Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
-
Zotya21
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
nekem a 3/32 gigás note 4x 1.39A és 5.17 voltal tölt
biztos nem állandóan annyi de most rádugtam a mérőt és az akksi 40% nál van ebben a pillanatban
az a fél amper elég kevés egy 4100as akksihoz
nem a kábel rossz ? mozgatod nem változik ? mert nekem a huawei csinálta hogy a kábelt mozgattam hol alig töltött hol meg faszán
most meg felment 1.61A ra
-
helixP
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Szerintem nyugodtan dobd ki a gyári töltőt és rendelj be egy Blitzwolfot, vagy egy Aukey-t.
Amúgy én egy ilyesmi időzítőt használok úgy, hogy 3 óra után kapcsolja le a töltést. Úgy van beállítva, hogy hajnali 1 és 3 között aktív minden este, én meg két naponta rádugom.
-
alexw801
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Több töltőm van, 1 A felett tölti eleinte. A vele adott töltőt dobozában tartom, nincs is rá szükség. Van egy Samsung Q2 szabvány szerinti gyorstöltőm, azzal is 1-2 A között tölt, természetesen nem gyorstöltő üzemmódban.
Fontos nem rajtahagyni, nem erőltetni a 100%-ra töltést és semmiképpen nem hagyni az akkut nagyon melegedni, ez mind csökkenti a Li-ion cellák élettartamát. -
SityiSXT
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Az én 3/16-os Note 4X-em a saját gyári töltő + átalakító az elmúlt két hét alatt mindig 100%-ra töltötte a telefont. Talán számít, hogy egy szigszalaggal körbetekertem a töltőt és az adaptert, hogy ne lötyögjenek - így pedig stabilan vannak egymásban és a konnektorban.
(Este mérhetek, ha gondolod) -
vargalex
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Nos, este újra töltőre raktam a készüléket, de most már lemerülés közeli állapotban is megnéztem a felvett áramot, leadott feszültséget:
1. Gyári töltő (én nem EU-s töltőt kaptam a 3/16GB-os verzióhoz, így egy EU átalakítóval volt megtámogatva)
Leadott feszültség: 4,58V
Felvett áramerősség: 0,52AÍgy nem csodálom, hogy lassan tölt, ráadásul nem is tudja 100%-ra tölteni. A fura még, hogy terhelés nélkül is kb. ekkora volt a feszültség.
2. Tablet töltő (Op3n Dott Tesco-s tablet töltője, ami szintén 5V 2A-es)
Leadott feszültség: 5,06V
Felvett áramerősség: 1,2AÚgyhogy vagy az én gyári töltőm hibás, vagy ez ilyen a Xiaomi-nál. Jó lenne, ha valaki meg tudná mérni a sajátját. Este mindenesetre a tablet töltőn hagytam, reggelre szépen fel is töltött 100%-ra, reggen 0A felvett áramerősséget mutatott az USB Charger doctor.
-
SityiSXT
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Én a forgószékemben pördültem egy fél fordulatot úgy 10 másodperc alatt - így ugyan a teljes képen mozgás van, de az nem túl gyors. Így 20 alatt van a másodpercenkénti képkockaszám, és az általad linkelt médiainfó megerősítette a gyanúmat: változó sebességű framerate-tel vesz fel a gyári kamera app. Az Open Camera talán tud framerate-et fixálni, ezért lehetett jobb az fps az azzal készített videónál...
-
Bence199804
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Én sajnos nem tudom.. Ugyanis gondolom kínai töltőfejet kaptam.. És nincs hozzá átalakítóm. Így én egy Samsung töltőfejjel próbálkozom. A töltőn 5.0 V - 2.0 Ampert ír, de 4-4,5 óra, mire feltölt 8-9 ről 100 ra. Előtte egy fele ilyen teljesítményű töltőfejet használtam. És az is ennyi idő alatt töltötte fel a telefonom. Új a töltő, nem használt..
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Nos, ma reggelre kellett újra töltenem a telefont. Ismételten a saját töltőjével töltöttem, reggelre szintén 95%-on állt. Gyorsan rádugtam az USB Charger doctor-t és azt láttam, hogy 4,7V feszültség mellett 0A áramot vesz fel a telefon. Kipróbáltam a tablet töltőjével is, ott 5,5V mellett 0,8-1A körül vett fel és fel is töltött 100%-ra.
Úgyhogy én azt gondolom, hogy a tablet töltőm "buta", a gyári töltő viszont okos töltő. Utóbbival szerintem a telefon "lebeszéli", hogy már nem akar tölteni, így nem is ad le akkora feszültséget, így szerintem ez a firmware-ban van szabályozva.
Nektek feltölt a gyári töltőjével 100%-ra? -
Bence199804
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Azóta utána néztem :Iphone, HTC, Blackberry, Motorola, LG, Samsung Galaxy és Nokia Lumia. Ezeket támogatja ez a Maxell füles. Kipróbáltam egy Iphone-on, és ott sem szólt. Aztán meg lett rajta a szakadás is..
Egy ponton megtört és elszakadt a füles.. Kipróbáltam egy no name kínai fejhallgatót, gyönyörűen szólt. -
SityiSXT
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
A kamerával bíbelődtem egy kicsit és a következőre jutottam:
- A MIUI saját kamera appja eléggé ötletszerűen váltogatja a felvétel sebességét full HD felbontásban. Nem tudom, hogy esetleg ez nem függ-e attól, hogy az SD kártya van beállítva a mentés helyének.
- A Google Kamera viszont jól videózik, de csak a belső tárhelyre ment. Ugyan felajénlja a 4K-t is videóhoz, de akkor is csak full HD-ban rögzít. Mire ezt leírtam, a Google Kamera összeonlott, és nem is indul már... -
SityiSXT
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Ahogy elkezdtem belakni, szólt, hogy van frissítés, így most a pontos verzió MIUI Global 8.2 Stabil (8.2.10.0 MCFMIDL), az Android pedig 6.0.1 2017. május 1-i biztonsági frissítéssel. A Biztonság appban van vírusirtó, amit be lehet kapcsolni rezidenssé is, és három motorral megy (Avast, Tencent, AVL). Play Store van, rendesen működik, persze instant frissíteni fog, ahogy wifis netet érez. SD kártyát én is használok, de oda csak fényképezek, illetve a filmek, zenék vannak ott. A kamera filmes képessége picit csalódás, ugyanis full HD-ban csak 15 fps-sel rögzít.
(Személy szerint nekem az nem tetszik, hogy a Gmail nem tiltható le (az Inboxot preferálom), de ez csak az én dilim.)
Hát kb. ennyit tudok így hirtelen mondani, belakás alatt. -
Zotya21
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
jaa az egész előtt, nemtudom hogy a 3/16 osra jó e előbb keresgélj rá
én multkor tettem fel erről az oldalról
van 2-3 féle telepítési lehetőség, azt a flashing guidban találod meg
én mivel nemvotl recovíery menü gyárilag (vagyis le volt tiltva), ezért a fastboottal tettem fel
ehez nem árt egy biztos áramforrás a gépedhez nehogy elmenjen közben a villany (vagy laptop)nekem nem volt de nem ment el szerencsére
igazából ha recovery be teszed fel akkor is más rom kell meg ha fastboottal akkor is
itttt a fastbootos link
letöltöd a proramot meg alattamegkeresed a telefonodhoz a neked megfelelő romot
ezek közül
Redmi Note 4X Latest Global Developer Version Fastboot File DownloadRedmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Redmi Note 4X ( (3GB+32GB) Latest China Developer Version Fastboot File Download
Redmi Note 4X (3GB+32GB) Latest China Stable Version Fastboot File Download
a developer verziós az android 7.0 de béta (ugyanugy frissít mint a stabil 6 os verzió)
nem tudom itt megkülönbözteti e a snapdragont meg az mtk-t de nekem a snapisra felment
aztán lefelé folytatódik lépésről lépésre, a programmal megnyitod a letöltött mappát, kiválasztod alul hogy
tiszta telepítés legyen (clean all) ekkora ugye eltünik minden adatod a telefontról kivéve az sd kártyátaztán csak flash és várakozás
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)