- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
A címben említett Mini Xiaomi routerem van már egy ideje OpenWRT-vel, tökéletesen üzemel, de láttam ,hogy van már nagyobb verziója is (Xiaomi Mi WiFi Router 3): [link]
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, arra lennék mindössze kíváncsi, hogy ajánlott vétel-e a fentebb linkelt 3-as verzió, valamint, hogy létezik-e rá angol nyelvű rom vagy OpenWRT vagy bármi, ami hétköznapi ember számára is érthető nyelven kommunikál. Mivel jobb ez a 3-as, mint az én Minim? Megérné váltani?
Köszi mindenkinek, aki válaszol!
-
The DJ
addikt
Csatlakozom hozzátok egy ilyen mini AC routerrel én is.
Minden tökéletesen működik, azonban a DLNA-t nem tudom beállítani, valószínűleg azért, mert a gyári FW nem támogatja, ez pedig nagy érvágás, mert a NAS-ról és a laptopokról is DLNA-n keresztül streamelek mindent a TV-re.
Más FW-vel ki lehet küszöbölni ezt a hibát? Ha igen, akkor melyiket és hogyan telepítsem? Van erre valami értelmes leírás?
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szeretnék új routert, imádom a Xiaomi cuccait (Mi3 a telefonom, van Xiaomi powerbank, Xiaomi Yi akciókamera és MiBand is
) szóval megörültem, amikor megláttam ezt a bejegyzést. Már rendelném is, viszont nekem attól tartok kevés a 2 darab 100-as LAN port. Sebességre és mennyiségre is. Az asztali gépem lanon csatlakozik, a lézernyomtatóm is + jön hamarosan egy NAS, az is, ezen felül még hetente hoznak hozzám gépeket javítani és azokat is lanon kötöm netre általában, tehát a 4 csatlakozó (de legalább 3) a minimum. Plusz ha megjön a NAS, akkor attól tartok a 100 megabit miatt szívnám a fogam erőteljesen. A jelenlegi routeremmel nem lenne baj (Asus RT-N56U), csak nem tud AC-t és a jelerőssége is gyenge nekem, az alsó szinten már nincs net egyáltalán.
Aztán láttam, hogy linkeltétek a HDD-s Xiaomi nagytestvért, fel is csillant a szemem. Ott már gigabites a LAN, 4 csatlakozó is van és a HDD miatt talán még a NAS-t is kiváltaná. Tudja valaki, hogy létezik-e hozzá angol FW? Van innen valakinek esetleg? Hol találók róla bővebb infót? Úgy érzem nekem az sokkal jobb választás lenne, de ha nincs hivatalos angol firmware, akkor nem ugrok bele, túl drága lenne ahhoz, hogy csak a pálcikákat nézegessem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 16GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest