Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence199804
csendes tag
Sziasztok! Valaki esetleg tapasztalt e "beragadó csíkot" a képernyő legalján? Pl megyek ki egy alkalmazásból, és ottmarad 1 mm vastagnyi az aljából. Amint kikapcsolom a képernyőt eltűnik, de ha másik appba belelépek képernyő kikapcsolás nélkül, akkor viszi tovább a csíkot.
-
Bence199804
csendes tag
Hali srácok.
Az elmúlt két hétben figyeltem a telefonom. Eddig nem volt vele semmi gond, most viszont messenger, és instagram néha néha leáll, lefagy magától.. Én arra tippelnék, hogy az appok szarok, de esetleg más is vett észre ilyesmit? Snapdragonos a telefonom 3/32 GB
-
Bence199804
csendes tag
válasz Fr@nkieWilde #1097 üzenetére
Én most tettem fel, 3-4x errort írt ki, de sikerült. Kövesd a lépéseket.
-
Bence199804
csendes tag
válasz Bence199804 #1095 üzenetére
Csak érdeklődnék, hogy mi a különbség a stabil, és a fejlesztői között?
-
Bence199804
csendes tag
válasz Fr@nkieWilde #1087 üzenetére
Messengerben amikor megnyitod az appot, egy chatre rányomsz hosszan, majd ott kiválasztod a Chat fejek megnyitása opciót, kidob majd egy engedély kérést, azt jóváhagyod, és már jön is a buborék Nekem sajnos gyakran kell engedélyezni, nem marad úgy..
-
Bence199804
csendes tag
http://napidroid.hu/hivatalos-az-android-7-0-ra-epulo-miui-9/
Kíváncsi vagyok, mikor kapjuk meg
-
Bence199804
csendes tag
Én 80-90% ig töltöm, és változó, hogy 10-20-30% ig engedem le.
-
Bence199804
csendes tag
Annyit hogy már se laptopot se tvt nagyon nem használok mióta meg van
-
Bence199804
csendes tag
Csak nekem bírja, egy vagy jó esetben másfél napot az aksi? Vagy ez normális? Aztán meg 4 óra, mire feltöltöm..
-
Bence199804
csendes tag
Július 26-án érkezik a MIUI 9? Note 4x re lesz szerintetek? Vagy nekünk várni kell még rá?
-
Bence199804
csendes tag
Android 7.0 át szerintetek kapunk a. Note 4x re magyarul? Már mint hogy a telefon frissítse magát? Vagy manuálisan kell majd feltenni?
-
Bence199804
csendes tag
válasz vargalex #1017 üzenetére
Én sajnos nem tudom.. Ugyanis gondolom kínai töltőfejet kaptam.. És nincs hozzá átalakítóm. Így én egy Samsung töltőfejjel próbálkozom. A töltőn 5.0 V - 2.0 Ampert ír, de 4-4,5 óra, mire feltölt 8-9 ről 100 ra. Előtte egy fele ilyen teljesítményű töltőfejet használtam. És az is ennyi idő alatt töltötte fel a telefonom. Új a töltő, nem használt..
[ Szerkesztve ]
-
Bence199804
csendes tag
válasz vargalex #1006 üzenetére
Azóta utána néztem :Iphone, HTC, Blackberry, Motorola, LG, Samsung Galaxy és Nokia Lumia. Ezeket támogatja ez a Maxell füles. Kipróbáltam egy Iphone-on, és ott sem szólt. Aztán meg lett rajta a szakadás is.. Egy ponton megtört és elszakadt a füles.. Kipróbáltam egy no name kínai fejhallgatót, gyönyörűen szólt.
-
Bence199804
csendes tag
Tudtok jó fülhallgatókat linkelni esetleg? Jó áron? Olyan 3-4 ezer ért. Van egy Maxell Spectrum earphones- om, de nem kompatibilis sajnos a Xiaomivel.
-
Bence199804
csendes tag
Köszi a tippet, egyezik az IMEI
[ Szerkesztve ]
-
Bence199804
csendes tag
Ha a modellszámnál a telefonomban azt írja, hogy Redmi Note 4 de a dobozán 4X van + én 4X et is szerettem volna venni, akkor átba..tak?
-
Bence199804
csendes tag
Van rá ötletem, de akkor az nem sima üvegfólia, és drága is.. Redmi Note 4x re tényleg nincs egy rendes üvegfólia se? ami teljesen védené?
-
Bence199804
csendes tag
Ma érkezett meg az üvegfólia. Azt kell mondjam, hogy szar is meg nem is. Szar, mert a kijelző csak azon részét védi, ahol a képernyő van, vagy hogy magyarázzam.. Szóval a széleit nem védi. Életem első fólia felcuppantása volt. Nos vagy 8x leszedtem, mire végleg a helyére került. Más is tapasztalt ilyen, vagy csak én vettem szar fóliát? Hogy nem védi a széleket?
-
Bence199804
csendes tag
Nos én most vettem a telefonhoz egy 0,2 mm es, H9 es keménységű, 2,5D kialakítású üvegfóliát, amint megérkezik és felteszem, megírom majd. Nillkin Amazing H+ pro -t vettem.
-
Bence199804
csendes tag
Redmi Note 4x en vajon lehet üvegfólia? A gyári fólia ilyen matt, de nem mertem levenni, mert még nincs hozzá üvegfóliám. Szerintetek levegyem a sima matt fóliát?
-
Bence199804
csendes tag
Érdekes amit linkeltél, esetleg ha megvetted, és a kezedben van, megoszthatod a tapasztalataid itt
-
Bence199804
csendes tag
32/64 BG os belső tárhelyes van csak Note 4x ből
-
Bence199804
csendes tag
Sziasztok, amit vettem Note 4x et ahhoz valami külföldi töltőt kaptam. Úgy tudom, ez a telefon már támogatja a 3.0 ás gyors töltést. Arra lennék kíváncsi, hogy ha ebay ről rendelek egy töltőfejet, akkor a régebbi verziókhoz való is jó a 4x hez? Mert nem találtam, csak ilyet :
http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-MI-Fast-EU-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Transfer-Cable-Lead-/152466099771?var=&hash=item237fb00e3b:m:mrQnL84wr9bA1OfVMcEzTDw
meg Not 2 és Not 3 hoz találtam:
http://www.ebay.com/itm/Original-Fast-Wall-Travel-Charger-Adapter-For-Xiaomi-1-2-3-4-RedMi-3S-4-Note-2-3-/262723696419?var=&hash=item3d2b8d7723:m:m30h6HBIFp0xhBw8GsBkzxw
melyiket vegyem? vagy egyiket se? tudtok jobbat?
-
Bence199804
csendes tag
Rendben, ránézek
-
Bence199804
csendes tag
Nagyon zsír a Xiaomi, ráadásul magyar nyelv is van benne, amit azt mondták, hogy nincs.. egyedül a töltőfej az az ami nem Eu-s ,de arra majd veszek átalakítót..
-
Bence199804
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget! A B20-at elengedtem, a magyar menü meg nem tűnik nagy akadálynak Nagyon rendesek vagytok, még egyszer köszi!
-
Bence199804
csendes tag
Szerencsére én szerbiai vagyok
-
Bence199804
csendes tag
Kérdezték, hogy visszamondom e a rendelést, de nemet mondtam, mert egy ideje gyűjtök rá. Az a baj, hogy külföldi vagyok, és Szegeden csak egy helyen találtam üzletet, aki forgalmaz ilyen telefonokat. Szerda estére ígérték, de lehet hogy péntek lesz belőle. Amint megvan a telefon, leírom a tapasztalatokat. Csak ezzel a magyar nyelvvel kellene kezdeni valamit.. Gondolom a B20 at írja a dobozán, vagy tájékoztatón?
Oké, hogy 20 ezerrel olcsóbban, csak nekem áfázás szempontjából fontos, hogy minél közelebb legyen..
[ Szerkesztve ]
-
Bence199804
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy helyen egy Xiaomi Redmi Note 4x et, és a számlán azt írja, hogy LTE, viszont azt mondták, nincs benne magyar nyelv, és a B20 at sem tudták garantálni? Szerintetek van benne B20? 74900 ft volt maga a telefon. Azt mondták, nem tudnak magyar menüt rakni bele. Esetleg van valami frissítés, vagy ilyesmi, amit rá lehet rakni? (még sosem csináltam ilyet) Ha bárki bármit tud, könyörgöm ossza meg velem, írja le, mint egy kisiskolásnak, lépésről lépésre, akár linkekkel, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
- Eladó új Kingston MV2 2TB - PCIe 4.0 NVMe M.2 (36.000 Ft)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest