Új hozzászólás Aktív témák

• zed01

őstag

Mégiscsak felraktam a 11.04-es Ubuntut. Szoknom kell az Unity felületet, de muszáj lesz hozzászokni mert az Ubuntuban ez a jövő, ez az alapértelmezett. Mindenesetre furcsa, mondjuk logikus, és ha elfogulatlanul gondolkodom akkor még még jobb is mint az eddigi klasszikus Gnome 2.32 felület, csak hát mindent, vagy majdnem mindent elölről kezdeni, nem egyszerű feladat. Direkt szoktatom magam hozzá, mert a következő Ubuntu kiadásokban csak ez lesz. Az idegesít hogy minden máshol van, mint eddig. Bár azt mondja a haverom, hogy ő három nap alatt hozzászokott. Jó találmány a dash csak beírom hogy video konverter és kiadja a találatokat, még ismerni sem kell a linuxos alkalmazásokat. Egyébként azért csak most raktam ezt az Ubuntut, mert áprilisi megjelenés, azóta csak javították a bugokat, mert nekem meggyőződésem hogy fél év alatt egy komplett operációs rendszert kifejleszteni nem lehet és az Ubuntu új verziója fél évente jelenik meg. Atomstabil, semmi hibával nem találkoztam, gyors, sokkal gyorsabban bootol és kapcsol ki mint a Windows.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés