Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Tényleg nem használ itt senki valamilyen alternatív firmware-t? (openwrt, pandorabox, dd wrt). Nem akarom elhinni, nem ilyen prohardver közösséghez szoktam, hanem olyanhoz, aki mindent kipróbál
Elég nyögvenyelős leírásokat találtam, hogy hogyan lehetne feltenni. Illetve jó lenne tudni melyiket érdemes. Van-e valami bugja ezeknek stb.
Ezt a leírást találtam. Hosszú a folyamat, mégsem ír le mindent egyértelműen. Ráadásul ezt a pandorabox-ot teszi fel, ami nem is új verzió.
Viszont találtam egy ilyen emberkét Github-on. Itt egészen új verziók vannak. De ezt megint kitudja, lehet full kínai lenne utána az egész. Meg le sincs írva a menete.
Itt pedig linkelnek egy módosított verziót openwrt-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő