alatt hozzászokott. Jó találmány a dash csak beírom hogy video konverter és kiadja a találatokat, még ismerni sem kell a linuxos alkalmazásokat. Egyébként azért csak most raktam ezt az Ubuntut, mert áprilisi megjelenés, azóta csak javították a bugokat, mert nekem meggyőződésem hogy fél év alatt egy komplett operációs rendszert kifejleszteni nem lehet és az Ubuntu új verziója fél évente jelenik meg. Atomstabil, semmi hibával nem találkoztam, gyors, sokkal gyorsabban bootol és kapcsol ki mint a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest