Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
-
trebrona
nagyúr
Eleve zárt volt: de mivel alapból nyitott volt a bl (global version) így nem is bajlódtam a fejlesztői menüben a hozzápárosításhoz
Csak a multitool írta, hogy nyitott, nyilván tévedett. Ahogyan az említett Redmi 3-nál is.btw összefoglalóban ez áll multitoolnál: elérhető a MultiTool minden egyben alkalmazás, amely bootloader nyitás után egyszerűsíti meg dolgunkat:
(#8049) DarthFader:
TWRP:Install Image
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Black_Raven #8053 üzenetére
Passz, de Note4-en sem működik az ujjlenyomat-olvasó és az infra sem.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
smn84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne csak: már a második üvegfóliát teszem a telefonra, és mindkettőnél az a gond, hogy a szélei nem tapadnak. Pedig az egyik olyan márka, amit eddig - más telókra ugyan - de mindig gond nélkül fel tudtam tenni.
Ötlete van valakinek esetleg, hogy mi lehet a baj, mivel próbálkozzak? Köszi előre is.
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani hazai boltot global verziósra, pinkben?
előre is köszönöm
-
mpo
veterán
válasz szatocs1981 #8056 üzenetére
Az enyém ilyen (lásd összefoglalóban fönt), de fekete.
Android 6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.2.0 (MAMMIED)Model: MAG138
A Main camera: s5k318_ofilmInnen:
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
olddog
tag
válasz szatocs1981 #8056 üzenetére
Global verzió csak Fekete vagy Arany.
Bár az asszony Arany verziója kissé rózsaarany árnyalatú, nem tudom ez véletlen vagy mind ilyen.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Csokipuding8
tag
Üdv!
Párom telója vízben landolt. Utána működött minden funkciója, természetesen fél másodpercet sem töltött víz alatt, ki lett kapva. Viszont kis idő eltelte után a kijelző megadta magát, azaz nem reagál érintésre. Többször újra lett indítva, de a PIN-kódnál ugye megakadunk. Oldalsó gombok, a hozzá társított gyorsfunkciók működnek. Kijelző is szépen megy, csak az érintést nem veszi be.
Tanácsot szeretnék kérni ezügyben. Szervízre gondoltam rögtön, viszont még nincs tapasztalatom nem hogy Xiaomi, de más márkák szervízelési mikéntjében sem. Hol és mit és hogyan keressek...? Köszi előre is a segítséget -
törölt tag
Sziasztok!
Vettem ilyen telefont. MIUI 8.5 Global ROM van a telón. Elég jól értek hozzá, de mégis van valami, ami borzasztóan idegesít és nem találtam megoldást a problémámra. A Facebook Messengert elég sokat használom. A zárképernyőn, amikor megjelenik az értesítése, hogy XY írt nekem, nem látom a profilképét, csak a Messenger ikonját. Másnak is ilyen? Vagy tudok ezzel valamit kezdeni? Ez biztosan nem az alkalmazás hibája, mert a nemrég széttört Huawei-emen és a feleségem Samsung-ján hibátlanul működik. Engedélyeztem már minden értesítést, átnéztem az engedélyeket, de még mindig ugyanaz a helyzet. Valakinek valami ötlete?
-
mpo
veterán
-
smn84
csendes tag
válasz spiderpig820 #8060 üzenetére
És akkor ezt el kell fogadnom, vagy van megoldás? Ráadásul a második üveg zacskójára rá volt írva, hogy 2.5 D, de ennek ellenére nem illeszkedik rá.
-
Dr.NX
addikt
válasz Csokipuding8 #8061 üzenetére
Sok jóra ne számíts, pláne ha vízbeesés után még bekapcsolva nyomogattátok.
Elfogadom a sütiket.
-
geccoblaze
aktív tag
Arra van valami ötlet, hogy Szlovákiában miért nem megy az adatroaming telenoron? Adatroaming opció aktiválva, hívások működnek, csak net nincs.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
szatocs1981
aktív tag
valahogy sejtettem...köszönöm a felvilágosítást.
Kérhetek akkor ennek fényében hazai és/vagy külföldi megbízható eladót arany színre?
Ahova GLOBAL van írva pl. Gearbest-en, az tuti az is? ..vagy mit kell nézni az adatlapján? B20?
[link]
Sajnos EU-Stock on nem találok...[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz geccoblaze #8067 üzenetére
A Telenornál alapból blokkolva van az adatroaming. Neten tudod engedélyezni, de szerintem a legegyszerűbb a 1220.
Maine coon
-
trebrona
nagyúr
Sosem kellett külön engedélyeztetni nekünk a családban telenornál, sem prepaid, sem előfizetéses kártya esetén. Automatikusan működött. Szlovákia, Ausztria, Románia, Anglia, ahol volt használva.
[ Szerkesztve ]
-
geccoblaze
aktív tag
válasz geccoblaze #8067 üzenetére
Bocs, semmi, szolgáltatónál volt letiltva.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
hege21
aktív tag
Valószínű kuka,én biztos nem csináltatnám meg.....
-
hzsolee
őstag
Gazdasági totálkár...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
kosinalajos
csendes tag
Kèrdèsem a hangszóró(k)ra irányulna. Alul nekem az egyik szól. Vagy csak egy van? Ez lètezik hogy mono vagy csak beállítás kèrdèse?
Ja, off megtaláltam.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz kosinalajos #8075 üzenetére
Másik a mikrofon.
-
trebrona
nagyúr
válasz kosinalajos #8078 üzenetére
A zajszűrő, másodlagos mikrofon.
-
dokee78
félisten
6.0 Android verzió esetén lehet képernyő videót csinálni?
Gyárilag értem,nem alkalmazással. -
fgordon
senior tag
Sziasztok, Redmi 4X-en:
1. Milyen app-okat lehet lekapcsolni, ami nem befolyásolja a rendszert?
2. Hol találok MIUI 9-hez ilyen leírást, mi kapcsolható le gond nélkül?
3. Örök klasszikus kérdés: a notification led-et hogy tehetem színessé, mint Redmi 3S Prime esetén? Nekem is csak fehér.
4. milyen root-olt alkalmazásokat raktatok fel?Állapot: Unlocked, root ok, MIUI 9 Global dev
A 4X képminősége messze elmarad a 3S Prime, ugyanolyan felbontású, régebbi telefonhoz képest, csalódás.
Valamint a 3S Prime és a 4 Prime üzemideje is jóval komolyabb, 30%+. Olyan érzésem van, mintha valójában kisebb teljesítményű / rosszabb minőségű akku lenne a 4X-ben. Sokkal jobban merül az új 4X, mint a már 1+ éves 3S, vagy a 3 hónapos 4 Prime, amik jobban vannak használva.
Használtam szürke 4 Prime-ot, az sokkal masszívabb telefon, picit nehezebb, a fém keret nagyon elegáns, igazi best buy telefon. Ez a 4X meg kicsit olyan feeling a 4 Prime után, hogy a kimaradt alkatrészeket söpörjük ki, hátha valakinek jó lesz. 4X-nek nem ugyanaz a kerete sem sajnos. Én arra számítottam, hogy a 4X csak fekete lesz, de más az anyaga is, kijelző minősége, akku minősége, led működése, cpu sebessége, amit eddig észre vettem...
4 Prime-nak nagyon szép képe volt, FullHD, érzésre is gyorsabb volt, gyorsabb, mint a 3S Prime.
Szóval 4X tulajok, ne vegyetek kezetekbe sem 3S Prime-ot, sem 4 Prime-ot, mert csalódottak lehettek, mint én.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
aelod
veterán
Jártatok már úgy, hogy navigálás közben megfagyott a waze? Tök random a hiba. 200km vezetés után egyszer csak nem volt gps és az érintő nem reagált semmire, majd restartolt a telefon. Eddig kétszer fordult elő a hiba, nem tudom mi okozza....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
fgordon
senior tag
válasz Black_Raven #8084 üzenetére
A többi WLAN, FM is Qualcomm, az nem fért rá a képre. Ebből mit tudtatok meg?
Jó, megfelelő telefon a 4X, csak viszonyítva csalódás.▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
fgordon
senior tag
válasz Black_Raven #8086 üzenetére
Karcolódós kijelző? A beírt típusból ez látszik?
Azt tudja valaki, hogy a 4X-hez való tokok, fóliák teljesen 4 Pro / 4 Prime kompatibilisek? Tehát csak belsőben és anyagminőségben van különbség?
-
Black_Raven
veterán
-
trebrona
nagyúr
válasz Black_Raven #8089 üzenetére
Szvsz az üveg mindkettőn ugyanaz.
@pool46, szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Black_Raven #8092 üzenetére
Más környezeti tényezők pl.
-
fgordon
senior tag
válasz Black_Raven #8089 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, ez sok mindent megmagyaráz, hogy miért mások a színek. Nem tudtam, hogy a 4X-nél többféle kijelző lehet. Ezt érdemes lenne az összefoglalóba beleírni, bár ha ott van, akkor átfutottam rajta.
Közben megnéztem ugyanezt a Redmi 3S Prime-on, és ott bizony _BOE-ra végződik a képernyő, ami szuper minőségű, jó színei vannak, nem karcolódott, amikor kb 1 hónapig mindenféle védő nélkül használtam.Ide kapcsolódó utolsó kérdés: ezt a kijelző különbség dolgot lehet a dobozon is látni valamiből? Típus, bármilyen jelzés, vagy csak bekapcsolás, szoftveres lekérdezés után?
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
-
trebrona
nagyúr
válasz Black_Raven #8095 üzenetére
Már Redmi 3-nál is megvolt ugyanez a két kijelzőtípus, ott anno összefoglalóba is tettem. Nem karcolódik jobban egyik a másiknál.
-
fgordon
senior tag
Ha teljes mentést szeretnék külső helyre, PC-re, USB-re, hogy tudom megtenni és visszaállítani? Merre keresgéljek?
Tehát hogy teljes factory reset után minden visszakerüljön: account-ok, adatok, ikonok, app-ok, stb?Ha lenne egy másik 4X telefon, akkor az előző 4X mentéséből 100%-ra vissza tudok állni, bekapcsolom, is ott folytatom, amikor lementettem, ugye?
Vagy csak pont ugyanarra a telefonra tudnék visszaállni?▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Black_Raven
veterán
válasz trebrona #8096 üzenetére
Ha nem oszlott volna két részre itt a fórumlakók tapasztalata a karcokkal kapcsolatban, akkor elhinném hogy egyforma. De a tények mást mutatnak. Én másfél hónapja tok és fólia nélkül használom és semmi nincs rajta, és a szűk zsebtől mindenben volt. Van akinek szintén farmerban ill. nadrágzsebben hordástól 1 hét után hajszálkarcos lett, persze többen jelezték mindkettőt. Tehát nem lehet egyforma.
fgordon: azt tudom, hogy ez másik telefonnal működik, ha TWRP mentésnél átirod a 8jegyű azonositót a sajátodra. Elvileg működik ezen is, de nem tudom nem próbáltam. Természetesen a rom/miuinak egyeznie kell.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest