- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Mégiscsak felraktam a 11.04-es Ubuntut. Szoknom kell az Unity felületet, de muszáj lesz hozzászokni mert az Ubuntuban ez a jövő, ez az alapértelmezett. Mindenesetre furcsa, mondjuk logikus, és ha elfogulatlanul gondolkodom akkor még még jobb is mint az eddigi klasszikus Gnome 2.32 felület, csak hát mindent, vagy majdnem mindent elölről kezdeni, nem egyszerű feladat. Direkt szoktatom magam hozzá, mert a következő Ubuntu kiadásokban csak ez lesz. Az idegesít hogy minden máshol van, mint eddig. Bár azt mondja a haverom, hogy ő három nap alatt hozzászokott. Jó találmány a dash csak beírom hogy video konverter és kiadja a találatokat, még ismerni sem kell a linuxos alkalmazásokat. Egyébként azért csak most raktam ezt az Ubuntut, mert áprilisi megjelenés, azóta csak javították a bugokat, mert nekem meggyőződésem hogy fél év alatt egy komplett operációs rendszert kifejleszteni nem lehet és az Ubuntu új verziója fél évente jelenik meg. Atomstabil, semmi hibával nem találkoztam, gyors, sokkal gyorsabban bootol és kapcsol ki mint a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB 12GB RAM Dual tengerészkék
- iPhone 17 Pro max 1TB(!) ÚJ 3 év Apple jótállás Apple.hu vásárlás!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest