- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szeretnék új routert, imádom a Xiaomi cuccait (Mi3 a telefonom, van Xiaomi powerbank, Xiaomi Yi akciókamera és MiBand is
) szóval megörültem, amikor megláttam ezt a bejegyzést. Már rendelném is, viszont nekem attól tartok kevés a 2 darab 100-as LAN port. Sebességre és mennyiségre is. Az asztali gépem lanon csatlakozik, a lézernyomtatóm is + jön hamarosan egy NAS, az is, ezen felül még hetente hoznak hozzám gépeket javítani és azokat is lanon kötöm netre általában, tehát a 4 csatlakozó (de legalább 3) a minimum. Plusz ha megjön a NAS, akkor attól tartok a 100 megabit miatt szívnám a fogam erőteljesen. A jelenlegi routeremmel nem lenne baj (Asus RT-N56U), csak nem tud AC-t és a jelerőssége is gyenge nekem, az alsó szinten már nincs net egyáltalán.
Aztán láttam, hogy linkeltétek a HDD-s Xiaomi nagytestvért, fel is csillant a szemem. Ott már gigabites a LAN, 4 csatlakozó is van és a HDD miatt talán még a NAS-t is kiváltaná. Tudja valaki, hogy létezik-e hozzá angol FW? Van innen valakinek esetleg? Hol találók róla bővebb infót? Úgy érzem nekem az sokkal jobb választás lenne, de ha nincs hivatalos angol firmware, akkor nem ugrok bele, túl drága lenne ahhoz, hogy csak a pálcikákat nézegessem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged