Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Nos, este újra töltőre raktam a készüléket, de most már lemerülés közeli állapotban is megnéztem a felvett áramot, leadott feszültséget:
1. Gyári töltő (én nem EU-s töltőt kaptam a 3/16GB-os verzióhoz, így egy EU átalakítóval volt megtámogatva)
Leadott feszültség: 4,58V
Felvett áramerősség: 0,52AÍgy nem csodálom, hogy lassan tölt, ráadásul nem is tudja 100%-ra tölteni. A fura még, hogy terhelés nélkül is kb. ekkora volt a feszültség.
2. Tablet töltő (Op3n Dott Tesco-s tablet töltője, ami szintén 5V 2A-es)
Leadott feszültség: 5,06V
Felvett áramerősség: 1,2AÚgyhogy vagy az én gyári töltőm hibás, vagy ez ilyen a Xiaomi-nál. Jó lenne, ha valaki meg tudná mérni a sajátját. Este mindenesetre a tablet töltőn hagytam, reggelre szépen fel is töltött 100%-ra, reggen 0A felvett áramerősséget mutatott az USB Charger doctor.
-
Bence199804
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Én sajnos nem tudom.. Ugyanis gondolom kínai töltőfejet kaptam.. És nincs hozzá átalakítóm. Így én egy Samsung töltőfejjel próbálkozom. A töltőn 5.0 V - 2.0 Ampert ír, de 4-4,5 óra, mire feltölt 8-9 ről 100 ra. Előtte egy fele ilyen teljesítményű töltőfejet használtam. És az is ennyi idő alatt töltötte fel a telefonom. Új a töltő, nem használt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő