- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Predator2 #437 üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban írtam, hogy "brutál erős wifije van, egy Tplink 4300-as mellé volt téve és kb duplája a hatótáv a MIWifi Mini-n!"
Én is nagy családiban lakom, a Tplink se rossz cucc, de az emeleten a szélső szobában (ami épp az enyém) már nem volt jel, illetve kint az udvaron se (a két vastag fal miatt).
Én a Mini-t vettem (a középső a 3 linkeden), és kíváncsiságból egymás mellé téve, (kis túlzással) de kb duplája a hatótáv, a szobámban is van jel!
Azóta repeater (jel ismétlő) módban használom, és hát besz*rás: a kert végében is tökéletes a jel, körbe a ház körül is van, pedig eddig sehol nem volt az udvaron. Héten valamelyik nap sétáltam haza és bekapcsolva maradt a telefonon (Nexus 5) a wifi és házunktól kb 30 méterre az úton jelzett a telefon, hogy új üzenet, mert már ott is fogta a wifi jelet!
A Mini-n csak 1+1 (2,4 + 5GHz) antenna van, de a 3-dik linkeden már 2+2 (2×2,4Ghz + 2×5Ghz) így ennek talán még jobb lehet a hatótávja.
Bármelyiket is veszed, szerintem nem fogsz benne csalódni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest