Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Ahogy írtam, bruttó (azaz áfával együtt) 41000 Ft körül van. Szállítási díj 790 Ft, ráadásul akár személyesen is át tudom venni, hiszen Budapesten van az üzlet. Szóval nem teljesen értem, amit írsz...
Az előző hozzászólásomban linkelt oldal szerint egyébként a 4/64-esek MediaTek SoC-al szereltek. -
-
-
tibcsi0407
félisten
A blogomon látod, hogy pár telefon megfordult nálam. Ebből azt mondanám, hogy a Xiaomi középkategóriában kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, de a felsőben már nem. Ott a többi gyártó jobb alternatívát kínál.
A Redmi Note széria a pénzedért a lehető legtöbbet nyújtja. Csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
( az eljvárások terén)
Letv X500-nál írta egy user, hogy a Letv egy szar, mert az S7 Edge, amit vett az sokkal jobb.
-
Cifu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő